Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(elephant @ 2007 05 21, 13:18)
Sveikutes,

Agnesse, sveika, kaip tau besiseka? Ziuriu daug nauju turit mergyciu, bet jau ir nemazai pas  nestuke.gif isleidot  thumbup.gif Sveikinu wub.gif
Kaip Karpil? Tarskaliukas ziuriu ir toliau labarytintojos pozicijoje  tongue.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif Amade kaip tau sekasi?
As tai kol kas sedziu pertraukoje, kaip ir buvau zadejusi su svoriu kariauju, jau dabar - 6 kg bigsmile.gif kai tik bus galimybe vel pas jumis sugrisiu  mirksiukas.gif
Sekmes visoms tongue.gif

Labutis, elephant bigsmile.gif
Kaip džiugu, kad mus aplankai thumbup.gif , kada pas mus sugrįši mirksiukas.gif
Va matai, kiek nestuke.gif turim ir beveik visos po 1 stimuliacijos užnieštėjo biggrin.gif
Na, o manęs šiandien laukia 6 stimualiacija ax.gif
Karpil pas mus jau seniai neužsuka, turbūt ilsisi ax.gif
O tu šaunuolė, jau tiek numetei, o mane pasivysi, aš 15 nukračiau biggrin.gif , tiesa jau beveik 2 sugrįžo blush2.gif , bet tuoj aš juos nukratysiu, darbai daržuose prasideda biggrin.gif
Tai laukiam tavęs sugrįžtant, bet kiek atsimenu, tai dar dar negreit.
Bet visviena, užsuk pas mus dažniau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Labai atsiprašau,kad neužėjau pasidalinti savo džiaugsmu blush2.gif nes dabar atostogauju ir laiką leidžiu lauke, nes būnant namie tik ir WC tenka sedėti doh.gif bet kaip nors iškentėsiu blush2.gif
tai va ketvirtadienį ginė padarė echo ir pasirodė kad turėsiu 2.gif 2.gif wub.gif wub.gif
Tik girdžiu ginė sako, "na prisigydžiau Tave lotuliukas.gif lotuliukas.gif ". Kai turėjau stimuliacija kairiam šone buvo 4 folikulai iš jų 2 paaugę, ir va koks iš to rezultatas išėjo.
Dabar 3 in 1 wub.gif wub.gif
Kitoms merginoms linkiu dideliausios sekmės ir stiprybės, kad greičiau turėtumėt mažiukus. Pasistengsiu užsukti ir rašysiu kaip mums sekasi pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2007 05 21, 13:23)
Sveiki  4u.gif
tai va ketvirtadienį ginė padarė echo ir pasirodė kad turėsiu  2.gif  2.gif  wub.gif  wub.gif
Tik girdžiu ginė sako, "na prisigydžiau Tave  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ". Kai turėjau stimuliacija kairiam šone buvo 4 folikulai iš jų 2 paaugę, ir va koks iš to rezultatas išėjo.
Dabar 3 in 1  wub.gif  wub.gif
Kitoms merginoms linkiu dideliausios sekmės ir stiprybės, kad greičiau turėtumėt mažiukus. Pasistengsiu užsukti ir rašysiu kaip mums sekasi  pioneer.gif

4u.gif Kaip faina bigsmile.gif Na va, visi vargai ir nerimai atsiperka: nebuvo nebuvo, bac - iskart du bigsmile.gif Dideliausi nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2007 05 21, 15:23)
Sveiki  4u.gif
Labai atsiprašau,kad neužėjau pasidalinti savo džiaugsmu  blush2.gif nes dabar atostogauju ir laiką leidžiu lauke, nes būnant namie tik ir WC tenka sedėti  doh.gif bet kaip nors iškentėsiu  blush2.gif
tai va ketvirtadienį ginė padarė echo ir pasirodė kad turėsiu  2.gif  2.gif  wub.gif  wub.gif
Tik girdžiu ginė sako, "na prisigydžiau Tave  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ". Kai turėjau stimuliacija kairiam šone buvo 4 folikulai iš jų 2 paaugę, ir va koks iš to rezultatas išėjo.
Dabar 3 in 1  wub.gif  wub.gif
Kitoms merginoms linkiu dideliausios sekmės ir stiprybės, kad greičiau turėtumėt mažiukus. Pasistengsiu užsukti ir rašysiu kaip mums sekasi  pioneer.gif

va cia tai dziaugsmas 4u.gif 4u.gif 4u.gif nuostabios zinios
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2007 05 21, 14:23)
Sveiki  4u.gif

Oi, Sivana, kaip aš tau pavydžiu blush2.gif wub.gif , bet tikrai labai džiaugiuosi už jus visus tris wub.gif
Saugok savo turtą, aukit dideli ir sveiki. Ir nepamirš mūsų wub.gif
Jau įtraukiau tave į sąrašiuką, kaip laukiančią 2.gif 2.gif

