QUOTE(blndz @ 2007 05 18, 20:31)
sveika, aš tave į šitą skyrelį atsiunčiau, tai aš ir paaiškinsiu
tai va, tu susergi mmm ir tada kokią 3 arba 5 arba kurią nors kitą ciklo dieną (kaip gydytoja liepia) tau paskirs gerti hormonus. pagersi keletą dienelių, o tada eisi echoskopu žiūrėt ar auga folikulai. jeigu neauga, tada skiria daugiau vaistų arba kitus (dažniausiai tai liepia ateit po kelių dienų). tai va, jeigu pas tave užauga nors vienas folikulas didesnis nei 18mm, tada duoda kitą hormoną, tas jau leidžiamas. šitas vaistas turėtų susprogdinti tavo folikulą/folikulus. vėl keliausi pas gydytoją pažiūrėt ar sprogo (kai sprogsta - įvyksta ovuliacija). taigi, susileidus vaistus po 24val reikia nusiteikti mylėtis kokią savaitę be sustojimo. o geriausia dvi

(čia gerai nuotaikai palaikyti). juokauju. tai va po viso to sėdi ir kantriai lauki rezultato. jeigu susergi, vėl visa procedūra iš naujo. ar aiškiau nors truputi?
Aciu tau labai
Blnz siek tiek aiskiau pasidare. Ir pralinksminai su tuo mylejimusi tai tikrai. Jei zinociau kad nuo to priklausytu busi

ar nebusi, tai nors ir visa menesi 24 val. per para varytumem
O gal dar galit siek tiek apsviesti kokie mazdaug vaistai skiriami ir kokios ju kainos. Turiu omeny ir hormonus ir tuos leidziamus. Ar yra koks pasalinis poveikis.
Papildyta:
QUOTE(Aga @ 2007 05 18, 20:46)
Kažkas čia man labai jau keisto. Gimdos nuotrauka parodo ar kiaušintakiai praeinami, o ne ar vyksta ovuliacija

Arba tu maišai, arba nežinau
Taip, suprantu ir as kad nuotrauka parodo pratekamuma. Nenorejau jusu vargitni visa istorija, todel ir parasiau, kad po eiles tyrimu buvo pateikta pirmine diagnoze, bet jauciu reikia placiau aprasyti:
padaro byro spermos tyrima- geras, padare chlamidiju tyrima- nerasta, padare ultragarsa- viskas gerai, tada liepe pasidaryti kraujo tyrima ir paskyre data gimdos nuotraukai.
Kai nuejau darytis nuotraukos, nusinesiau ir kraujo tyrimus, kurie parode kad progesterono, ar ko ten, yra tris kartus maziau nei norma. Tada padare gimdos nuotrauka, kur irgi viskas gerai, nu tik gimda sake siek tiek balno formos, bet kaip sake nieko blogo. Taigi ivertinus visa sita, gydytoja vel 21 ciklo diena liepe pasidaryti kraujo tyrimus ir jei vel bus mazas progesteronas, tai skatins ovuliacija.
Tai dabar jau gal bus aiskiau.