Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(blndz @ 2007 05 25, 16:32)
tai taip iš principo viskas gerai, ar ne?  4u.gif

Na kaip ir jo bigsmile.gif , dabar pakele progesterona:))))
Tik kazkas mane klause kokius man vaistus leis g.gif , tai ir pranesu Maintane 12%
tik neabai pamenu kas? 4u.gif
smile.gif
Atsakyti
sveikutes,
blnz, dziugu girdeti, kad tau ir tavo maziui viskas ok wub.gif laikom kumsciukus 4u.gif
tai va, as vakar 17 c.d. pasidariau progesterono tyrima ir siandien gavau atsakymas 16,3. Jatuziene pakomentavo, kad progesteronas rodo ivykusia O. norma yra nuo 3 iki 60. tai paskyre gerti dufastona.
beje, Varlyte, o kodel tu sakai kad 19 c.d progesteronas 40 negerai? ar as ne taip supratau blush2.gif
Atsakyti
ne gerai, nes jis turetu buti 48(maziausia riba)
o pas mane 40 schmoll.gif
pas mane viso ciklo 27 dienos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varle123: 25 gegužės 2007 - 16:21
agnesse, vargelis man su tais mokslais.Iki birželio vidurio vargsiu tikrai. irnesakyk.gif bet ir šuo kariamas pripranta, tai viskas bus gerai hihihi.gif Mokysiuos iki operacijos pradžios, taip sakant protinga gulsiu po peiliu biggrin.gif
na, kai grįši papasakok derlių bigsmile.gif

dainiuke, laikom kumštukus 4u.gif mirksiukas.gif

Varliuk, viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(varle123 @ 2007 05 25, 16:30)
Sveikos meginos flirt.gif
Noriu pranesti, kad man buvo padarytas tyrimas progesterono ir testerono.........
Deja kaip paaiskejo nelabai kas su progesteronu nors siandien 19 cd , o jo tik 40 sad.gif
o testeronas labai geras...

Todel siandien gavau i upakliuka vaistu, jie vadinasi  Maintane 12%
wink.gif

As manau tavo progesteronas labai geras,O ivyko bigsmile.gif
Atsakyti
Nu ir aš jau po kraujo tyrimų, tai rezultatai tokie: praeitą ciklą 21 dieną progesteronas buvo 8, šį ciklą 20 dieną 51,9. Nu tokie skirtumai tai nerealūs. Dabar bijosiu eiti pas gydytoją, kad nepasakytų- pas tave viskas gerai, nieko neskirsiu doh.gif Nu vėl savaitė neramaus laukimo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzesika @ 2007 05 25, 19:12)
As manau tavo progesteronas labai geras,O ivyko bigsmile.gif

Abi gydytojos teigia,kad ivyko O 4u.gif

o dabar po tu vaistu i upakali tai taip pikiana blink.gif ve blink.gif vos atvaziavau iki namu...
ir skauda labai skauda ta vieta kur tirpsta vaistai........... rolleyes.gif
sake,kad jie aliejiniai tirpsta ilgiau.... g.gif

bet uz tai ax.gif rytoj ryte tureciau tureti 37.2 arba sake,kad net 37.4 bigsmile.gif
oho:valio pas mane beveik tokiu bajeriu nebudavo
37.0 didziausia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgasik @ 2007 05 25, 19:54)
Nu ir aš jau po kraujo tyrimų, tai rezultatai tokie: praeitą ciklą 21 dieną progesteronas buvo 8, šį ciklą 20 dieną 51,9. Nu tokie skirtumai tai nerealūs. Dabar bijosiu eiti pas gydytoją, kad nepasakytų- pas tave viskas gerai, nieko neskirsiu  doh.gif Nu vėl savaitė neramaus laukimo  verysad.gif

na, tik truputi, reiks palaukti ir gal ziniios bus 4u.gif geros ax.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(varle123 @ 2007 05 25, 20:08)
na, tik truputi, reiks palaukti ir gal ziniios bus  4u.gif geros ax.gif  nestuke.gif