Įdomu, kur visos dingo, ko čia taip tuščia unsure.gif
Cooliuke, kaip pas tave reikaliukai ax.gif
Ai, prisiminiau doh.gif , juk šiandien derliaus skaičiavimo diena lotuliukas.gif
Lauksiu rytdienos bigsmile.gif , žiūrėsim, pas ką derlius geriausias.Gal sakau reikia kokį ordiną tokiai progai sugalvoti g.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
Na va, kol apie jus galvojau, jau išlindot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 05 21, 14:42)
Ai, prisiminiau doh.gif , juk šiandien derliaus skaičiavimo diena lotuliukas.gif
Lauksiu rytdienos bigsmile.gif , žiūrėsim, pas ką derlius geriausias.Gal sakau reikia kokį ordiną tokiai progai sugalvoti g.gif  lotuliukas.gif

aha, šiandien nemažai merginų skaičiuosis, matuosis.... biggrin.gif
Ryt skelbsim čempionus.... lotuliukas.gif
Nu ***** tikiuosi maniškis per savaitgalį irgi nemiegojo, o augo...... blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cvietočik: 21 gegužės 2007 - 14:06
Nu ir aš varau savo būsimų vaikų skaičiuot lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Elephant, dar vis čia esu, tikiuosi, kad po operacijos užteks clost...tai ir nepalieku jūsų blush2.gif o kaip nukratei tuos kg.? Nes man kaip reiktų... blush2.gif užtektų 8 ir visa laiminga būčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 05 21, 16:20)
Nu ir aš varau savo būsimų vaikų skaičiuot lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

sekmes, na dabar reikia trinuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 05 21, 14:27)
Labutis, elephant bigsmile.gif
Kaip džiugu, kad mus aplankai thumbup.gif , kada pas mus sugrįši mirksiukas.gif
Va matai, kiek  nestuke.gif  turim ir beveik visos po 1 stimuliacijos užnieštėjo biggrin.gif
Na, o manęs šiandien laukia 6 stimualiacija ax.gif
Karpil pas mus jau seniai neužsuka, turbūt ilsisi ax.gif
O tu šaunuolė, jau tiek numetei, o mane pasivysi, aš 15 nukračiau biggrin.gif , tiesa jau beveik 2 sugrįžo blush2.gif , bet tuoj aš juos nukratysiu, darbai daržuose prasideda biggrin.gif
Tai laukiam tavęs sugrįžtant, bet kiek atsimenu, tai dar dar negreit.
Bet visviena, užsuk pas mus dažniau mirksiukas.gif

Ketvirtadieni einu pas gini nes niekaip mm neateina, tuoj bus 64 c.d blink.gif jei viskas tvarkoje grisiu pas jus anksciau liepa arba rugpjuti, o jei nepavyks tada tik sausi pas jus beateisiu. Oho o tu saunuole thumbup.gif net 15 kg nukratei super thumbup.gif
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 21, 16:23)
Elephant, dar vis čia esu, tikiuosi, kad po operacijos užteks clost...tai ir nepalieku jūsų blush2.gif o kaip nukratei tuos kg.? Nes man kaip reiktų... blush2.gif užtektų 8 ir visa laiminga būčiau doh.gif

As paprasciausiai pradejau valgyti tuo paciu laiku tris kartus dienoje, tarpe jokiu uzkandziavimu ir psio, na tikiuosi, kad kai grisiu pas jus dauguma is jusu jau bus kituose skyreliuose, laikau uz jus kumstukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cvietočik @ 2007 05 21, 15:06)
aha, šiandien nemažai  merginų skaičiuosis, matuosis.... biggrin.gif
Ryt skelbsim čempionus.... lotuliukas.gif
Nu ***** tikiuosi maniškis per savaitgalį irgi nemiegojo, o augo...... blink.gif  biggrin.gif

Sveikos, siandien tikrai skaiciavimo diena, as irgi leksiu vakare pas gine paskaiciuoti. man pirmas kartas, labai tikiuosi, baisingai bijau nusivilti, o kokiodidumo turi buti folikulas 13cd?
As dar biski zalia situose klausimuose.
Atsakyti
QUOTE(Rase-liukas @ 2007 05 21, 16:43)
Sveikos, siandien tikrai skaiciavimo diena, as irgi leksiu vakare pas gine paskaiciuoti. man pirmas kartas, labai tikiuosi, baisingai bijau nusivilti, o kokiodidumo turi buti folikulas 13cd?
As dar biski zalia situose klausimuose.

Gerai butu apie 18mm mirksiukas.gif
Atsakyti