Įkraunama...
Įkraunama...

Dirbiniai iš citrusinių vaisių

[quote=777as,2008 01 22, 17:09]
user posted image

labai labai grazu
Atsakyti
Sveikutes biggrin.gif ziurinejau foruma ir vel atradau sita temuke... Tai va, praejo jau daugiau nei metai nuo mano apelsininio paveikslo "gimimo". Neseniai teko pabuvoti tuose namuose, kuruose jis apsigyveno, tai galiu pasakyti, kad spalva ne trupucio neisbluko, apelsinai nepelyja, tik kvapo neliko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vienintelevitali: 31 rugpjūčio 2008 - 14:01
mergaitės o kokia kaina tokio darbelio?
Atsakyti
QUOTE(zlt @ 2008 09 02, 13:29)
mergaitės o kokia kaina tokio darbelio?

Pirkimo ar kai pats darai? ax.gif
Atsakyti
Kažkada internete buvau radusi labai įdomų dalyką - citrusinių vaisių sferines grožybes. Pasirausiu savo archyvuose - rasiu - įdėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi esu kelias rozytes susukus ax.gif ir dziovinu ant radiatoriaus... bet man iskilo toks klausymelis, kaip nuvalyti dulkes nuo siu groziu???? labai noreciau ir savo namus papuosti siu vaisiu grozybemis
Atsakyti
QUOTE(gaga1 @ 2008 12 14, 23:08)
as irgi esu kelias rozytes susukus ax.gif  ir dziovinu ant radiatoriaus... bet man iskilo toks klausymelis, kaip nuvalyti dulkes nuo siu groziu???? labai noreciau ir savo namus papuosti siu vaisiu grozybemis

Su dulkiu sluotele ax.gif
Atsakyti
tiksliai reikes pirma apelsinu prisipirkt, o po to dar sluotele thumbup.gif o gal graziai atrodytu ir remliuose po stiklu, galima tokius gilesnius uzsakyt, kad padarytu ir dulkiu nereikes valyt bigsmile.gif
Atsakyti
kiek suprantu visos valgot apelsinus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gaga1 @ 2008 12 15, 14:08)
tiksliai reikes pirma apelsinu prisipirkt, o po to dar sluotele  thumbup.gif  o gal graziai atrodytu ir remliuose po stiklu, galima tokius gilesnius uzsakyt, kad padarytu ir dulkiu nereikes valyt bigsmile.gif

Be abejo galima. Tik galiu ispet, kad po tokiu darbeliu dar ilgai nesinori net paziuret i apelsinu puse... biggrin.gif
Atsakyti
Turiu klausymuka:
Darant paveiksla ka naudojat kaip pagrinda? Ant ko klijuojat rozytes? Manau kokia fanera turetu tikt ax.gif Ar ne? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurac @ 2008 12 26, 12:34)
Turiu klausymuka:
Darant paveiksla ka naudojat kaip pagrinda? Ant ko klijuojat rozytes? Manau kokia fanera turetu tikt  ax.gif  Ar ne?  rolleyes.gif

Ant drobes su poremiu
Atsakyti