Įkraunama...
Įkraunama...

Dirbiniai iš citrusinių vaisių

Grožis priklauso nuo to kaip susuksi, negražiai susuksi, negraži rožytė ir gausis. Pasipraktikuok,nepavargsi..
Atsakyti
Kai pati sukau, tai pastebėjau vieną dalyką: Kai susuki iš daugiau apelsininės juostelės, tai gaunasi gražesnės rožytės, ilgaiu džiūna bet ir rezultatas.
Kai susuki iš trumpesnės, kol dar nesudžiuvo, tai labai gražu, vos tik sudžiūna nekas gaunasi. Ir dar geriausia žievę lupti gan aštriu peiliu, tada plonesnė juostelė atrėžiama ir gražiau išdžiūna bei nesupūna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 16 gegužės 2007 - 15:27
Taip, as irgi klijavau su tokiu kliju pistoletu. Jis tikrai neblogas (manasis kainavo apie 40Lt), bet yra du minusai: juo dirbant reikia susikaupti, nes uzsiteskus ant ranku iskyla pusles ir nuo tu kliju lieka ploni, voratinkliniai siulai nuo vienos detales prie kitos ir juos paskui nurankioti nera labai idomus darbas tongue.gif
Papildyta:
O del gelyciu. Zinau, kad paveiksle ju neatrodo itin daug. Pagal pirmaji sumanyma apelsinines rozytes turejo dengti beveik visa plota, bet as ir mano draugai persivalgem tu apelsinu jau po 150-ojo biggrin.gif o kad grazesnes gautus svarbu lupti plonai ir kuo ilgesnes, bei kaip imanoma greiciau isdziovinti, nes pladeda pelyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 05 16, 15:26)
Kiek aš pati naudojau, tai prie bet kokio, nors yra vienas bet, jei klijuosi kažką, kas bus laikoma drėgnomis sąlygomis (pvz. lauke po lietumi netyčia ar vonios kambaryje) yra tikimybė kad atsiklijuos. Čia iš patirties  mirksiukas.gif

Supratau, aciu uz patarima! mirksiukas.gif
QUOTE(Skaiste(dar ne mama) @ 2007 05 16, 16:15)
merginos,o kaip tas gelytes padaryt?zinau,kad reikia sukti is vientisos zieveles,bet gal turit patarimu kaip graziau tai padaryt 4u.gif  mirksiukas.gif

As irgi jau pasikartosiu, kaip ir sake pries tai merginos - kuo ploniau lupti ir paskui jau atidziai, kruopsciai formuoti geles zieda. As dar ta ziedeli sutvirtinu dantu krapstuku, kad neiissiskestu - paskui ji istrauki, kai padziuna siek tiek ir laikosi forma. smile.gif Dziovinu balkone, kur gerai vedinasi ir saulutes gauna, taip greiciau procesas vyksta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirana @ 2007 05 16, 22:04)
Dziovinu balkone, kur gerai vedinasi ir saulutes gauna, taip greiciau procesas vyksta mirksiukas.gif

o man kilo mintis dziovinti pas mociute kaimiskoj krosny g.gif
Atsakyti
As kai kuriuos apvyniodavau siulais, jei nesilaikydavo wink.gif o del dziovinimo krosnyje, tai sunku pasakyt bent jau man ka nors... as dziovinau priglaustus prie radiatoriaus (nes dar sildymas buvo) nail.gif
Atsakyti
Del krosnies tai nezinau - ar nebus ten jiems per karsta?.. g.gif Nors antra vertus nieko apie krosnis neismanau, gal ir verta pabandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienintelevitali @ 2007 05 15, 18:41)
As padariau paveiksla is apelsininiu gelyciu. O siaip "apelsininiu" ideju siek tiek siulo ir www.tindirindi.lt portalas http://www.tindirind...php?page_id=738

MANO DARBELIAI http://vienintelevit...o_rankdarbiukai

o vieno apelsino keliems suktukams uztenka? lb grazu, norėciau pabandyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2007 05 27, 16:45)
o vieno apelsino keliems suktukams uztenka? lb grazu, norėciau pabandyt lotuliukas.gif

jei apelsinas didelis, tai galika susukti pora mažesnių suktinukų (bent jau man taip gavosi)
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 05 28, 11:12)
jei apelsinas didelis, tai galika susukti pora mažesnių suktinukų (bent jau man taip gavosi)

g.gif bet tada labai daug apelsinu reikia blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2007 05 28, 13:53)
g.gif bet tada labai daug apelsinu reikia blink.gif  doh.gif

Panašiai, na viskas priklauso kokiam tikslui planuoji panaudoti rožytes: ar dideliam darbui ar tik kaip akcentui mirksiukas.gif

Be to galima palaipsniui rinkti "rožytes": nusiperki vieną apelsiną valgymui, nulupi odelę, sudžiovini; užsimanai citrinų, vėl lupi, džiovini ir t.t.t.
Atsakyti

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti