Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės

Grazi,klasika wub.gif
Atsakyti
labai faina sage
Atsakyti
koki laka naudojat sendintiems paveiksleliams daryti? (ant patinos)
Atsakyti
As naudoju parketini,vandens pagrindu,nes kitokio neturiu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jau ką,ką bet veltinio judėjima stengiuos sekti akylai, ir matau kas ką ir nuo ko idėjaujasi biggrin.gif
Ievschkos segės superinės jos pačios išgalvotos. Formos spalvų kontrastai, biserio panaudojimas thumbup.gif
Mano žinia Mari daro seges. Taipat idealios. Ji panaudojo iš vilnos sumodeliuoti mažyčius bumbulėlius- iškilimus.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 10 birželio 2007 - 11:11
Doseth, Ievschkos segė nuostabi wub.gif

va ir aš pasirodysiu 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

su jūsų segėm nelabai lygiuojasi,bet vis šiokia tokia pradžia blush2.gif

p.s kokios dideles nuotraukos isejo, gal kas galėtų pamokyti kaip jas sumažinti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldybe: 10 birželio 2007 - 12:11
saldybe ar sakiau kad blogos g.gif kažkaip eilinį kartą likau suprasta antraip.
Sakau kad ji pradėjo daryt pirma adatėlėm seges, tuo pat metu ir Mari vienu metu.
Pabrėžiu ADATĖLĖM.
Ir abiejų darbeliai nuostabus
Kauke neturi kur išsilieti ar griebeis savo seno amato. Tiesa dar Mescho vardu pamiršai pasireikšti biggrin.gif (į a/ž brūkštelėjo biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 10 birželio 2007 - 13:24
Visos sages wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 06 10, 11:09)
saldybe ar sakiau kad blogos g.gif  kažkaip eilinį kartą likau suprasta antraip.
Sakau kad ji pradėjo daryt pirma adatėlėm seges, tuo pat metu ir Mari vienu metu.
Pabrėžiu ADATĖLĖM.
Ir abiejų darbeliai nuostabus

wacko.gif o tai jau dabar kitos nebegali pradet adatelem sagiu daryt? g.gif gerai, kad ash pradejau kol dar nei viena ju adatos nebuvo macius karsta.gif tik gaila, kad nieko labai verto demesio man nesigavo lotuliukas.gif
Beje, *Magic* jau laabai seniai pradejo panashias seges gamint mirksiukas.gif bent jau ash pas ja pirmaja pamaciau tokio tipo seges unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 10 birželio 2007 - 17:02
aš juk tik norėjau pagirti segę, kuri man patiko, nematau čia nieko blogo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 06 10, 18:00)
wacko.gif  o tai jau dabar kitos nebegali pradet adatelem sagiu daryt? g.gif gerai, kad ash pradejau kol dar nei viena ju adatos nebuvo macius karsta.gif tik gaila, kad nieko labai verto demesio man nesigavo lotuliukas.gif
Beje,  *Magic* jau  laabai seniai pradejo panashias seges gamint mirksiukas.gif bent jau ash pas ja pirmaja pamaciau tokio tipo seges unsure.gif

Aišku kad negali, niekas Lietuvoje lotuliukas.gif
Jetau kažkokios lenktynės ar ką? Visos daro seges ir ne seges, ir darys, ir aš va šiandiena dariau aišku ne seges, o pakabukus, išbandžiau tuos stebuklingai skausmingus dūrius doh.gif
O Magic segės taipat fainos, ypač paskutinioji, tik ji man priminė Mari seges tik tiek.
Tavo nuomone gal nieko verto dėmesio, bet kitų akimis atrodo visiškai kitaip mirksiukas.gif Gali įdėt jai dar turi. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 10 birželio 2007 - 19:32
QUOTE(DOSETH @ 2007 06 10, 17:29)
Aišku kad negali, niekas Lietuvoje lotuliukas.gif
Jetau kažkokios lenktynės ar ką? Visos daro seges ir ne seges, ir darys, ir aš va šiandiena dariau aišku ne seges, o pakabukus, išbandžiau tuos stebuklingai skausmingus dūrius doh.gif
O Magic segės taipat fainos, ypač paskutinioji, tik ji man priminė Mari seges tik tiek.
Tavo nuomone gal nieko verto dėmesio, bet kitų akimis atrodo visiškai kitaip mirksiukas.gif Gali įdėt jai dar turi. rolleyes.gif

drinks_cheers.gif vat uzh tai ir erzinuos, kad ne lenktynes....dingsta visas noras kazhka daryt (arba rodyt) ba tuoj apkaltins plagiatu doh.gif
o savo segiu jau neturiu, pries pora metu badziau...tikrai shiaipsau...ypac is siandienines perspektyvos ziurint blush2.gif

Siandien buvau japonu kulturos dienoj... rytuos kiek kitaip menas ir grozhis suprantamas,- tobulai mokantis atkartoti/nukopijuoti (heroglifa, pieshini, origami) ten gerbiamas ir ant ranku neshiojamas mirksiukas.gif

Seldybe,- grazios tavo seges thumbup.gif cia ant vielutes veri ar siulo/valo? g.gif o pagrinda koki darai? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 10 birželio 2007 - 19:45