nu tu čia juokauji turbūt (kaip norėčiau kad taip būtų)
swoon.gif nuo tokios žinios iš laimės, bet negalėčiau patikėti, daugiau nei metus nepastoju, pradėjau darytis visokius tyrimus, gydytoja sako, nu dar šį ciklą pasidaryk prog, jei vėl žemas, skirsiu stimuliaciją. O čia še kad nori rolleyes.gif koks geras rezultatas
Atsakyti
Sveikutes mergytes,
blndz kaip laikaisi, vis apie tave galvoju, bet manau, kad tikrai viskas gerai
Pagaliau, isejau atostogu jau as, tai negaliu atsidziaugti.
Agnesse, kokios naujienos? Nelaiko mano vaikai egzaminu, su mazesniais vaikiukais as dirbu, jie mokyklos dar nelanko lotuliukas.gif
Tarskaliuk, mokytis, mokytis ir dar karta mokytis biggrin.gif
Varlyte, laukiam is taves geru rezultatu smile.gif
doviler console.gif Laikykis, bet gydytoja tai tikrai tavo rupestinga.
Sekmes visoms ir gero prasidejusio savaitgalio mergytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varle123 @ 2007 05 25, 13:30)
Deja kaip paaiskejo nelabai kas su progesteronu nors siandien 19 cd , o jo tik 40
o testeronas labai geras...

Labutis.
Man atrodo, kad tavo progesteronas tikrai telpa i visas normas. Jei ji atlikinejo Medicina Practica, tai ten liuteinineje fazeje (po O iki mmm) jo ribos 3.02 - 66.8 nmol/l. Taigi per pati viduriuka. smile.gif Tik kiek zinau, jei kartais butum nestuke.gif , tada jis mazokas. o kadangi mes to labai tikimes, tai ir gavai vaistuku smile.gif
Atsakyti
Labas rytas mergytės 4u.gif Kaip savaitgalis? Kokios naujienos? 4u.gif
mykolina, dėdė Stalinas buvo teisus visgi. lotuliukas.gif

Amade auuuuuuuuuu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgasik @ 2007 05 25, 20:15)
nu tu čia juokauji turbūt (kaip norėčiau kad taip būtų)
swoon.gif nuo tokios žinios iš laimės, bet negalėčiau patikėti, daugiau nei metus nepastoju, pradėjau darytis visokius tyrimus, gydytoja sako, nu dar šį ciklą pasidaryk prog, jei vėl žemas, skirsiu stimuliaciją. O čia še kad nori  rolleyes.gif koks geras rezultatas

As nejuokauju 4u.gif ,o is visos sirdies to tau linkiu nestuke.gif
ir greiciau,kad tik nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(mykolina @ 2007 05 25, 21:16)
Sveikutes mergytes,
blndz kaip laikaisi, vis apie tave galvoju, bet manau, kad tikrai viskas gerai
Pagaliau, isejau atostogu jau as, tai negaliu atsidziaugti.
Agnesse, kokios naujienos? Nelaiko mano vaikai egzaminu, su mazesniais vaikiukais as dirbu, jie mokyklos dar nelanko  lotuliukas.gif
Tarskaliuk, mokytis, mokytis ir dar karta mokytis  biggrin.gif
Varlyte, laukiam is taves geru rezultatu  smile.gif
doviler  console.gif Laikykis, bet gydytoja tai tikrai tavo rupestinga.
Sekmes visoms ir gero prasidejusio savaitgalio mergytes  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Geru tau ir sauletu atostogu 4u.gif 4u.gif

pasiilgsime taves ax.gif
Papildyta:
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 25, 18:12)
agnesse, vargelis man su tais mokslais.Iki birželio vidurio vargsiu tikrai. irnesakyk.gif bet ir šuo kariamas pripranta, tai viskas bus gerai hihihi.gif Mokysiuos iki operacijos pradžios, taip sakant protinga gulsiu po peiliu biggrin.gif
na, kai grįši papasakok derlių bigsmile.gif

dainiuke, laikom kumštukus 4u.gif  mirksiukas.gif

Varliuk, viskas bus gerai thumbup.gif

na jo siandien temperatura 37.1 rolleyes.gif
GERAS 4u.gif
Atsakyti