Tikrai Uups grazi,ar sendinai?

QUOTE(rulle @ 2007 06 12, 13:42)
nea, man ta merga labai jaunai atrodo, tai nesinorejo sendint

siaip ji mane uzhkabino labai (o dar ir sesiu turi

man galetu but ir apiplysusi
.

QUOTE(Katinytis @ 2007 06 12, 14:07)

Nea, peliauja, nes zuvies nemegsta

QUOTE(Katinytis @ 2007 06 12, 17:07)

Ir visų kitų sagės

Kai netingėsiu

QUOTE(uups @ 2007 06 12, 16:46)
nea, man ta merga labai jaunai atrodo, tai nesinorejo sendint
)....bishki apiplysho reprodukcija darant, nesigavo kaip norejau, jauciu darysiu dar viena varianta 

A tai,kaip ten,tik nulakuota?Tai tas seses pasendink,jei apiplyso,joms tiks pagal stiliu

ale kiek pagyru sulaukiau
reiks eit dar i pagyru puoda pasigirt
aciu visoms
nu netingek,-mums gi viskas idomu
tai cia ta apiplyshus ir yra,- as ja is pradziu kvadratine norejau daryt
Sese yra tai kitokia, bet to paties dailininko
O siaip tik lakavau.Cia ish atviruko, smarkiai nuploninau ir klijavau mediumu-laku (universaliu) ant odos ...ir tiesiai ant jos siuvinejau, nes baisiai tingiu ten daug vargt su klijavimais. Tai nzn kaip laikysis, iki siol tik serveteles esu ant odos su tekstiliniu mediumu klijavus,- tos tai puikiai laikosi ....bet panashu, ir shitas variantas normaliai bus, jei nesuplysho ir neatsilupo kol siuvinejau

aciu visoms

QUOTE(Ašarėlė @ 2007 06 12, 18:25)
nu netingek,-mums gi viskas idomu

QUOTE(rulle @ 2007 06 12, 20:45)
A tai,kaip ten, tik nulakuota?Tai tas seses pasendink,jei apiplyso,joms tiks pagal stiliu 

tai cia ta apiplyshus ir yra,- as ja is pradziu kvadratine norejau daryt

O siaip tik lakavau.Cia ish atviruko, smarkiai nuploninau ir klijavau mediumu-laku (universaliu) ant odos ...ir tiesiai ant jos siuvinejau, nes baisiai tingiu ten daug vargt su klijavimais. Tai nzn kaip laikysis, iki siol tik serveteles esu ant odos su tekstiliniu mediumu klijavus,- tos tai puikiai laikosi ....bet panashu, ir shitas variantas normaliai bus, jei nesuplysho ir neatsilupo kol siuvinejau

Kad nevadintumėte pažaduke
, įkeliu kelias savo sages:

Ašarėle - puikios sagės
Jau pirmoji gėlė kokia faina
O ta balta susisukus kriauklė-kuom puošta? Gal priklijuojamais svarovskio kristalais? Jei taip-kaip juos tvirtinai prie vilnos?

O ta balta susisukus kriauklė-kuom puošta? Gal priklijuojamais svarovskio kristalais? Jei taip-kaip juos tvirtinai prie vilnos?
QUOTE(ievuschka @ 2007 06 14, 16:43)
Ašarėle - puikios sagės
Jau pirmoji gėlė kokia faina

Ačiū

Ta balta, jau nebevisai balta

QUOTE(Ašarėlė @ 2007 06 14, 16:00)
Kad nevadintumėte pažaduke
, įkeliu kelias savo sages:

Kokios saaaagėėėsss!