Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

pas mane vel viskas keiciasi. tipo mane pakele pareigose po atostogu. tai mano darbo grafikas bus 8-17 val. o penktadieniais 8-15.45. Amen man - visai pas gydyt nebenuvaziuosiu, nors ir iki 19 val dirba, bet neatskrisiu i vilniu is siauliu.... jatau kaip liudna pasidare. bandysiu reikalautis kad isleistu.... bet mano koleges i uosvenes laidotuves neisleido.... o cia...... px visimes tiems darbndaviams. tik dirbkit ir arkit sad.gif

kas cia pas mus artimiausios testuosis????? reikia musu forumui sarasiuka apatini didinti smile.gif as tai nepasiduosiu.... vistiek ten isirasysius tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(varle123 @ 2007 05 26, 10:30)
As nejuokauju 4u.gif ,o is visos sirdies to tau linkiu nestuke.gif
ir greiciau,kad tik  nestuke.gif

Siandien 21 cd, dariausi nėštumo testą, tai nieko ax.gif
Aš irgi linkiu tau kuo greičiau įsitikinti, kad esi nestuke.gif be jokių abejonių
Papildyta:
QUOTE(cooliuke @ 2007 05 26, 12:12)
bandysiu reikalautis kad isleistu.... bet mano koleges i uosvenes laidotuves neisleido.... o cia...... px visimes tiems darbndaviams. tik dirbkit ir arkit sad.gif

Nu žinok toks jausmas kad tu čia apie kokius baudžiavos laikus kalbi. Nu tai jei taip neišleidžia, gal kokį biletenį galima susiveikti. ax.gif
Nu negaliu aš įsivaizduoti tokių antžmogių.
Laikykis, nesinervuok iš anksto, gerų atostogų, ir tikėkimės kad per tą laiką įkrės kas nors proto darbdaviams.
o tu privačioj firmoj ar valstybinėj dirbi? nes darbo laikas tai kaip valstybinės...
Atsakyti
labukas, atsiradau as 4u.gif praleidau savaitele klinikose blink.gif Sestadieni pasivaiksciojau po akropoli ir vakare apie 21 val pradejau nerealiai kraujuot su didziuliais kresuliais. Is pradziu gine sake, kad gal cia mmm, bet, kai per pora valandu suvariau visa poka naktiniu paketu,nebebuvo juokinga ir lekem i klinikas. Labai bijojau nukraujuot, gerai, kad mano gine budejo, tai rupinosi. Privare vaistu,bet sustabde tik sekmadieni po pietu uztamponave maksti. unsure.gif Cia kita gine pasdinus ant kedes pamate, kad gimdos kaklely prakiurus kraujagysle... blink.gif Sakes, jau taip silpna buvo, kad vos nenualpau, MB irgi ziauriai issigandes buvo scare.gif Bet viska sekmingai sustabde ir laike savaite klinikose, nes kiek supratau irpatiems giniams cia neaiskus atvejis buvo, kad po lapar.10 dienu pradedi nerealiai kraujuot... blink.gif svarbiausia, kad gerai jau viskas, geriu vaistukus nuo mazakraujystes, nes nukraujavus kraujas nekoks. blush2.gif
Gine uzdraude smileysex.gif: iki kitu mmm, jokiu maudyniu ir jokiu gastroliu po parduotuves blink.gif visus gyvenimo malonumus uzdraude fool.gif Bet ka, iskesiu. Geriu dar kazkokius a la KT (jais stabde kraujavima ir liepe 21 d sugert), tai si cikliuka saugiai ir su KT ir be smileysex.gif: hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 05 26, 13:05)
labukas, atsiradau as  4u.gif praleidau savaitele klinikose  blink.gif Sestadieni pasivaiksciojau po akropoli ir vakare apie 21 val pradejau nerealiai kraujuot su didziuliais kresuliais. Is pradziu gine sake, kad gal cia mmm, bet, kai per pora valandu suvariau visa poka naktiniu paketu,nebebuvo juokinga ir lekem i klinikas. Labai bijojau nukraujuot, gerai, kad mano gine budejo, tai rupinosi. Privare vaistu,bet sustabde tik sekmadieni po pietu uztamponave maksti. unsure.gif  Cia kita gine pasdinus ant kedes pamate, kad gimdos kaklely prakiurus kraujagysle...  blink.gif Sakes, jau taip silpna buvo, kad vos nenualpau, MB irgi ziauriai issigandes buvo scare.gif Bet viska sekmingai sustabde ir laike savaite klinikose, nes kiek supratau irpatiems giniams cia neaiskus atvejis buvo, kad po lapar.10 dienu pradedi nerealiai kraujuot...  blink.gif svarbiausia, kad gerai jau viskas, geriu vaistukus nuo mazakraujystes, nes nukraujavus kraujas nekoks. blush2.gif
Gine uzdraude smileysex.gif: iki kitu mmm, jokiu maudyniu ir jokiu gastroliu po parduotuves  blink.gif visus gyvenimo malonumus uzdraude fool.gif Bet ka, iskesiu. Geriu dar kazkokius a la KT (jais stabde kraujavima ir liepe 21 d sugert), tai si cikliuka saugiai ir su KT ir be smileysex.gif: hihihi.gif

