Įkraunama...
Įkraunama...

Plastelinas už ir prieš

Musu maziuko pats megemiausias uzsiemimas - lipdymas thumbup.gif Lipdo jau nuo 1m. 6 men. Net ir i keliones pasiimam plastelino (lipdom lektuve). Naudojam Play-Doh plastelina, nes jis minkstas, surus (bande detis i burna - nepatiko lotuliukas.gif ), sudziuvus lengvai nusikrapsto nuo kilimo. Turim "Dantista" labai patinka dantis daryti thumbup.gif Taciau, sis plastelinas netinka rimtesniems darbeliams schmoll.gif Jis per
minkstas, nelabai gerai sukimba, palikus neuzdengta greit suketeje, pradeda byret mirksiukas.gif

Kai vyresnelis buvo maziukas jam buvau nupirkus vasko (specialus, pritaikytas lipdyti maziukams) thumbup.gif Kaina nemaza, bet man jis labiau patiko negu Play-Doh plastelinas. Dabar niekur nematau to vasko pirkti, gal kas matet unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2008 08 14, 16:59)
Taip jau yra, kad mes savo mažiukams bandome pasiūlyti veiklos, kuria realiai rekomenduojama jiems užsiimti nuo 3 metų. Aišku, smagu matyti, kaip vaikis kažką terlioja dažais ar maigo plasteliną. Meniniai įgūdžiai gal dar nesiformuoja, bet visokios motorikos tai tikrai. Tačiau visi tie "menai" tikrai nėra ta veikla, kuria mažius galėtų užsiimti vienas ir leisti mamai atsikvėpti ar ką svarbaus nudirbti. Tada kaip tik reikalingas ypatingas dėmesys ir įtemptas kiekvieno vaikelio judesio stebėjimas. O kai stebi vaiką akis išskleidusi, tai gali jam daug ką leisti. Maniškė ir adatas apčiupinėjo.  blush2.gif

Kaip supratau jūsų postas buvo taikytas mano pasisakymui. Nepatiko man jūsų pasakyta replika schmoll.gif Aš savo vaikui adatų čiupinėti nedaviau ir neduosiu blink.gif schmoll.gif tuo labiau tokių dalykų, kaip degtukai ir visa kita. O, nebūkit tokia garantuota, kad nenutiks jums kas nors netikėto. Tikrai niekas nėra apsaugotas nuo nelaimingų įvykių doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Norejau pries pora dienu ir as savo panelei nupirkti plastelino,kad turetu nauja uzsiemima,bet kazkaip susilaikiau,nes pagalvojau,kad dar per maza,bet matau mamytes ir dar mazesniems duoda lipdyti ir nieko blogo nera thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif mano berniukui 3,8 m. ir jam labai patinka lipdyti thumbup.gif ir pastebejau, kad labai grazius darbelius nulipdo, masinytes, zmogeliukus, ir zaidzia su jais wub.gif
Atsakyti
Labai patinka mano mazajai plastelinas. thumbup.gif Turim ivairiausiu formeliu, irankiuku, kepa vaflius, desertus, taip pat patinka palipdyti grybus, geles....
Labai puikus dalykelis yra kvepencio, bet jis raso, kad labai surus ir vaikai neturi iprocio deti i burnele biggrin.gif
Atsakyti
o mano vepliukas,nors dydelis,bet neuzsiima lipdymu.....liepe man arba teciui lipdyti smile.gif o jis tik komanduoja.....nors man tai patinka su plastelinu pazaisti bigsmile.gif nesuprantu,kodel jis nenori uzsiimti g.gif
-----------------------------------
user posted image
Atsakyti
Ir as galvoju savo sunui nupirkt plasilelino,bet tetis vis priestarauja unsure.gif Gal reiks paslapciom,gal sienu neaplipdys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(selinga @ 2009 10 21, 12:30)
Ir as galvoju savo sunui nupirkt plasilelino,bet tetis vis priestarauja unsure.gif Gal reiks paslapciom,gal sienu neaplipdys biggrin.gif

Nu tai ka tas jusu vaikas gali padaryt tokio baisaus? Juk galima vonioj lipdyt, priziuret ji , kaip lipdys... Keista man, kad kai kurie 3-4 metu vaikai plastelino dar nemate... doh.gif mes jau nuo metuku lipdom is molio, nuo dvieju - is plastelino...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atlantida: 14 lapkričio 2009 - 10:20
mes irgi lipdom nuo 2 metu bet reikiaziureti , kad neprisivalgytu
Atsakyti
Plastelinas ir musu draugas thumbup.gif Vyresnelis beveik 3 m pradejo, mazoji vos metuku sulaukus. Nes mato kaip brolis lipdo ir ta nori. Aisku tiek teisiena, bet laimes vaikam wub.gif Tik mazaja jau priziuret reikia, kad neprisivalgytu ir neismetytu.
Atsakyti
kol mažas prieš, bet labai mėgsta gnaibyti, o tai gerai kalbos taškams kurie yra pirštukų galiukuose
Atsakyti
tai gi pasidarykit iš plikytų miltų ir maistinių dažų tą plasteliną ir lai lipdo ką noti.. o jei paragaus nieko blogo ten nėra;)
ax.gif
Atsakyti