Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės

QUOTE(uups @ 2007 06 10, 20:43)
drinks_cheers.gif  vat uzh tai ir erzinuos, kad ne lenktynes....dingsta visas noras kazhka daryt (arba rodyt) ba tuoj apkaltins plagiatu doh.gif
o savo segiu jau neturiu, pries pora metu badziau...tikrai shiaipsau...ypac is siandienines perspektyvos ziurint blush2.gif

Siandien buvau japonu kulturos dienoj... rytuos kiek kitaip menas ir grozhis suprantamas,- tobulai mokantis atkartoti/nukopijuoti (heroglifa, pieshini, origami) ten gerbiamas ir ant ranku neshiojamas  mirksiukas.gif

Seldybe,- grazios tavo seges thumbup.gif  cia ant vielutes veri ar siulo/valo? g.gif  o pagrinda koki darai? bigsmile.gif

Nu kad Lietuvoj viskas vyksta pamažu,nuo pasaulio naujoviu ir madų atsiliekama mažiausia 2metais. Kam pasisekė ištrūkti iš čia ir pasidairyti pa pasauli, tas daug naujų vėjų į namus parveža. O atsiradus internetui greičiau naujovės ateina. Tik dėl tų naujovių kažin kodėl pešamasi, ne tik veltinįje, tai vienur tai kitur pasigirstama apie plagijavimus, kopijavimus.
Šiandienos baksnojimai ax.gif įkvėpta badytojų, nu ne segės blush2.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
grazhu 4u.gif ypac pirma ir trecia thumbup.gif
ale kaip tik kepu raktu pakabuka ish fimo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 10 birželio 2007 - 20:14
QUOTE(uups @ 2007 06 10, 21:13)
grazhu 4u.gif ypac pirma ir  trecia thumbup.gif
ale kaip tik kepu raktu pakabuka ish fimo  blink.gif

Ahaaa matai biggrin.gif Dėkui ax.gif tuj paruošiu dirvą mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 10 birželio 2007 - 20:31
uups čia viska su paprastu siūlu siuvinėju, o pagrindas ant kurio siuvinėju, tai paprastas, toks juodos storesnės medžiagytės, vėliau klijuoju tvirtesnę medžiagą, ir galiausiai odą mirksiukas.gif
Atsakyti
Seldybe,labai grazuuuuu..
Atsakyti
Grazios saldybes sages. Stai keletas manuju senesniuju
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 11 birželio 2007 - 14:36
Katinyti,Latelle ačiū aciuks.gif

Katinyti, tavo segėm lygių nėra wub.gif
Atsakyti
pasidariau nauja sege assa.gif man ta mergike tookia grazhi,kad gal net neshiosiu ja smile.gif
user posted image
Katinychio seges ir man ziaauuuriai grazhios Katinyti, jei ash tau kada per koki swapa ishpulciau, tai nepamirshk,kad ash jas giriu visaip kaip tongue.gif
Atsakyti
Neuzmirsiu, betgi tavoji , tai ne ka prastesne,nuostabuoliska tokia, o jeigu dar ir nesiosi thumbup.gif . Na man tokia irgi nepakenktu prisimink tai mirksiukas.gif .
Del vienos idomios priezasties labai nemazai mano sagiu nuotraukyciu dingo , tai negaliu parodyt dar keletos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 06 12, 13:28)
Neuzmirsiu, betgi tavoji , tai ne ka prastesne,nuostabuoliska tokia, o jeigu dar ir nesiosi  thumbup.gif . Na man tokia irgi nepakenktu prisimink tai  mirksiukas.gif .
Del vienos idomios priezasties labai nemazai mano sagiu nuotraukyciu dingo , tai negaliu parodyt dar keletos  verysad.gif

jo, nepamirshiu drinks_cheers.gif
o ta nuotrauku dingimo priezhastis tai ta pati, kur tau padeda kartais postus parashinet? bigsmile.gif
Atsakyti
Katinyti, tavo visi darbai thumbup.gif wub.gif ir šitos sagės labai gražios wub.gif
Uups, laaaabai daili sagė wub.gif
Atsakyti
laaaaabai graži sagė, uups user posted image
Atsakyti