Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

Labai daugeliui pavyksta pastot po skatinimo smile.gif
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif Kokių naujienų turim? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 21, 07:42)
Labas rytas. 4u.gif Kokių naujienų turim? biggrin.gif

labas rytas mergaites,

prisiduodu ....sestadieni ( 9 cd ) folikulas buvo 13 mmm. Dabar eisiu rytoj paziuret kiek jis paaugo ir tada sprogdinsim....

kaip Jus? gal cooliuke turi kokiu naujienu?
Atsakyti
sveikos smile.gif
QUOTE(varle123 @ 2007 05 19, 14:00)
pas mane O ivyko 05. 18  blush2.gif
gal ir busime ka nors padare nestuke.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

nu labai linkiu, kad būtumėt.... biggrin.gif

QUOTE(agnesse @ 2007 05 19, 16:10)
kaip jūs stimuliuojatės, jei nežinot, ar jūsų kiaušintakiai pratekami doh.gif Taigi ją reikėtų pasidaryti kaip ir visus tyrimus. O tai gaunasi, kad stimuliuojatės, o kiaušintakiai nepratekami, tai tik pinigų mėtymas doh.gif Nebent jau buvai pastojus ax.gif , tada atsiimu savo žodžius ax.gif

aha, rašiau kad buvau pastojusi, bet netekom .... sad.gif Takart pastojau labai greit, nors ir O tik 35 cd tada įvyko, bet užkibom.... Tai ir yra priežastis, dėl kurios netyrėm grikiukų ir fotkės nedarėm. kaip gydytoja sakė, "mandagu" būtų 3 stimuliacijas pasidaryti, jei nepavyks tada jau teks darytis tuos tyrimus ...
Papildyta:
QUOTE(Laukiu @ 2007 05 21, 07:57)
prisiduodu ....sestadieni ( 9 cd ) folikulas buvo 13 mmm. Dabar eisiu rytoj paziuret kiek jis paaugo ir tada sprogdinsim....

tai neblogai..... o pas mane tik 12 mm buvo 12 ciklo diena.... g.gif tai dabar palyginus, nelabai puikiai... cool.gif Nu bet šiandien paaiškės, ar ūgtelėjo daugiau ar ne....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cvietočik: 21 gegužės 2007 - 08:05

tai neblogai..... o pas mane tik 12 mm buvo 12 ciklo diena.... g.gif tai dabar palyginus, nelabai puikiai... cool.gif Nu bet šiandien paaiškės, ar ūgtelėjo daugiau ar ne....

paaiskes tik antradieni smile.gif antradieni taip pat jau zinosiu, ar dar si cikla padarys IUI..padarytu treciadieni vakare o ketvirtadieni iskrendam i kelione....ot butu puiki gimtadienio dovana leliuko pradejimas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif tai va dar kol kas sitam skyrelyje vaidenuosi...
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 05 21, 09:13)
antradieni taip pat jau zinosiu, ar dar si cikla padarys IUI..padarytu treciadieni vakare o ketvirtadieni iskrendam i kelione....ot butu puiki gimtadienio dovana leliuko pradejimas  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif tai va dar kol kas sitam skyrelyje vaidenuosi...

Ot gautum dovanėlę thumbup.gif thumbup.gif . Tai gal taip ir bus ax.gif
Vaidenkis, vaidenkis, mums tokių reikia biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
parnesu naujienu, o gal jau zinote, Sivana laukiasi dvynuku 4u.gif 2.gif 2.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simutė @ 2007 05 21, 10:31)
parnesu naujienu, o gal jau zinote, Sivana laukiasi  dvynuku 4u.gif  2.gif  2.gif  thumbup.gif

Eik tu sau bigsmile.gif thumbup.gif
Įdomu, kodėl ji pas mus neužsuka, nepapasakoja kaip jai sekasi ax.gif
Jau turim antrą nestuke.gif , kuri laukiasi 2.gif 2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnesse: 21 gegužės 2007 - 09:50
QUOTE(simutė @ 2007 05 21, 10:31)
parnesu naujienu, o gal jau zinote, Sivana laukiasi  dvynuku 4u.gif  2.gif  2.gif  thumbup.gif

aha žinau.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 05 21, 11:48)
Eik tu sau  bigsmile.gif  thumbup.gif
Įdomu, kodėl ji pas mus neužsuka, nepapasakoja kaip jai sekasi ax.gif
Jau turim antrą  nestuke.gif , kuri laukiasi  2.gif  2.gif

agnesse, gal irasyk skliautuose, kurios dvynuku laukiasi blush2.gif blush2.gif aisku, jeigu pacios mergaites sutinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 05 21, 10:54)
agnesse, gal irasyk skliautuose, kurios dvynuku laukiasi blush2.gif  blush2.gif aisku, jeigu pacios mergaites sutinka mirksiukas.gif

Aš su mielu noru įtrauksiu bigsmile.gif , jei tik vietos bus blush2.gif
Mūsų tiek daug, kad karatais net negaliu visų sutalpinti, nes trūksta vietos doh.gif , tai vis mažinu mažinu simbolius, nes kitaip neleidžia moderatoriai patalpinti ax.gif
Na, kol kas yra vietos, tai įdėsiu, bent rumpai lai visos susipažysta ax.gif
Gal tos mergaitės neprieštaraus, jei be jų sutikimo įdėsiu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Agnesse, sveika, kaip tau besiseka? Ziuriu daug nauju turit mergyciu, bet jau ir nemazai pas nestuke.gif isleidot thumbup.gif Sveikinu wub.gif
Kaip Karpil? Tarskaliukas ziuriu ir toliau labarytintojos pozicijoje tongue.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Amade kaip tau sekasi?
As tai kol kas sedziu pertraukoje, kaip ir buvau zadejusi su svoriu kariauju, jau dabar - 6 kg bigsmile.gif kai tik bus galimybe vel pas jumis sugrisiu mirksiukas.gif
Sekmes visoms tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elephant: 21 gegužės 2007 - 12:19