Įkraunama...
Įkraunama...

Skype, Msn, Yahoo, Icq ir kt.

QUOTE(snaige @ 2007 12 28, 13:36)
ne negalima,bet yra tam sprendimas,visada kai kas nors kitas nori naudotis savo skypu,reikia ten atsijungti ir prisijungti kitu vartotojo vardu  4u.gif tikiuos aiskiai paaiskinau  g.gif

Kodėl ne ? Aš padariau windows'ų abonentus 4-iems vartotojams(visai šeimynai) ir kiekvienas turi savo skype.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 28 gruodžio 2007 - 18:17
QUOTE(Palemonas @ 2007 12 28, 18:16)
Kodėl ne ? Aš padariau windows'ų abonentus 4-iems vartotojams(visai šeimynai) ir kiekvienas turi savo skype.

o tai čia ne tas, kad kai kas nori pasijungit, tiesiog savo vardu pasijungia ir tiek?

aiii jaučiu surpatau... accountus skirtingus darei? tai aš ir turiu du, vienas mano kitas mamos, ir aš neatsijunginėju, o kai ji pasijungia mato savo. liuks thumbup.gif

o gal žinai ką aš čia prisidribau kad nerodo?
QUOTE(grange @ 2007 12 28, 18:00)
kur man dingo skype ženkliukas iš juostos, ta kurt prie laikroduko?

user posted image

dabar jei noriu atsidaryti pagrindinį skype langą turiu eiti kur eu išsisaugojus skype, nes ant destkopo nelaikiau,.... o taip visada apačioj matydavos  g.gif  kaip man ją ten nunešti vėl?  bet ne ten kur prie start mygtuko, o prie laikroduko  g.gif
kai pasijungia msn ar yahoo atsiranda jų ženkliukai, o skypo nebe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 28 gruodžio 2007 - 18:23
QUOTE(grange @ 2007 12 28, 19:22)
...
aiii jaučiu surpatau... accountus skirtingus darei? tai aš ir turiu du, vienas mano kitas mamos, ir aš neatsijunginėju, o kai ji pasijungia mato savo. liuks  thumbup.gif
Jo, būtent šitep.
QUOTE(grange @ 2007 12 28, 19:22)
o gal žinai ką aš čia prisidribau kad nerodo?

Tai ant juostos spausk propertes, o paskui customyzink - nustatyk, kad tau skype always show.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 12 28, 18:16)

oho,nu ant sitos idejos nebuciau uzsokus blush2.gif Nesusiduriau su tai,mes skype kiekvienas savo pasijungia jei reikia.

Grange,pas mane taip yra buve,pastoviai turejau eiti i meniu ir ieskot prisijungimo,tai zinok nu nieko nedariau ir kazkada pats zenklelis sugrizo g.gif Nezinau ar ir pas tave taip nutiks. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 12 28, 18:34)
Tai ant juostos spausk propertes, o paskui customyzink - nustatyk, kad tau skype always show.

kaip ir sakė sanigė, atsijungiau ir vėl pasijungiau ir grįžo, bet dar pasidariau ką ir čia sakei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 12 28, 18:58)
kaip ir sakė sanigė, atsijungiau ir vėl pasijungiau ir grįžo, bet dar pasidariau ką ir čia sakei  thumbup.gif

nu matai thumbup.gif
o mano problemos tai niekas neisspres turbut g.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 12 28, 20:25)
nu matai  thumbup.gif
o mano problemos tai niekas neisspres turbut  g.gif

Duok kompą sutvarkysim blush2.gif . Nelabai tikiu, kad reiktu kamerai 10directx,o, Kažkas netaip.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 12 28, 21:10)
Duok kompą sutvarkysim blush2.gif . Nelabai tikiu, kad reiktu kamerai 10directx,o, Kažkas netaip.

tai va ir as netikiu,nes bejo iki siol puikiausiai veike.Dabar naujai instaliavus windousus baiges visi rodymai.O kaip tau parodyt ir paduot ta kompa kad sutvarkytum? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 12 28, 22:16)
tai va ir as netikiu,nes bejo iki siol puikiausiai veike.Dabar naujai instaliavus windousus baiges visi rodymai.O kaip tau parodyt ir paduot ta kompa kad sutvarkytum? biggrin.gif

na į vokietiją važiuti nesiruošiu. Pamėgink suinstaliuoti senesnę directo versiją, dažnai buna prie žaidimu komplekte.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 12 28, 21:23)
na į vokietiją važiuti nesiruošiu. Pamėgink suinstaliuoti senesnę directo versiją, dažnai buna prie žaidimu komplekte.

tai va kad neatvaziuosi,toel ir klausiu tongue.gif jau suinstaliavus senesne versija,nepadejo schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 12 28, 22:27)
tai va kad neatvaziuosi,toel ir klausiu  tongue.gif jau suinstaliavus senesne versija,nepadejo schmoll.gif  g.gif

Ne skype, o directx kokia 9versiją
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 12 28, 21:29)
Ne skype, o directx kokia 9versiją

tai taip,as ir sneku apie direcx senesne versija mirksiukas.gif
Atsakyti