Vargšiukė, laikykis, stiprink kraują, saugok save ir neduok dieve, kad tik nepasikartotų.
Nu bet kai paskaitai įvairias įstorijas, tai tokių nerealių dalykų ištinka, apie kuriuos net nepagalvotum doh.gif Įsivaizduoju kaip išsigąsti galima.
Atsakyti
QUOTE(jurgasik @ 2007 05 26, 12:18)
Vargšiukė, laikykis, stiprink kraują, saugok save ir neduok dieve, kad tik nepasikartotų.
Nu bet kai paskaitai įvairias įstorijas, tai tokių nerealių dalykų ištinka, apie kuriuos net nepagalvotum  doh.gif Įsivaizduoju kaip išsigąsti galima.

na, tikiuosi, kad daugiau jokiu nesusipratimu bigsmile.gif Bet tik tiek uzkniso, kad 2 gines skirtingai sake, kas man yra. Mane operavusi sake, kad cia buvo super gausios mmm, o kita, budejusi sekmadieni, atrado ta kraujagysle ir jos nuomone per laparaskopija leidziant kontrasta galbut per stipriai sugnybo kakleli ir pragnybo kraujagysle, kuri pavaiksciojus daugiau vel truko blink.gif
tai taip ir nesupratau, bet bet kokiu atveju manim tikrai labai rupinosi klinikose ax.gif o namuciuose MB rupinasi, tai tikiuosi, kad sekmingai sulauksiu mmm (dabar jau bijau kraujo blink.gif ) ir leksiu pas gine kalbet kaip vel gyvent, ar stimuliuotis, ar ka daryt blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(agnesse @ 2007 05 24, 12:52)
Įdomu, kur Amade unsure.gif , ji tau pasakytų, ką jautė kai buvo cista ax.gif

didis.gif as nieko nejauciau kai cista buvo schmoll.gif Na, galbut numausdavo man ta soneli, bet nebaisiai irnesakyk.gif gine sake, kad tokiu cistu pas dazna moteriske buna ir jos sunyksta savaime, bet man reikejo ja kuo greiciau istraukti, kad galetume leliukus daryt blush2.gif

Atsakyti
Amade blink.gif vargšiuke, tu 4u.gif svarbiausia dabar ilsėkis. O aš jau bijau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgasik @ 2007 05 26, 13:00)
Siandien 21 cd, dariausi nėštumo testą, tai nieko  ax.gif
Aš irgi linkiu tau kuo greičiau įsitikinti, kad esi  nestuke.gif be jokių abejonių
Papildyta:

pas mane siandien taip pat 21 cd, bet as tai nesidarysiu tu testu ..........
jeigu vaikutis nestuke.gif jau yra tai suzinosiu kai nebus

vaziuoju i komandiruote 10 d., tai kas ivyks, tas ivyks blush2.gif
as si karta nedarysiu testo... .., o be to man sake, kad po suleistu vaistu gali siek tiek ciklas uztrukti schmoll.gif
Na tai bus matyti smile.gif

