Įkraunama...
Įkraunama...

Skype, Msn, Yahoo, Icq ir kt.

QUOTE(Dusiukas @ 2007 08 19, 16:08)
Kai tik įjungiam tai visiems skype įtrauktiem draugams vis siuntinėja automatiškai tą patį virusą. Kaip mums jo atsikratyti?  blush2.gif
Išdiegt tą skype ir parsisiųst naują. Aišku, ir pratestuot kompą antivirusine.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2007 08 19, 20:11)
Išdiegt tą skype ir parsisiųst naują. Aišku, ir pratestuot kompą antivirusine.

Kažkada bandėm išinstaliuoti ir vėl įdiegti, bet kai prisijungi savo vartotojo vardu ir vel tas pats blush2.gif Tiesa tik su antivirusine nepratestavom, bet turiu Zone Alarm antivirusinę ir nemoku su ja testuoti:geda2: Gal kas pasufleruotų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusiukas: 19 rugpjūčio 2007 - 19:26
[quote=Dusiukas,2007 08 19, 17:08]
O gal ir mums gali kas nors padėti blush2.gif Pas mus su skype nesibaigia problemos nuo to sandra viruso pasigavimo . Kai tik įjungiam tai visiems skype įtrauktiem draugams vis siuntinėja automatiškai tą patį virusą. Kaip mums jo atsikratyti? blush2.gif Labai prašome patarimo notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
[/quote

tai gal ta sandra vis dar sėdi pas atve kompiuteryje kažkur? g.gif

nors ir buvau ją atidarius (na žinoma netyčiukais - vaikis pelyte stumtelėjo ir atsidarė) mano draugam snieko nesiuntinejo. Bet va pažystamam vienam tai tas pats buvo, vis siuntinedavo tas nuorodas. Tai nusiunciau jam nuorodele, su kuria man sutavrke ta sandros virusiuka, t.y. iskrapste is mano kompo.

Tik gaila sitam kompe neturiu as tos nuorodos, bet kai busiu prie kito kompo, butinai ta nuoroda idesiu. Nes mastau, kad pas atve gal vis dar sedi sandra ir del to taip darosi.
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2007 08 19, 23:09)
tai gal ta sandra vis dar sėdi pas atve kompiuteryje kažkur?  g.gif

nors ir buvau ją atidarius (na žinoma netyčiukais - vaikis pelyte stumtelėjo ir atsidarė) mano draugam snieko nesiuntinejo. Bet va pažystamam vienam tai tas pats buvo, vis siuntinedavo tas nuorodas. Tai nusiunciau jam nuorodele, su kuria man sutavrke ta sandros virusiuka, t.y. iskrapste is mano kompo.

Tik gaila sitam kompe neturiu as tos nuorodos, bet kai busiu prie kito kompo, butinai ta nuoroda idesiu. Nes mastau, kad pas atve gal vis dar sedi sandra ir del to taip darosi.

Tai labai lauksiu to nuorodeles bigsmile.gif
Atsakyti
antisandra kazkia programele yra, pabandyk per google susirast g.gif
Atsakyti
Labutis , reik pagalbos tokiu klausimu , gal kas susidūret g.gif
Užlūžo kompas ir teko visas programas perinstaliuoti, atsisiunčiau skype, bet man jau nebeduoda prisijungti buvusiu nicu, ar įmanoma atnaujinti sena prisijungima, kad nereiketu vel iš naujo susirinkti draugu i sarašą, ar teks sukurti nauja???
Atsakyti
QUOTE(SILANA @ 2007 08 22, 09:23)
Labutis , reik pagalbos tokiu klausimu , gal kas susidūret g.gif
Užlūžo kompas ir teko visas programas perinstaliuoti, atsisiunčiau skype, bet man jau nebeduoda prisijungti buvusiu nicu, ar įmanoma atnaujinti sena prisijungima, kad nereiketu vel iš naujo susirinkti draugu i sarašą, ar teks sukurti nauja???

niu siaip turetu leisti, gal salptazodi pamirsai ar dar ka.. nes tavo accountas tai niekur nedingo siaip jau g.gif
Atsakyti
Skype gedimo kaltininkas
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 08 22, 11:05)
niu siaip turetu leisti, gal salptazodi pamirsai ar dar ka.. nes tavo accountas tai niekur nedingo siaip jau  g.gif

nežinau kaip ten yra, bet man rašo, kad toks nicas jau yra ir viskas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(SILANA @ 2007 08 22, 12:57)
nežinau kaip ten yra, bet man rašo, kad toks nicas jau yra ir viskas schmoll.gif

O tu naujo account'o nedaryk, spausk puktą "Turiu sąskaitą"(ar kažkaip panašiai).
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 08 22, 14:01)
O tu naujo account'o nedaryk, spausk puktą "Turiu sąskaitą"(ar kažkaip panašiai).

verysad.gif visvien neduoda prisijungti, nieko nesuprantu
Atsakyti

valiooooo!!! viskas ok. clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti