Įkraunama...
Įkraunama...

Dirbiniai iš citrusinių vaisių

user posted image
kaip grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As irgi prisijungsiu prie tu, kurios zavisi siais groziais! wub.gif pati ne per seniausiai dariau kompozicija is tokiu "rozyciu".
Tai greipfruktus seima beveik puse metu valge lotuliukas.gif o prie patarimu darant tas rozytes pridursiu, kad man daug grazesnes iseidavo, jei susukdavau ne iskart nulupus, o palaukus kokia diena. Tada biski apvysta ir labai dailiai susisuka thumbup.gif
Atsakyti
o man is pamelo vaisiaus tokia per visa lekste roze gavos, jau rozyte napavdinsi...
Atsakyti
Bet ar tos rožytės neparuduoja per laiką? g.gif Ar išlaiko sodrią oranžinę spalvą? g.gif - nes kažkaip parudusių nesinori schmoll.gif O kai išdžius, paskui nei nudažyti nei ką..-nebent visą nupurkšt dažais, bet tada nebus to gražaus, dinamiško efekto, kuris susidaro dėl to, kad apelsino žievelių viena pusė balta, kita spalvota... Ir natūralumo neliks g.gif
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 01 23, 03:16)
Bet ar tos rožytės neparuduoja per laiką? g.gif  Ar išlaiko sodrią oranžinę spalvą? :

šiaip jau galima juos būtų nupukšti purškiamu laku. esu skaičius pas užsienietes, kad jos apelsinų skilteles irgi naudojamas visokiam dekorui, į poliuretaninį laką merkia.
Jei su jom nieko nedaryta, o laikysi ant saulės - išbluks.
Atsakyti
Poliuretaninį laką.. o kur Lietuvoje jį pirkti? Gal Shetelige kokiam g.gif

Susukau keletą rožyčių iš to, ką namie turėjau- džiovinu ant radijatoriaus- pabandymui... Kažkur skaičiau (ar tik ne toj pačioj SM kažkada seniai), kad žmonės džiovina mikrobangėse, tai nesupelija tada- ir greitas rezultatas- bet ar greitas džiovinimas nepakenkia grožiui, spalvai, formai? g.gif Džiovinčiau orkaitėje, nes suvėriau ant virbalo, bet tingiu jungti orkaitę dėl trijų rožyčių, o ir elektros gaila doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 01 23, 13:47)
Poliuretaninį laką.. o kur Lietuvoje jį pirkti? Gal Shetelige kokiam g.gif

poliuretano lako tai paprastuose Seniuose ar Ermitaže ar kitoj statybinių prekių parduotuvėj galima gauti mirksiukas.gif tik įtariu, jis turėtų smirdėt rolleyes.gif
Atsakyti
Tai, gerai, tada, kad senukuose yra smile.gif Reiks gal kada kokį apelsinų džemo receptą iš kur gauti, ar sultis pradėti spausti- žiū per tuos visus darbelius sveiką gyvenimo būdą gyvnti pradėsiu- vitamino C atsargų netrūks visus metus lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dabar svarstau, kaip sunaudoti tuos citrusinius visus, kad nereiktų visus metus laukti ir misti tik apelsinais biggrin.gif Nugi prisipirkai daug apelsinų- privirei kokio džemo- jaučiu nemažai reiktų apelsinų- ir du zuikiai vienu šūviu- iš karto prisisuki kalną rožių, į orkaitę- ir gatava tongue.gif Įdomu kokiam patiekalui daugiausiai jų reiktų g.gif
Atsakyti
Kažkaip vis galvoju, kad norėčiau ne apvalų, o pailgą medelį pasidaryti-tokį gal dryžuotą- tarp rožyčių juostų įterpti dryžių iš kitokių medžiagų, karoliukų gal kokių -tik kažin ar gerai atrodytų pailgos formos- reiktų tada kad labai taisyklingos formos būtų... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 23 sausio 2008 - 19:35
Susisukau ir aš vieną rožytę ir laukiu kol išdžius ax.gif jei gausis gražiai, bandysiu daugiau ir kažką komponuosiu ax.gif
Atsakyti
Susigundziau ir as padziovinti sias graziasias rozytes wink.gif ilgokai, bet skaniai valgiau ir kitus vaisinau greifruktais ax.gif o poto sukau ir dziovinau rozytes lotuliukas.gif is pradziu turejau tokia problemele, nors dziovinau ant radijatoriaus (kai dar silde smile.gif), bet rozytes kazkodel pelydavo, o poto supratau kame cia reikalas blink.gif as tiesiog jas per stipriai susukdavau ir nevaiksciodavo oras, o tuo paciu ir pelydavo smile.gif tai va, kad vaiksciotu oras, as pradejau taip daryti - tiesiog susuku ir padedu ant radijatoriaus niekuom nesutvirtinus, tiesiog atremdavau, kad neissiraitytu mirksiukas.gif ir jos savaime graziai susiraitydavo ir nebepelydavo smile.gif

Papildyta:
dar norejau paklausti jusu, visos tik skystais klijais klijavot? rolleyes.gif as suklijavau paprastais moment klijais smile.gif tikiuosi neatsiklijuos blush2.gif jau 4 menesiukas mano paveiksliukui is rozyciu ir viskas pakolkas lb tvirtai laikos ax.gif kad nenubaltu - pakabinau ant sienos, kur saules sviesa netiesiogine smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (=Butterfly=): 26 birželio 2008 - 10:56
stai mano paveiksliukas smile.gif pagaliau pavyko ikelti nuotraukyte rolleyes.gif nors truputi didoka gavos ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (=Butterfly=): 26 birželio 2008 - 11:39