Aš dovanų gavau Ajurvedinės arbatos moterims, nu skonis tai pasakiškas, tai dabar per dieną po kelis puodelius išgeriu.

skaniausia arbata: Yogi, prieskoniu arbata su pienu ir gerai pavirti reikai, kad atsisklestu skonis, mmmmmmmm, skanumelis, bet tendencija: labai maai kam patinka... 
Papildyta:
aga, idomus skonis, bet prie jo reikia priprast ir tik paskui pasdaro skanu, bent jau man taip buvo!Bet jo ala kudinimo poveikio per pusmeti netrupucio nepajauciau

Papildyta:
QUOTE(zaxe @ 2006 12 11, 11:40)

Aš taip pat ,kaip ir dauguma gėriau žalią arbatą su ženšeniu ir citrina,bet pradėjo kelt spaudimą,tai dabar nusipirkau raudoną(atsipalaidavimas),kuri mažina.Kažkaip pirmą kartą patiko raudona arbata,nors esu daug jos rūšių išbandžius.Perku dažniausiai presto,šį kartą gavau dovanų sudano-dedešvų žiedlapiai.Gal kuri žinot ką nors plačiau apie ją?
QUOTE(eglaitė @ 2007 01 09, 12:57)
šį kartą gavau dovanų sudano-dedešvų žiedlapiai.Gal kuri žinot ką nors plačiau apie ją?
Na skonis tai labai primena kinroziu, ersketroziu arbatas, spalva - ryskiai raudona, del vaistinguju galiu kazka esu girdejus, bet bijau sumeluot, nes nelabai atsimenu....

man labai skani lipton zalioji arbata su citrina
o siaip megstu ivairias juodas arbatas, o ypac brook bond,nu ji man laaaabai skani

labai megstu vaisines arbatas

Šiaip va jogų arbatą (baltuose drambliuose duod, jei pasimali padavėjui po akim ir jis tave pastebi) žiauriai mėgstu, reikia gal kada namie pasidaryt, tik bėda - daug prieskonių reikia susipirkti, kurių neturiu. Bet kai susipirksiu, tai bus valio labdien! Šventė, ne arbatos gėrimas.
Dar ten yra tokia vaisinė arbata "Svajonė". Ten yra toks dieviško skonio ingredientas - ifisbos. Ifisbų žiedlapiai. Kas tai? Kas tai? Gal matėt kokiam botanikos sode? ; )
Dar ten yra tokia vaisinė arbata "Svajonė". Ten yra toks dieviško skonio ingredientas - ifisbos. Ifisbų žiedlapiai. Kas tai? Kas tai? Gal matėt kokiam botanikos sode? ; )
QUOTE(rutuks @ 2007 02 21, 19:49)
man labai skani lipton zalioji arbata su citrina
o siaip megstu ivairias juodas arbatas, o ypac brook bond,nu ji man laaaabai skani

as irgi megstu zhaliaja arbata su citrina

As uz zaliaja arbata
,niam-niam