Įkraunama...
Įkraunama...

Gražiausios laukimosi akimirkos

Sveikiname konkurso "Gražiausios laukimosi akimirkos" laimėtojas! Nors iš tiesų, kiekviena nėštukė, siuntusi į šį konkursą savo laukimosi nuotrauką, jau yra Laimėtoja - ji graži, laiminga, žavinga būsima mama wub.gif Tegu Jums visoms nepritrūksta gražių laukimo akimirkų ir ačiū, kad papuošėt jomis mūsų Forumo fotogaleriją!

first.gif I-ąją vietą laimėjo Bijunelio "Šeimyninis portretas"
user posted image

Sveikiname! Jūs laimėjote A.Vingro knygą "Jūsų vaikas"(Knygoje atsakoma į tėvų, auginančių įvairaus amžiaus vaikus, klausimus, daugiausia dėmesio skiriama naujagimiams ir kūdikiams).

user posted image

second.gif II vietą laimėjo "Laukimo Fėjos skrydis žiedų debesy..."

user posted image

daidora, sveikiname, jūs laimėjote A.Vingro knygą "Jūsų vaikas"!

third.gif III vietą laimėjo "Pabučiuokime pilnatį..."
user posted image

Sveikiname Biskiene, jūs taip pat laimėjote A.Vingro knygą "Jūsų vaikas"!

---------------------------------------------------
Dėl prizų atsiėmimo parašysiu Jums asmenines žinutes. Primename, kad prizus atsiimti reikia per 3 mėn. nuo laimėjimo dienos.
Atsakyti
Geras, si karta tikrai nesitikejau laimet sio konkurso smile.gif Manau tai didelis ivertinimas mano vyro sugebejimu, tuo labiau, kad tai antras is eiles laimetas konkursas ax.gif
Dabar jau galiu atsakyti i kai kuriu komentarus. Kab butent mano vyras ir idejo sita nuotrauka lotuliukas.gif
Tai va. Labai aciu visiems uz balsus 4u.gif
Ir SVEIKINU VISUS LAIMETOJUS thumbup.gif
Atsakyti
sveikinu visas laimėtojas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

nors ir aš likau nustebinta pirmos vietos unsure.gif
pagal pasisakančian galima ir korupciją įžvelgti lotuliukas.gif mažai kas balsavo, o kažkaip laimėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2007 06 01, 09:14)
sveikinu visas laimėtojas  4u.gif  4u.gif  4u.gif
nors ir aš likau nustebinta pirmos vietos  unsure.gif
pagal pasisakančian galima ir korupciją įžvelgti  lotuliukas.gif  mažai kas balsavo, o kažkaip laimėjo  lotuliukas.gif

labai mazai kas pasisake ax.gif
Atsakyti
Nugalėtojams 4u.gif
Mano favoritai užėmė 3,4,6 vietas .Šaunuoliai thumbup.gif

QUOTE(ooo @ 2007 06 01, 09:23)
labai mazai kas pasisake 

Už pirmą vietą nebalsavau, bet nuotrauka tikrai liko pastebėta biggrin.gif
Atsakyti
Na ir as visoms balsavusioms uz mano foto, noriu nuosirdziai padekoti. Aciu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu visas laimėjusias thumbup.gif
Atsakyti
sveikinu ir as nugaletojas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
man triusikeliai labai patiko tongue.gif
ir neizvelgiu jokios korupcijos schmoll.gif
tiesiog sitoj temoj nuotraukas aptarineja tik saujele ,o balsuoja tikrai zymiai daugiau mamyciu ir ne tik mamyciu biggrin.gif ax.gif nu cia as taip manau cool.gif
nes mano laimetos nuotraukos tai isviso aptarimuose nedalyvaudavo schmoll.gif
Atsakyti
nekomentuoju klausimo del korupcijos tik todel, kad nenoriu tersti eterio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijunelis @ 2007 06 01, 08:57)
Geras, si karta tikrai nesitikejau laimet sio konkurso  smile.gif  Manau tai didelis ivertinimas mano vyro sugebejimu, tuo labiau, kad tai antras is eiles laimetas konkursas  ax.gif
Dabar jau galiu atsakyti i kai kuriu komentarus. Kab butent mano vyras ir idejo sita nuotrauka  lotuliukas.gif
Tai va. Labai aciu visiems uz balsus    4u.gif
Ir SVEIKINU VISUS LAIMETOJUS  thumbup.gif

tai šaunuolis tavo vyrukas thumbup.gif
Atsakyti
Siaip as irgi nesitikejau tokiu rezultatu bet sveikinu prizines vieteles 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Aciu mamytems, atidavusioms balsus uz mano nuotrauka:) Ir nepabijojusioms nuogos kruties:) Norejauskaitydama diskusija daug prirasyti, bet dabar kazkaip nera jokio noro:)))

Gaila keliu geru nuotraukyciu, kurios nepelnytai nukeliavo zemyn..Na bet- konkursas yra konkursas.. Iki susitikimo kituose konkursuose:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurėja: 01 birželio 2007 - 11:40