Įkraunama...
Įkraunama...

Skype, Msn, Yahoo, Icq ir kt.

QUOTE(Latina @ 2007 10 30, 16:21)
Skype turiu ir viskas veikia. Bet tai kodel tuomet as savo galiu paleisti, o kitas matyti, tik as kito zmogaus negaliu matyti? g.gif
nu tai pas mane skype ir yahoo ir viskas gerai. čia kalba apie msn eina.

QUOTE(Nova @ 2007 10 31, 09:03)
pas mano viena pazistama sena versija, tai viskas ok su kamera. Tai matyt gal per daug "tobula" naujoji versija  biggrin.gif

Gal sakau reik pabandyt senaja versija pasinaudot??? Tik kaip dabar ja pasidaryt is naujos i sena..  unsure.gif

man su šita kartais būna pakaitom, tai aš galiu matyt, tai pašnekovas. bet abu vienu metu dabar taip nebuvo, nors tiesą pasakius, kai pradėjo durnavot tai ir nebenaudoju. buvau aš pasidarius ir seną versiją, bet kadangi pašnekovas nemokėjo, tai ir vėl grįžau. o čia tai reikia šitą išinstaliuoti, ir per googlę arba hotmailo man atrodo psl susirasti pagal metus senesnę ir tada susinstaliuot.
Atsakyti
labas rytas,
gal man kas galit paaiškinti kaip SKYPE nusipirkti kreditus skambinimui blush2.gif
bandžiau ,bet man reikalauja zip/postal kodo,adreso ir pan.Aš norvegijoj tai man reik adresa šios šalies rašyti?ir koks koda tas zip blink.gif blush2.gif
jei kas padėsit tai busiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GvG @ 2007 11 02, 08:39)
labas rytas,
gal man kas galit paaiškinti kaip SKYPE nusipirkti kreditus skambinimui  blush2.gif
bandžiau ,bet man reikalauja zip/postal kodo,adreso ir pan.Aš norvegijoj tai man reik adresa šios šalies rašyti?ir koks koda tas zip  blink.gif  blush2.gif
jei kas padėsit tai busiu labai dėkinga  4u.gif

tau reikia pašto kodo tavo gyvenamosios vietos. g.gif jei nežinai jo, tai internete paieškok..
Atsakyti
Turiu skype,kameros neturiu,bet ne vienas pašnekovas ją turi prisijungęs,todėl,kiek aš suprantu,turėčiau juos matyti,deja...Gal žinote,kas čia galėtų būti?
Atsakyti
QUOTE(Arktos @ 2007 11 02, 17:13)
Turiu skype,kameros neturiu,bet ne vienas pašnekovas ją turi prisijungęs,todėl,kiek aš suprantu,turėčiau juos matyti,deja...Gal žinote,kas čia galėtų būti?

skypų versijos skiriasi. pas mane tas pats// 4u.gif
Atsakyti
Truputi čia ne į temą, bet kadangi temos pavadinime yra Yahoo, tai ir kreipiuosi smile.gif dėl el. pašto. Gal kas žinot, ką daryti, jei leišką pažymėjau SPAM ir aišku toliau man blokuoja to žmogaus laiškus, o aš nenoriu, kad blokuotų, kaip dabar man susigrąžint tą adresą sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Arabesque @ 2007 11 08, 13:56)
Truputi čia ne į temą, bet kadangi temos pavadinime yra Yahoo, tai ir kreipiuosi smile.gif dėl el. pašto. Gal kas žinot, ką daryti, jei leišką pažymėjau SPAM ir aišku toliau man blokuoja to žmogaus laiškus, o aš nenoriu, kad blokuotų, kaip dabar man susigrąžint tą adresą sad.gif

Pažymėk Not SPAM.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 11 08, 13:29)
Pažymėk Not SPAM.

Kad nėra kur pažymėti, nes ištrinta. Ko gero nerealu jau sugrąžinti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Arktos @ 2007 11 02, 18:13)

dar viskas nuo ju priklauso cool.gif jei jie nenori kad visi matytu juos, tai ir nematys blush2.gif jei pajungta pas pasnekova kamera -nereiskia,kad tu turi ji matyt cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gamtos stebuklas: 09 lapkričio 2007 - 00:07
Sveiki 4u.gif Peržiūrėjau visą temą, bet atsakymo taip ir neradau, nors tas klausimas jau buvo iškeltas doh.gif Kaip panaikinti pokalbių praeitį? Ištryniau per tą kur rašo PRAEITIS, bet šiandien įjungus kompą vėl viską radau doh.gif Ar čia aš nemoku ar neįmanoma pėdsakus sunaikinti? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sonvita @ 2007 11 21, 14:22)
Sveiki 4u.gif Peržiūrėjau visą temą, bet atsakymo taip ir neradau, nors tas klausimas jau buvo iškeltas doh.gif Kaip panaikinti pokalbių praeitį? Ištryniau per tą  kur rašo PRAEITIS, bet šiandien įjungus kompą vėl viską radau doh.gif  Ar čia aš nemoku ar neįmanoma pėdsakus sunaikinti? g.gif  doh.gif

Tiksliau, kur PRAEITIS nieko nelieka, bet atsidarius pašnekovo langą visos žinutės lieka doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sonvita @ 2007 11 21, 16:05)
Tiksliau, kur PRAEITIS nieko nelieka, bet atsidarius pašnekovo langą visos žinutės lieka doh.gif  blush2.gif

Bandyk eiti i Irankiai/nustatymai/pokalbiai ir sms. Ten turetum rasti kaip panaikinti praeiti mirksiukas.gif
Atsakyti