Įkraunama...
Įkraunama...

Skype, Msn, Yahoo, Icq ir kt.

QUOTE(vaiddda-d @ 2007 11 24, 20:10)
Bandyk eiti i  Irankiai/nustatymai/pokalbiai ir sms.  Ten turetum rasti kaip panaikinti praeiti mirksiukas.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif Didelis didelis AČIŪ 4u.gif Žiūrinėjau aš ten, bet kažkaip neužsekiau tos eilutės, kurios man reikia....... blush2.gif ax.gif Jau buvau praradus viltį, kad galma viską ištrint. doh.gif ax.gif
Atsakyti
Nezinau ar apie tai diskutavot, bet savo viena nauja man "atradima" padariau:
http://www.fring.com/

Si programa tinka telefonams turintiems symbian (operacine sistema). Tai naujasnes kartos Nokia telefonai. Palaiko googleTalk, Msn, Icq, ir Skype. Galima skambinti skype adresatams. Ir uz visa tai temokate kiek isnaudojate duomenu srauto. (su Labas kortele savaitei moku 1 lt, gaunu 15 mb duomenu kiekio - uztenka per akis).
Tikrai puiki programa, jei kazkur isvykstate ir po ranka neturite kompiuterio su internetu. Skambuciai ir zinutes ateina kaip iprastos zinutes, susirasinejimas ir kalbejimas tikrai vyksta greitai - 2-3 sekundiu skirtumu.
Atsakyti
Gal kas galit patarti del internetines kameros.Neseniai nei is sio nei is to ji nustojo veikti,o ekrano apacioje esantis zenkliukas apvestas raudonai,perbrauktas.Ant jo paspaudus iskyla uzrasas "disconnected" g.gif bandant paleist kamera per skype atsiranda uzrasas "nerasta internetines kameros.Prijunkite savo internetine kamera,arba patikrinkite ar ji tinkamai pajungta".deja kistukas savo vietoje,niekas jo nejunginejo.Istraukus ir vel ikisus niekas nepasikeicia doh.gif Tiesa pries kuri laika kamera buvo numesta ant zemes,bet po to ji dar ilga laika veike be jokiu sutrikimu.Gal padetu kameros perinstaliavimas?o gal reikia pirkti kita kamera?Aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2007 12 17, 09:51)
Gal kas galit patarti del internetines kameros.Neseniai nei is sio nei is to ji nustojo veikti,o ekrano apacioje esantis zenkliukas apvestas raudonai,perbrauktas.Ant jo paspaudus iskyla uzrasas "disconnected" g.gif bandant paleist kamera per skype atsiranda uzrasas "nerasta internetines kameros.Prijunkite savo internetine kamera,arba patikrinkite ar ji tinkamai pajungta".deja kistukas savo vietoje,niekas jo nejunginejo.Istraukus ir vel ikisus niekas nepasikeicia doh.gif Tiesa pries kuri laika kamera buvo numesta ant zemes,bet po to ji dar ilga laika veike be jokiu sutrikimu.Gal padetu kameros perinstaliavimas?o gal reikia pirkti kita kamera?Aciu uz pagalba 4u.gif

man žinok būna, kad taip atsiitnka, aš nesuprantu kodėl irgi, bet aš tada ištraukiu iš pc, įdedų cd, ir darau repair, ir vėl per naują įkišu, ir viskas veikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 12 17, 12:14)
man žinok būna, kad taip atsiitnka, aš nesuprantu kodėl irgi, bet aš tada ištraukiu iš pc, įdedų cd, ir darau repair, ir vėl per naują įkišu, ir viskas veikia  g.gif

Bandziau ir sita varianta,bet nieko doh.gif Veliau perinstaliavau kamera is naujo-deja,jokiu pokyciu schmoll.gif
Atsakyti
sveiki,pas mane irgi problema su kamera.Taip jau nutiko,kad man teko persiinstaliuoti kompa ir nuo to laiko per skype butent nebeveikia kamera ir matyti kitu taip pat negaliu.Per yahoo mesengeri kamera veikia.Skypeje raso,kad man reikalinga directx 10 versija.Ja parsisiusti reikia pirkti doh.gif nesuprantu,nes ir be tos versijos anksciau veidavo,kas cia per ismastymai???Beje jau bandzau grizti prie senos skypes versijos,perinstaliuoti ir kamera ir skype,niekas nepadejo.
Patarkit gal ka ne taip padariau,o gal ko ir nepadariau g.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 12 27, 20:47)
sveiki,pas mane irgi problema su kamera.Taip jau nutiko,kad man teko persiinstaliuoti kompa ir nuo to laiko per skype butent nebeveikia kamera ir matyti kitu taip pat negaliu.Per yahoo mesengeri kamera veikia.Skypeje raso,kad man reikalinga directx 10 versija.Ja parsisiusti reikia pirkti doh.gif nesuprantu,nes ir be tos versijos anksciau veidavo,kas cia per ismastymai???Beje jau bandzau grizti prie senos skypes versijos,perinstaliuoti ir kamera ir skype,niekas nepadejo.
Patarkit gal ka ne taip padariau,o gal ko ir nepadariau  g.gif

Tai parsisiusk directx,ą ir paleisk. Juolab, kad nemokamas.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 12 27, 19:57)
Tai parsisiusk directx,ą ir paleisk. Juolab, kad nemokamas.

skypas reikalauja directx10,o si versija kainuoja mirksiukas.gif sena versija ir pati turiu,zinau kad nemokamai buna.Bet nesuprantu kodel dabar sita versija reikalauja,jei anksciau ir be jos veike g.gif
Atsakyti
tai nieks nesusiduret su sia problema,gal bus patarimu??? ax.gif
Atsakyti
sveikos ,gal galit pasakyti ar galima tureti tampaciam kompiuteri tureti 2 SKAIPUS ????
Atsakyti
QUOTE(Kristulka25 @ 2007 12 28, 00:40)
sveikos ,gal galit pasakyti ar galima tureti tampaciam kompiuteri tureti 2 SKAIPUS ????

ne negalima,bet yra tam sprendimas,visada kai kas nors kitas nori naudotis savo skypu,reikia ten atsijungti ir prisijungti kitu vartotojo vardu 4u.gif tikiuos aiskiai paaiskinau g.gif
Atsakyti
kur man dingo skype ženkliukas iš juostos, ta kurt prie laikroduko?

user posted image

dabar jei noriu atsidaryti pagrindinį skype langą turiu eiti kur eu išsisaugojus skype, nes ant destkopo nelaikiau,.... o taip visada apačioj matydavos g.gif kaip man ją ten nunešti vėl? bet ne ten kur prie start mygtuko, o prie laikroduko g.gif
kai pasijungia msn ar yahoo atsiranda jų ženkliukai, o skypo nebe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 28 gruodžio 2007 - 18:01