Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(blndz @ 2007 05 25, 12:57)
žinok nesijaudink labai, pas mane visi hormonų tyrimai visada buvo geri ir nieko nesigavo be stimuliacijos. dabar tiktai kai atsirado nėštumas suprastėjo, tai pavartosiu ko trūksta ir tikiuosi suveiks smile.gif

va va, ir pas mane tas pats. visi hormonai čiki. LH ir FSH santykis idealus. bet va vistiek PKS turiu. aišku progesteronas žemas, nes O tai simuliuoja....

QUOTE(doviler @ 2007 05 25, 12:58)
ir aš noriu tarti pagiriamąjį žodį gerb Tv. ji tikrai puiki gydytoja ir dar priedo be galo rūpestinga  wub.gif
vakar man pati paskambino paklausti kodėl pas ją neatvažiavau. o aš kažkaip nenorėjau jos trukdyti - tik registartūroj paskambinau ir išsibraukiau  blush2.gif
tai jos šitas malonus gestas - dar labiau patobulino ją mano akyse  thumbup.gif
džiaugiuosi, kad pasirinkau ją  thumbup.gif

geras.... bigsmile.gif nu tikrai... net pati skambina..... rolleyes.gif
Tikrai faina gydytoja. Man po pirmo vizito pas ją iškart palengvėjo. Nes prieš tai maliausi porą mėnesių pas visokias.... doh.gif O pas ja nuėjus iškart aišku viskas pasidarė. taip nuoseklaii viską supasakoja.....rami, neskubanti....

QUOTE(agnesse @ 2007 05 25, 13:08)
na, man neteko su susidurti, bet girdėjau, kad ji labai gera akušerė  thumbup.gif  , tai sakiau, kai gimdysiu, tai tik pas ją ax.gif  cool.gif

o ji priminėja gimdymus? kažkur lyg buvau užtikusi merginų rašliavas, kad jau nebepriiminėja g.gif . gal ten klydo jos .....Tikrai gimdyt pas tokią ramią gydytoją verta manau.
Atsakyti
QUOTE(Cvietočik @ 2007 05 25, 13:15)
va va, ir pas mane tas pats. visi hormonai čiki. LH ir FSH santykis idealus. bet va vistiek PKS turiu. aišku progesteronas žemas, nes O tai  simuliuoja....
geras.... bigsmile.gif nu tikrai... net pati skambina.....  rolleyes.gif
Tikrai faina gydytoja. Man po pirmo vizito pas ją iškart palengvėjo. Nes prieš tai maliausi porą mėnesių pas visokias.... doh.gif  O pas ja nuėjus iškart aišku viskas pasidarė. taip nuoseklaii viską supasakoja.....rami, neskubanti....
o ji priminėja gimdymus? kažkur lyg buvau užtikusi merginų rašliavas, kad jau nebepriiminėja g.gif . gal ten klydo jos .....Tikrai gimdyt pas tokią ramią gydytoją verta manau.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man irgi teko girdėti, kad ji gimdymų nebepriiminėja
bet gal po blatu blush2.gif g.gif
ir aš norėčiau gimdyti tik pas ją. bet man truputį sudėtingiau būtų - nes jei prasidėtų gimdymo veikla nuo šiaulių į kauną kažin ar spėčiau lotuliukas.gif
Atsakyti

Ir aš kažkuriam skyrelyje skaičiau, kad merginos, kurios pas ją gydėsi dėl nevaisingumo, norėjo pas ją ir gimdyti, bet ji pati liepė gimdyti pas kitus gydytojus, tai kaip yra iš tikrųjų, nežinau.
Atsakyti

Nu gal ju mano žinios pasenę g.gif , nu ne, va prisiminiau, kad viena pažystama gimdys liepos mėnesį būtent pas ją ax.gif Tai gal ji nepriiminėja gimdymų VK, nes ji dar dirba valdiškoje įstaigoje, buvusioje Kovo 8-tosios ligoninėje, dabar berods gimdymo namai ten unsure.gif , tai ji ten tikrai dirba ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, aš ir pas Tv. lankausi thumbup.gif

dėkui už patarimus cooliuke, simute, gersiu kaip įpratas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarškaliukas: 25 gegužės 2007 - 13:40
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 25, 14:39)

tarškaliu, kaip tavo mokslai, jau visus egzus išlaikei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 25, 14:39)

Sveikos,
ziuriu visos cia pas Tv lankotes, man ji irgi labai patinka, kazkaiplabai gerai nuteikia tas jos ramumas ir pasitikejimas. As aisku kiekviena karta apsizliumbiu pas ja, bet kazkaip sugeba nuraminti mane.
na zodziu super daktaryte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rase-liukas @ 2007 05 25, 14:49)
Sveikos,
ziuriu visos cia pas Tv lankotes, man ji irgi labai patinka, kazkaiplabai gerai nuteikia tas jos ramumas ir pasitikejimas. As aisku kiekviena karta apsizliumbiu pas ja, bet kazkaip sugeba nuraminti mane.
na zodziu super daktaryte thumbup.gif

Ne visos ax.gif , aš su cooliuke pas ginių K. lankomės ax.gif blush2.gif
Atsakyti
nu jau tikrai ne visos, aš pvz esu iš VK įsimylėjusi M. lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu gerai, palieku jus, varau pas ginių folikulų skaičiuot ax.gif
Gero savaitgalio visoms, žiūrėkit, neiškepkit thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos meginos flirt.gif
Noriu pranesti, kad man buvo padarytas tyrimas progesterono ir testerono.........
Deja kaip paaiskejo nelabai kas su progesteronu nors siandien 19 cd , o jo tik 40 sad.gif
o testeronas labai geras...

Todel siandien gavau i upakliuka vaistu, jie vadinasi Maintane 12%
wink.gif
Atsakyti
QUOTE(varle123 @ 2007 05 25, 16:30)
Sveikos meginos flirt.gif
Noriu pranesti, kad man buvo padarytas tyrimas progesterono ir testerono.........
Deja kaip paaiskejo nelabai kas su progesteronu nors siandien 19 cd , o jo tik 40 sad.gif
o testeronas labai geras...

Todel siandien gavau i upakliuka vaistu, jie vadinasi  Maintane 12%
wink.gif

tai taip iš principo viskas gerai, ar ne? 4u.gif
Atsakyti