QUOTE(jurgasik @ 2007 05 26, 13:00)
Siandien 21 cd, dariausi nėštumo testą, tai nieko
Aš irgi linkiu tau kuo greičiau įsitikinti, kad esi

be jokių abejonių
Papildyta:pas mane siandien taip pat 21 cd, bet as tai nesidarysiu tu testu ..........
jeigu vaikutis

jau yra tai suzinosiu kai nebus
vaziuoju i komandiruote 10 d., tai kas ivyks, tas ivyks
as si karta nedarysiu testo... .., o be to man sake, kad po suleistu vaistu gali siek tiek ciklas uztrukti
Na tai bus matyti
Vienu zodziu as lauksiu
o veliau jums pranesiu
Papildyta:QUOTE(Amade @ 2007 05 26, 13:05)
labukas, atsiradau as

praleidau savaitele klinikose

Sestadieni pasivaiksciojau po akropoli ir vakare apie 21 val pradejau nerealiai kraujuot su didziuliais kresuliais. Is pradziu gine sake, kad gal cia mmm, bet, kai per pora valandu suvariau visa poka naktiniu paketu,nebebuvo juokinga ir lekem i klinikas. Labai bijojau nukraujuot, gerai, kad mano gine budejo, tai rupinosi. Privare vaistu,bet sustabde tik sekmadieni po pietu uztamponave maksti.

Cia kita gine pasdinus ant kedes pamate, kad gimdos kaklely prakiurus kraujagysle...

Sakes, jau taip silpna buvo, kad vos nenualpau, MB irgi ziauriai issigandes buvo

Bet viska sekmingai sustabde ir laike savaite klinikose, nes kiek supratau irpatiems giniams cia neaiskus atvejis buvo, kad po lapar.10 dienu pradedi nerealiai kraujuot...

svarbiausia, kad gerai jau viskas, geriu vaistukus nuo mazakraujystes, nes nukraujavus kraujas nekoks.
Jietau ir as situ komplikaciju po laparaskopijos labai bijau
O kokia gydytoja tave operavo??
Vienas labai geras yra budas kaip pagerinti krauja, valgyk labai daug burokeliu virtu, marinuotu ir...t.t....
bet svarbiausia yra tai, kad isgertum per diena 2 kartus burokeliu svieziu sulciu (galima maisyti, su morkom, obuoliais, braskem) man asmeniskai labai patinka su obuoliais
nes burokeliai saldus tai obuoliai duoda rugstumo
Po savaites tokio gerimo kraujas labai gerai atsistato, na gal tik man asmeniskai tikrai
bet gal ir tau pades