Vienu zodziu as lauksiu mirksiukas.gif
o veliau jums pranesiu

Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2007 05 26, 13:05)
labukas, atsiradau as  4u.gif praleidau savaitele klinikose  blink.gif Sestadieni pasivaiksciojau po akropoli ir vakare apie 21 val pradejau nerealiai kraujuot su didziuliais kresuliais. Is pradziu gine sake, kad gal cia mmm, bet, kai per pora valandu suvariau visa poka naktiniu paketu,nebebuvo juokinga ir lekem i klinikas. Labai bijojau nukraujuot, gerai, kad mano gine budejo, tai rupinosi. Privare vaistu,bet sustabde tik sekmadieni po pietu uztamponave maksti. unsure.gif  Cia kita gine pasdinus ant kedes pamate, kad gimdos kaklely prakiurus kraujagysle...  blink.gif Sakes, jau taip silpna buvo, kad vos nenualpau, MB irgi ziauriai issigandes buvo scare.gif Bet viska sekmingai sustabde ir laike savaite klinikose, nes kiek supratau irpatiems giniams cia neaiskus atvejis buvo, kad po lapar.10 dienu pradedi nerealiai kraujuot...  blink.gif svarbiausia, kad gerai jau viskas, geriu vaistukus nuo mazakraujystes, nes nukraujavus kraujas nekoks. blush2.gif

Jietau ir as situ komplikaciju po laparaskopijos labai bijau unsure.gif
O kokia gydytoja tave operavo??

Vienas labai geras yra budas kaip pagerinti krauja, valgyk labai daug burokeliu virtu, marinuotu ir...t.t....
bet svarbiausia yra tai, kad isgertum per diena 2 kartus burokeliu svieziu sulciu (galima maisyti, su morkom, obuoliais, braskem) man asmeniskai labai patinka su obuoliais tongue.gif
nes burokeliai saldus tai obuoliai duoda rugstumo ax.gif
Po savaites tokio gerimo kraujas labai gerai atsistato, na gal tik man asmeniskai tikrai 4u.gif
bet gal ir tau pades ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varle123: 27 gegužės 2007 - 07:45
QUOTE(varle123 @ 2007 05 27, 07:40)

Jietau ir as situ komplikaciju po laparaskopijos labai bijau unsure.gif
O kokia gydytoja tave operavo??

Vienas labai geras yra budas kaip pagerinti krauja, valgyk labai daug burokeliu virtu, marinuotu ir...t.t....
bet svarbiausia yra tai, kad isgertum per diena 2 kartus burokeliu svieziu sulciu (galima maisyti, su morkom, obuoliais, braskem) man asmeniskai labai patinka su obuoliais tongue.gif   
nes burokeliai saldus tai obuoliai duoda rugstumo ax.gif
Po savaites tokio gerimo kraujas labai gerai atsistato, na gal tik man asmeniskai tikrai 4u.gif
bet gal ir tau pades ax.gif

labuka ax.gif Man tai sake, kad cia jokia ne komplikacija, tiesiog nerealios mmm blink.gif
operavo mane Butautiene KMUK, ir tikrai tikrai uztikrino, kad cia ne komplikacija...
Aha, burokeliai... o as juos tik saltibarsciu pavidalu galiu vartot blush2.gif Labai jau nemegstu... schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgasik @ 2007 05 26, 12:00)
Nu žinok toks jausmas kad tu čia apie kokius baudžiavos laikus kalbi. Nu tai jei taip neišleidžia, gal kokį biletenį galima susiveikti.  ax.gif
Nu negaliu aš įsivaizduoti tokių antžmogių.
Laikykis, nesinervuok iš anksto, gerų atostogų, ir tikėkimės kad per tą laiką įkrės kas nors proto darbdaviams.
o tu privačioj firmoj ar valstybinėj dirbi? nes darbo laikas tai kaip valstybinės...

As dirbu AB ir pas mane yra vadove nukvakusi. Jei pradesiu prasinetis is darbo - prades klausinet. O kad i vilniu vazinejuos nezino net mano mama... tad nematau reikalo ir vadovei pasakotis... O kad ji isleistu reikia labai svarios priezasties.... Matot laidotuves jai nepasirode labai svari priezastis, nes mano kolege dar neistekejusi uz draugo ir jai tada buvo ne tikra uosviene smile.gif Nu zodziu anekdotai...
Ai bet pagyvensim pamatysim.... jei neisleis - tada sakysiu kad grazintu i buvusia vieta. Ten nors turi laisvu dienu vidury savaites tai gali su kokia kolege susikeist, jei vadove leidzia blink.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 05 27, 13:51)
As dirbu AB ir pas mane yra vadove nukvakusi. Jei pradesiu prasinetis is darbo - prades klausinet. O kad i vilniu vazinejuos nezino net mano mama... tad nematau reikalo ir vadovei pasakotis... O kad ji isleistu reikia labai svarios priezasties.... Matot laidotuves jai nepasirode labai svari priezastis, nes mano kolege dar neistekejusi uz draugo ir jai tada buvo ne tikra uosviene smile.gif Nu zodziu anekdotai...
Ai bet pagyvensim pamatysim.... jei neisleis - tada sakysiu kad grazintu i buvusia vieta. Ten nors turi laisvu dienu vidury savaites tai gali su kokia kolege susikeist, jei vadove leidzia  blink.gif  tongue.gif

Nu truksta zodziu, as tai tokius dalykus pirma karta girdziu. doh.gif Zmones i kaimynu laidotuves isleidzia, o cia i uosvienes neisleido verysad.gif Toks vaizdas kad per ta viena diena firma bankrutuos, jei vienas zmogus i darba neateis.
O atskleisti del ko reikia i vilniu vazineti tokiai antzmogei, tai aisku nereikia, nes jauciu irgi nesuprastu.
Laikykis, tikekimes kad gal ateis ji viena diena i prota.
Atsakyti
svekutes merginos.ar priimsit i savo gretas tokiomis paciomis problemomis nusivylusia naujoke? blush2.gif nezinau nuo ko ir pradeti,gal pasveikinsiu visas kurioms pavyko nestuke.gif .skaiciau ir dziaugiaus kartu su jumis. as paprasciausiai labai noreciau kad man paaiskintumet kas cia per stimuliacija pilnumoj nesutrumpintai,kas cia per vaistai,kiek supratau jie isaukia ovuliacija blush2.gif ar as klystu?pas mane dabar toks gyvenimo laikotarpis kaip nera salygu kreiptis i lietuvos gyditojus,ir pasjuos nesillankiau jau apie2metus.dabar paskutinius 3men.geriau diane35kadangi labai nereguliarus ciklas,pas mane endametrioze,pries3metus daryta lapraskopija,daktaru pasak pas mane ten viskas tvarkoj del ko negaleciau pastot,bet nepavyksta kadangi arba kraujioju arba geriu kontraceptikus,aisku po vaistu gerimo buna pora menesiu reguliariu,bet ir vel taspats per tapati.labai noreciau(pasikartosiu)kkad papasakotumet apie ta stimuliacija,ir ar as galeciau tai pabandyt be daktaru pagalbos,o su jusu unsure.gif aciu isanksto patarejoms.
Atsakyti
QUOTE(ausen @ 2007 05 27, 17:57)
svekutes merginos.ar priimsit i savo gretas tokiomis paciomis problemomis nusivylusia naujoke? blush2.gif nezinau nuo ko ir pradeti,gal pasveikinsiu visas kurioms pavyko nestuke.gif .skaiciau ir dziaugiaus kartu su jumis.         as paprasciausiai labai noreciau kad man paaiskintumet kas cia per stimuliacija pilnumoj nesutrumpintai,kas cia per vaistai,kiek supratau jie isaukia ovuliacija blush2.gif ar as klystu?pas mane dabar toks gyvenimo laikotarpis kaip nera salygu kreiptis i lietuvos gyditojus,ir pasjuos nesillankiau jau apie2metus.dabar paskutinius 3men.geriau diane35kadangi labai nereguliarus ciklas,pas mane endametrioze,pries3metus daryta lapraskopija,daktaru pasak pas mane ten viskas tvarkoj del ko negaleciau pastot,bet nepavyksta kadangi arba kraujioju arba geriu kontraceptikus,aisku po vaistu gerimo buna pora menesiu reguliariu,bet ir vel taspats per tapati.labai noreciau(pasikartosiu)kkad papasakotumet apie ta stimuliacija,ir ar as galeciau tai pabandyt be daktaru pagalbos,o su jusu  unsure.gif aciu isanksto patarejoms.

ausen, be gydytoju prieziurios stimuliuotis neimanoma.... rizikuotum savo sveikata sad.gif tai pakankamai sudetingi procesai. gydytojas turi tave pastoviai stebeti!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cooliuke: 27 gegužės 2007 - 18:17