Įkraunama...
Įkraunama...

Skype, Msn, Yahoo, Icq ir kt.

Labu. 4u.gif Gal čia tik pas mane jau trečia diena google puslapio neatidaro, nei gmailo, el. laiškų negaliu siųsti. Nesuprantu, kodėl taip, gal ir daugiau kam google neveikia?
Atsakyti
QUOTE(edita81 @ 2007 09 30, 09:47)
4u.gif
gal kas galit paaiškint ,kodel pas visus skype, parašius ,užtenka paspausti- enter- ir viskas atsiranda pokalbio lange , o man reikia spaust su pele ten kur parašai ta rodyklę šone  g.gif

tikiuos kad suprantamai išsireiškiau  g.gif

Nustatymuose uždėk varnikę kitoje vietoje.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 09 30, 10:44)
Nustatymuose uždėk varnikę kitoje vietoje.

aciuks.gif jau sutvarkiau thumbup.gif

doh.gif niu bet ir žiopla aš blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(edita81 @ 2007 09 30, 13:03)
aciuks.gif jau sutvarkiau  thumbup.gif
Maladiec.

QUOTE(edita81 @ 2007 09 30, 13:03)
  doh.gif  niu bet ir žiopla aš  blush2.gif

Visiems pasitaiko.
Atsakyti
Sveikos, gal kas susidurete su tokia problemele. Parsisiunciau nauja skype programa ir vietoj to skype zenkliuko - piktogramos mas rodo taip kaip nuotrauka butu. nerodo to skaipo logotipo ant deskopo sad.gif
Atsakyti
Gal žinot, kaip padaryt, kad iš Skype vardo langelio dingtų įrašytas vardas? Aš prisijungdama suklydau rašydama vardą, tai dabar kai jungiuosi, man nuolat išlenda ir mano tikras ir tas klaidingas vardas, jau atsibodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arabesque @ 2007 10 08, 21:25)
Gal žinot, kaip padaryt, kad iš Skype vardo langelio dingtų įrašytas vardas? Aš prisijungdama suklydau rašydama vardą, tai dabar kai jungiuosi, man nuolat išlenda ir mano tikras ir tas klaidingas vardas, jau atsibodo  doh.gif

kurioj vietoj?
jei skype name tai nepakeisi, nes reiktų keisti tada naują niką, bet jei tavo vardas kur profilyje, tai gali rašyti ką nori..
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 10 08, 23:10)
kurioj vietoj?
jei skype name tai nepakeisi, nes reiktų keisti tada naują niką, bet jei tavo vardas kur profilyje, tai gali rašyti ką nori..

Ne niką noriu keisti, o tiesiog: įvesdama niką į laukelį Vartotojo vardas suklydau ir parašiau blogą blush2.gif O paskui įrašiau gerą ir taip prisijungiau. O dabar, tas laukelis .. na kaip čia pasakyt.. atsidaro žemyn.. ir ten matau visada du prisijungimo vardus - vienas tas, kur suklydau, o kitas geras. Tai noriu kažką padaryti, kad to blogo man neišmetinėtų, kai atsidarau Skype. Bet jaučiu, kad reikės perinstaliuot, nes nerandu, kur būtų galima ištrinti..
Atsakyti
QUOTE(Arabesque @ 2007 10 09, 01:00)
Ne niką noriu keisti, o tiesiog: įvesdama niką į laukelį Vartotojo vardas suklydau ir parašiau blogą  blush2.gif O paskui įrašiau gerą ir taip prisijungiau. O dabar, tas laukelis .. na kaip čia pasakyt.. atsidaro žemyn.. ir ten matau visada du prisijungimo vardus - vienas tas, kur suklydau, o kitas geras. Tai noriu kažką padaryti, kad to blogo man neišmetinėtų, kai atsidarau Skype. Bet jaučiu, kad reikės perinstaliuot, nes nerandu, kur būtų galima ištrinti..

Su spybot'u pravalyk, o paskui uždėk varnikę, kad log'us ištrintų.
Atsakyti
Tai niek nesusiduret su skype zenkliuku ant destop? Kai parsisiunciau naujesne programa vietoj "S" na tu standartiniu zenkliuko rodo kad butu nuotrauka sad.gif
Atsakyti
Ar kas nors esat susidūręs su šia i Skype panašia pokalbių programa ICQ 6 Aš ją įsidiegiau, bet kad žalias miškas man ten tokiai kompiuteristei doh.gif lotuliukas.gif Būsiu dėkinga jei atsirastu ja besinaudojančių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 10 09, 18:27)
Ar kas nors esat susidūręs su šia i Skype panašia pokalbių programa ICQ 6 Aš ją įsidiegiau, bet kad žalias miškas man ten tokiai kompiuteristei  doh.gif  lotuliukas.gif Būsiu dėkinga jei atsirastu ja besinaudojančių  4u.gif

O tai kuo skypis neįtiko ?
Atsakyti