Įkraunama...
Įkraunama...

Skype, Msn, Yahoo, Icq ir kt.

QUOTE(*CACA* @ 2007 08 17, 13:05)
tai nugasdino turbut truputuka, kad negalesi darbo metu su lietuvele bendrauti  bigsmile.gif .
vakar pas mane darbe irgi streikavo. Bet nemaniau, kad cia taip rimta, galvojau gal inetas durniuoja ir tiek.

nenusigandau .. yra juk visokiu kitokiu budu bendraut .. tik kad prie skpaipo labai jau pripratus buvau smile.gif
vis tiek gi pataisys ten kas bebutu sugede smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratelle: 17 rugpjūčio 2007 - 14:31
QUOTE(juratelle @ 2007 08 17, 16:31)
nenusigandau .. yra juk visokiu kitokiu budu bendraut .. tik kad prie skpaipo labai jau pripratus buvau smile.gif
vis tiek gi pataisys ten kas bebutu sugede smile.gif

čia tik juokais pasakiau, kad nusigandai gal smile.gif

taip žinoma yra įvairių būtų, bet va skypas, bent jau man, tai reikalingas bendravimui.
Atsakyti
thumbup.gif jau turiu skypa bigsmile.gif

taigi matomai dėl to sutrikimo ir neleido man jo vakar siūstis verysad.gif , dabar jau yra, tik kolkas neprisijungia, tai arba čia vis dar dėl tų problemyčių, arba mano netas streikuoja, nes kažko ir SM tai verčia, tai neverčia.

Tai didelis dėkui grangei ir Palemonui už informacija aciuks.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CACA*: 17 rugpjūčio 2007 - 15:32

Gal kas galite padeti kodel iskraipo balsa skype????????????????????????? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(12rita @ 2007 08 18, 12:50)
Gal kas galite padeti kodel iskraipo balsa skype????????????????????????? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

jei tai vyksta būtent paskutes dienas, tai gal čia dėl skaipo problemų. O jei balsa iškraipydavo visda tada gal kas kitas padės, nes šito neasakysiu.
Atsakyti
Šiandien mano skype jau veikia puikiai! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 08 16, 15:29)
Ech Doncewa, Doncewa ...

nju as neradau unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Doncewa @ 2007 08 18, 13:32)
nju as neradau  unsure.gif  unsure.gif

1. skype'ui yra spec tema,kur tau davė nuorodą,ten ir užduok savo klausimus
2. o delfio turbūt neskaitai visai? http://www.delfi.lt/...php?id=14095341
Atsakyti
Uoj, siaubas. biggrin.gif
Nju aš nežinau, kaip padėt Doncewai, gal pas jus ir veikė tas Skaipas, pas mus visus dvi dienas jis neveikė ir buvo pasaulinė bėda biggrin.gif
Atsakyti
man irgi pagaliau veikia biggrin.gif
Atsakyti
O gal ir mums gali kas nors padėti blush2.gif Pas mus su skype nesibaigia problemos nuo to sandra viruso pasigavimo . Kai tik įjungiam tai visiems skype įtrauktiem draugams vis siuntinėja automatiškai tą patį virusą. Kaip mums jo atsikratyti? blush2.gif Labai prašome patarimo notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
KAi skypas buvo sutrikes,maniau kad laidai sustreikavo,bandziau viska isjungt,paskui perinstaliavau programa,dar ir dar karta tai dariau,bet niekas nesidare.Tik poto dasuto,kad visgi internetas kompe yra ir pasiziurejau per google kame reikalas,ogi pasirodo per visa pasauli skypas sugedes doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu bet ir zioplumas tas mano doh.gif blush2.gif
Atsakyti