Įkraunama...
Įkraunama...

Skype, Msn, Yahoo, Icq ir kt.

QUOTE(grange @ 2007 10 10, 14:18)
a iš kur tu žinai kokkia mano  biggrin.gif

mano tai 3,5,0234  rolleyes.gif

prieš kažkiek laiko, gi atnaujinai man. mirksiukas.gif
o šiandien vėl buvo pranešimas, kad galima skypa atsinaujinti.
pati ar atsinaujinai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 10 10, 15:51)
Sūgėdinot čia mane  blush2.gif  lotuliukas.gif Skype man patinka ir dar kaip  thumbup.gif  bet pamįslyjau gal ta ana mandresnė  lotuliukas.gif Bet gal kas žino kaip ja naudotis  ax.gif  4u.gif

ersu turėjus, bet išsitryniau, kam man tiek jų reikia, nes ir yahoo ir msn ir skypas yra naudojami.
o ans, net nepamenu, bet irgi turi žinoti kito žmoguas niką ar numerį ten psec, pakvieti ir lygiai taip pat šneki.

QUOTE(renuteg @ 2007 10 10, 16:32)
prieš kažkiek laiko, gi atnaujinai man. mirksiukas.gif
o šiandien vėl buvo pranešimas, kad galima skypa atsinaujinti.
pati ar atsinaujinai? g.gif

aha pasidariau dabar ir aš, bet kad skirtumo nematau.
o aš tai ėjau help>check for updates ir pasidarė g.gif

jau galėtų kokių naujovių įdėti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 10 10, 18:00)
ersu turėjus, bet išsitryniau, kam man tiek jų reikia, nes ir yahoo ir msn ir skypas yra naudojami.
o ans, net nepamenu, bet irgi turi žinoti kito žmoguas niką ar numerį ten psec, pakvieti ir lygiai taip pat šneki.
aha pasidariau dabar ir aš, bet kad skirtumo nematau.
o aš tai ėjau help>check for updates ir pasidarė  g.gif

jau galėtų kokių naujovių įdėti  rolleyes.gif

Tai nesvarbu jei pas kita asmenį bus skype , o pas mane ta Icq. g.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 10 10, 18:26)
Tai nesvarbu jei pas kita asmenį bus skype , o pas mane ta Icq.  g.gif

svarbu svarbu. nu kaip ir čia, jei aš turiu skype, o tu turi icq tai mes negalim šnekėti, kol aš neturėsiu isq arba tu skype.

žodžiu, per icq šnekėsi su tais, kurie turi ją. per skypą, kurie turi skypą, per msn, kas audoja msn.
yra kažkokia kuri parėpia kažkaip visus bet nežinau aš to...

jei turi ką nors kas turi icq ir tau reikia, o tas žmogus neturi skypo, nu tai tada naudinga, bet šiaip, tik pakrauna kompą.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 10 10, 19:34)
svarbu svarbu. nu kaip ir čia, jei aš turiu skype, o tu turi icq tai mes negalim šnekėti, kol aš neturėsiu isq arba tu skype.

žodžiu, per icq šnekėsi su tais, kurie turi ją. per skypą, kurie turi skypą, per msn, kas  audoja msn.
yra kažkokia kuri parėpia kažkaip visus bet nežinau aš to...

jei turi ką nors kas turi icq ir tau reikia, o tas žmogus neturi skypo, nu tai tada naudinga, bet šiaip, tik pakrauna kompą..  rolleyes.gif

Ačiu mirksiukas.gif Liksiu ištikima Skype lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 10 10, 19:47)
Ačiu  mirksiukas.gif Liksiu ištikima Skype  lotuliukas.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif man ir jis pats geriausias.
Ankčiau msn buvo nieko, bet kai kamera neberodo tai kažkaip..
šiaip dar yahoo patinka, bet kad kamera stringa ten kažko, bet balsas geresnis g.gif
Atsakyti
man tai kazkas atsitiko su tuo skaipu verysad.gif cool.gif spaudziu kad prisijungtu, bet jau ~30min. rodo kad jungiasi ir nieko. nors apacioj toj juostoj rodo zalia zenkliuka skype, tipo online.
ir seip kazkas visam kompui ne taip. neatsidaro papkes ant kuriu spaudziu. jauciu koks virusas. ir jokios antivirusines neturiu, kad perskanuot doh.gif

va dabar bandau toj juostoj apacioj spaust ant skype zenkliuko kad atsidarytu ir nieko nereaguoja, nieks neatsidaro.
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 10 14, 15:01)
man tai kazkas atsitiko su tuo skaipu verysad.gif  cool.gif spaudziu kad prisijungtu, bet jau ~30min. rodo kad jungiasi ir nieko. nors apacioj toj juostoj rodo zalia zenkliuka skype, tipo online.
ir seip kazkas visam kompui ne taip. neatsidaro papkes ant kuriu spaudziu. jauciu koks virusas. ir jokios antivirusines neturiu, kad perskanuot doh.gif

va dabar bandau toj juostoj apacioj spaust ant skype zenkliuko kad atsidarytu ir nieko nereaguoja, nieks neatsidaro.

Ka blink.gif kodel neturi?
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 10 14, 18:01)
. ir jokios antivirusines neturiu, kad perskanuot doh.gif

Ir kiek laiko be jos taip "sėkmingai" gyvenai ?
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 10 14, 23:51)
Ir kiek laiko be jos taip "sėkmingai" gyvenai ?

nu apie dvejus metus. kai baiges kasperskis.
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 10 15, 19:21)
nu apie dvejus metus. kai baiges kasperskis.

Nu ilgai "ištempei". biggrin.gif
Atsakyti
jo ilgai biggrin.gif
nu perrasiau windows ir isirasiau kazkokia avira antivir wink.gif
Atsakyti