Įkraunama...
Įkraunama...

Plastelinas už ir prieš

Maniškei 1 metukai ir 3 savaitytės. Aš jai darau druskos tešlą 4u.gif , maždaug pusė ant pusės ir truputuką vandens... ir viskas... nustebau, bet iš tiesų gaunasi- minkai tol kol prie rankų nelimpa... Jei nori spalvotos- galima įdėti maistinių dažų 4u.gif , aš nededu- ir taip džiaugsmo būna. ax.gif Bet jiū beveik nežaidžia- kiek padarau aš skrituliukų tiek- juos įvairiai rutulioja, mėto, bet pati dar nesistengia daryti... Gal dar per maža blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2008 03 27, 19:07)
Maniškei 1 metukai ir 3 savaitytės. Aš jai darau druskos tešlą  4u.gif , maždaug pusė ant pusės ir truputuką vandens... ir viskas... nustebau, bet iš tiesų gaunasi- minkai tol kol prie rankų nelimpa... Jei nori spalvotos- galima įdėti maistinių dažų  4u.gif , aš nededu- ir taip džiaugsmo būna.  ax.gif Bet jiū beveik nežaidžia- kiek padarau aš skrituliukų tiek- juos įvairiai rutulioja, mėto, bet pati dar nesistengia daryti... Gal dar per maža  blush2.gif

O cia gera ideja, siandien reiks mazius nudziuginti - tegu terliojasi... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(PienėsPūkas @ 2008 03 21, 14:54)
O aš prieš Play Doh plasteliną. Nežinau, ar ant kokio kinietiško būvom užsirovę, bet man jis nepatiko. Po kokio mėnesio pradėjo trupėti minkant, dar vėliau - kibti prie rankų. Vienu žodžiu, jis man kažkokia nesąmonė pasirodė  g.gif 
Tai nupirkau Tutti frutti firmos - va čia tai daiktas, jau ne mažiau kai pusmetį naudojam ir nieko, tik karts nuo karto vandenuko įpilu  ax.gif

Tutti frutti firmos kur jo galima isigyti ir kiek kainuoja g.gif

dar klausimas o nuo kokio amziaus vaikams duodat lipdyti?
Atsakyti
QUOTE(Varvara_ilgakasė @ 2007 05 16, 07:56)
ką jūs manot ar verta 1 metų 7 mėnesių leliui leist susipažint su plastelinu ar geriau truputuką luktelt? g.gif

Mano vaikai pusantru metu budami tokias deshras vyniojo is plastilino laugh.gif Ir paragavo jo, ir ne karta - nieko, tik tualete vaizdelis spalvotas buvo ax.gif Juk dabartinis plastilinas netoksishkas, vaikams jis nepakenks. Manieji po shiai dienai gali po valanda-pusantros statyti, karpyti, vynioti. Plius, yra didelis pasirinkimas ivairiausios "irangos", nereikia nuobodziai trinti jo tarp ranku. Bet aisku, pirmiausiai plastilinas turi buti geros kokybes....

user posted image user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(MAMA2T&T @ 2008 04 09, 05:54)
Mano vaikai pusantru metu budami tokias deshras vyniojo is plastilino  laugh.gif Ir paragavo jo, ir ne karta - nieko, tik tualete vaizdelis spalvotas buvo  ax.gif Juk dabartinis plastilinas netoksishkas, vaikams jis nepakenks. Manieji po shiai dienai gali po valanda-pusantros statyti, karpyti, vynioti. Plius, yra didelis pasirinkimas ivairiausios "irangos", nereikia nuobodziai trinti jo tarp ranku. Bet aisku, pirmiausiai plastilinas turi buti geros kokybes....
user posted image    user posted image

user posted image

Bet ir kaina jo doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2008 03 27, 20:07)
Maniškei 1 metukai ir 3 savaitytės. Aš jai darau druskos tešlą  4u.gif , maždaug pusė ant pusės ir truputuką vandens... ir viskas... nustebau, bet iš tiesų gaunasi- minkai tol kol prie rankų nelimpa... Jei nori spalvotos- galima įdėti maistinių dažų  4u.gif , aš nededu- ir taip džiaugsmo būna.  ax.gif Bet jiū beveik nežaidžia- kiek padarau aš skrituliukų tiek- juos įvairiai rutulioja, mėto, bet pati dar nesistengia daryti... Gal dar per maža  blush2.gif

Tai cia kaip? Puse miltu - puse druskos? Ar kaip?
Atsakyti
Mes vaikams buvome nupirkę čekiško "plaukiančio" plastilino (jis labai lengvas, dėl to neskęsta) - irgi buvo nauja atrakcija. O šiandien specialiai užsukome į Iki, ir neradome jokio verysad.gif Teko knygutę pirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ir Guste @ 2008 04 21, 13:15)
Mes vaikams buvome nupirkę čekiško "plaukiančio" plastilino (jis labai lengvas, dėl to neskęsta) - irgi buvo nauja atrakcija. O šiandien specialiai užsukome į Iki, ir neradome jokio  verysad.gif Teko knygutę pirkti  4u.gif

Geeeeeras, pirma kart girdziu - plaukiojantis plastelinas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

paskaiciau Jusu cia nuomones ir nupirkau plastelino vaikui Play Doch
ir pasakysiu, kad tai nerealu.
Vaikui jau metai ir beveik menuo, o jau znaibe, padavinejo gabaliukus.
Kad mano laikais butu toks plastelinas, nei kimba prie ranku, nei dazo, nei prie kilimo. NEREALU
oi veiklos turejom, tetis ir prisidejo, visa mini zoo nulipde lotuliukas.gif lotuliukas.gif nejo tecio atitraukti nuo vaiko, o ir siandien is pat ryto griebe vaika ir nusitempe zaisti. JEGA!!!!

nusipirkit, pabandykit, tai kazkas nerealaus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby27 @ 2008 05 05, 12:16)
Sveikos,

paskaiciau Jusu cia nuomones ir nupirkau plastelino vaikui Play Doch
ir pasakysiu, kad tai nerealu.

Niu bandysim tada isigyti.... drinks_cheers.gif Maniskiai susirgo, tai gales lovoj guledami terliotis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryzi @ 2008 05 07, 16:23)
Niu bandysim tada isigyti....  drinks_cheers.gif Maniskiai susirgo, tai gales lovoj guledami terliotis  bigsmile.gif

cia radau kaip pasigaminti druskos tesla, bet patys prisipirkom plastelino smile.gif tai gal uzteks pradziai smile.gif

http://www.craftladi...-tedlr-vt11.htm
Atsakyti
QUOTE(gabby27 @ 2008 05 08, 10:07)
cia radau kaip pasigaminti druskos tesla, bet patys prisipirkom plastelino smile.gif tai gal uzteks pradziai smile.gif

http://www.craftladi...-tedlr-vt11.htm

Nusipirkom ir mes plastelino, ale nieko gero... doh.gif Mazoji i burna kisa, tai pilni tarpudanciai plastelino.... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti