Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės

Tikrai Uups grazi,ar sendinai? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2007 06 12, 13:42)
Tikrai Uups grazi,ar sendinai? wub.gif

nea, man ta merga labai jaunai atrodo, tai nesinorejo sendint lotuliukas.gif
siaip ji mane uzhkabino labai (o dar ir sesiu turi thumbup.gif )....bishki apiplysho reprodukcija darant, nesigavo kaip norejau, jauciu darysiu dar viena varianta bigsmile.gif
Atsakyti
man galetu but ir apiplysusi ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 06 12, 14:07)
man galetu but ir apiplysusi  ax.gif .

lotuliukas.gif katinytis zhvejoja biggrin.gif
Atsakyti
Nea, peliauja, nes zuvies nemegsta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 06 12, 17:07)
man galetu but ir apiplysusi  ax.gif .

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir man bigsmile.gif tiktų apiplyšusi mirksiukas.gif . Labai labai labai wub.gif wub.gif wub.gif . uups tau 100 ir dar 4u.gif balionai. Tikrai nešiok ir kas pavydės atsiras laugh.gif . Vat dekupažas tai mano nagelių dar nepaliestas rolleyes.gif , bet jau kaupiuosi kaupiuosi, bet bijau užsikabint doh.gif . Nes dar milijonai idėjų neįgyvendintų blush2.gif , o jei dar dekupažint pradėčiau, tai būt visa begalybė blink.gif .

Ir visų kitų sagės thumbup.gif . Puoškimės ir puoškime kitus mirksiukas.gif .

Kai netingėsiu ax.gif ir aš savo keliatą įdėsiu mirksiukas.gif .

Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 06 12, 16:46)
nea, man ta merga labai jaunai atrodo, tai nesinorejo sendint lotuliukas.gif
siaip ji mane uzhkabino labai (o dar ir sesiu turi thumbup.gif )....bishki apiplysho reprodukcija darant, nesigavo kaip norejau, jauciu darysiu dar viena varianta  bigsmile.gif

A tai,kaip ten,tik nulakuota?Tai tas seses pasendink,jei apiplyso,joms tiks pagal stiliu bigsmile.gif
Atsakyti
ale kiek pagyru sulaukiau bigsmile.gif reiks eit dar i pagyru puoda pasigirt lotuliukas.gif
aciu visoms 4u.gif
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 06 12, 18:25)
Kai netingėsiu  ax.gif ir aš savo keliatą įdėsiu  mirksiukas.gif .

nu netingek,-mums gi viskas idomu bigsmile.gif

QUOTE(rulle @ 2007 06 12, 20:45)
A tai,kaip ten, tik nulakuota?Tai tas seses pasendink,jei apiplyso,joms tiks pagal stiliu bigsmile.gif

tai cia ta apiplyshus ir yra,- as ja is pradziu kvadratine norejau daryt rolleyes.gif Sese yra tai kitokia, bet to paties dailininko smile.gif
O siaip tik lakavau.Cia ish atviruko, smarkiai nuploninau ir klijavau mediumu-laku (universaliu) ant odos ...ir tiesiai ant jos siuvinejau, nes baisiai tingiu ten daug vargt su klijavimais. Tai nzn kaip laikysis, iki siol tik serveteles esu ant odos su tekstiliniu mediumu klijavus,- tos tai puikiai laikosi ....bet panashu, ir shitas variantas normaliai bus, jei nesuplysho ir neatsilupo kol siuvinejau unsure.gif
Atsakyti
Kad nevadintumėte pažaduke lotuliukas.gif , įkeliu kelias savo sages:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 14 birželio 2007 - 15:01
Ašarėle - puikios sagės thumbup.gif Jau pirmoji gėlė kokia faina wub.gif
O ta balta susisukus kriauklė-kuom puošta? Gal priklijuojamais svarovskio kristalais? Jei taip-kaip juos tvirtinai prie vilnos?
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 06 14, 16:43)
Ašarėle - puikios sagės  thumbup.gif Jau pirmoji gėlė kokia faina  wub.gif
O ta balta susisukus kriauklė-kuom puošta? Gal priklijuojamais svarovskio kristalais? Jei taip-kaip juos tvirtinai prie vilnos?

Ačiū ax.gif hi.gif . Gėlė man ir pačiai patinka blush2.gif . Pavyko iš pirmo karto, to ko notėjau rolleyes.gif .
Ta balta, jau nebevisai balta laugh.gif , nes ja puošiau savo rudeninį paltuką ax.gif . Ir nuo ilgo nešiojimo, šiek tiek pasimurzino blush2.gif . O siuvinėta žvyneliais ir į viduriuką karoliukas prisiūtas mirksiukas.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 06 14, 16:00)
Kad nevadintumėte pažaduke  lotuliukas.gif , įkeliu kelias savo sages:

Kokios saaaagėėėsss! thumbup.gif
Atsakyti