Įkraunama...
Įkraunama...

Skype, Msn, Yahoo, Icq ir kt.

Buvo galima man rodos, nes keli mano kotaktai taip jau senai labai pasidare 4u.gif As tai nemoku..... verysad.gif
Papildyta:
Zaidimu 16 kam idomu.... as tai irgi nezaidziu 4u.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif nu ja... veike veike ir vel ne, tai kiek mus laikys atskirtus nuo pasaulio doh.gif
Atsakyti
Ar pas ka nors jau veikia? as matau tik viena kontakta pasijungusi, prasaiu zinute, nuejo, o man raso kad ne.. nesuprantu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 08 17, 11:51)
Ar pas ka nors jau veikia? as matau tik viena kontakta pasijungusi, prasaiu zinute, nuejo, o man raso kad ne.. nesuprantu.  schmoll.gif

Durniuoja skypas paskutiniu laiku, tikrai durniuoja.

Neperksiačiau visos temukės, bet gal niekas nesupyks jei kalusimas pasikartos.

Pasakykit gi kas nors man, ar yra kokia skypo versija Windows Vista, nes kiek versiju bandžau instaliuoti, tai rašo, kad reikia Windows 2000 arba Windows XP.

Na bet skypu bendrauti tai norisi ax.gif , negi teks Windows perinstaliuoti? verysad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2007 08 17, 11:15)
Durniuoja skypas paskutiniu laiku, tikrai durniuoja.
Neperksiačiau visos temukės, bet gal niekas nesupyks jei kalusimas pasikartos.

Pasakykit gi kas nors man, ar yra kokia skypo versija Windows Vista, nes kiek versiju bandžau instaliuoti, tai rašo, kad reikia Windows 2000 arba Windows XP.

hmmm nu zinau tikrai zmoniu, kurie turi wista, bet susinstaliavo ta normalu skaipa koks ir yra dabar paskutinis g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 08 17, 12:29)
hmmm nu zinau tikrai zmoniu, kurie turi wista, bet susinstaliavo ta normalu skaipa koks ir yra dabar paskutinis g.gif

ČIA truputį paaiškino tą problemą.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 08 17, 12:40)

na ką pasirodo problema rimtoka! unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(renuteg @ 2007 08 17, 12:58)
na ką pasirodo problema rimtoka! unsure.gif

Na, bet kai sutvarkys, tai daugiau jau ir nebesikartos.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 08 17, 13:29)

na nezinau kodel, bet man jo suinstaliuoti neduoda verysad.gif
o paskutinis, jei neklystu tai turbut skype 3,5 versija

QUOTE(Palemonas @ 2007 08 17, 13:40)

aciu pasiziurinesiu cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CACA*: 17 rugpjūčio 2007 - 13:25
QUOTE(Palemonas @ 2007 08 17, 14:02)
Na, bet kai sutvarkys, tai daugiau jau ir nebesikartos.

Tikrai ačiū Palemonas, tikiuosi, kad būtent dėl to ir neleido man jo siustis. Na palauksiu dar kelias dieneles, ir reikės vėl bandyti.
Atsakyti
nu va .. o ash jau maniau, kad man darbe stebuklingu budu kazhkas uzhblokavo smile.gif
reik laukt pataisymo .. tikiuosi greit jis bus, o tai liksiu be ryshio su lietuva sad.gif
Atsakyti
QUOTE(juratelle @ 2007 08 17, 16:02)
nu va .. o ash jau maniau, kad man darbe stebuklingu budu kazhkas uzhblokavo smile.gif
reik laukt pataisymo .. tikiuosi greit jis bus, o tai liksiu be ryshio su lietuva sad.gif

tai nugasdino turbut truputuka, kad negalesi darbo metu su lietuvele bendrauti bigsmile.gif .
vakar pas mane darbe irgi streikavo. Bet nemaniau, kad cia taip rimta, galvojau gal inetas durniuoja ir tiek.
Atsakyti