Įkraunama...
Įkraunama...

Gražiausios laukimosi akimirkos

Sveikinu nugalėtojus 4u.gif 4u.gif 4u.gif bet kaip ir daugumą pirma vieta nustebino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijunelis @ 2007 06 01, 10:06)
nekomentuoju klausimo del korupcijos tik todel, kad nenoriu tersti eterio  mirksiukas.gif

prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Bijunelis @ 2007 06 01, 11:00)
..kaip grubiai pasakyta, ypac tokiam konkurse su tokia tema..  g.gif
bent sakytum uz parselius ar dar kazkaip  tongue.gif
Bet kokiu atveju, aciu uz ivertinima  mirksiukas.gif

pati neapsisprendi ko nori lotuliukas.gif
kaip nusifotkini taip ir giria tongue.gif
Atsakyti
Man asmeniskai pirmos vietos nuotrauka visai nieko, bet jei leistu mamyte paklaust ir taip nekukliai - o kokia uzslepta mintis toje nuotraukyteje? Niu gal kad vienodi pilvelio ir pilvelio gamintojo ( blush2.gif ) apredai g.gif

ir dar , cituoju "niu bet vistiek triusikeliai be tokiu modeliu nieko nereikstu " bigsmile.gif g.gif apie ka mes cia rolleyes.gif
Atsakyti
juokingas man jusu kai kuriu puolimas. Cia lietuviskas pavydas? Pas nieka neprasiau kad balsuotu. Bet kadangi jau surinkom maksimaliai tasku, tai suprantu, kad ta nuotrauka visgi kazko verta ir kazka reiskia. O tiems kas nesuprato ka ta nuotrauka galejo reiksti, tai itariu, kad ir nesupras paaiskinus. Kiekvienas mato tai ka nori matyt bigsmile.gif
Galu gale, skaitykit nuotraukos pavadinima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bijunelis: 01 birželio 2007 - 11:31
ale žiūriu madoje pasidarė, kad biški tuoj lietuvišką pavydą prikaišioti žmonėms. Lyg patys ne lietuviai būtų g.gif
Atsakyti
Joooo unsure.gif . Nors ir balsavau už triusikėlius, bet Bijunelio atsišaudinėjimai- nebeskanūs schmoll.gif . Tokie pagyrūniški unsure.gif . Feee
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 01 birželio 2007 - 11:34
Sveikinam nugaletojus 4u.gif

Ir aciu uz 4 balsus mano pilvukui biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
As pabandysiu kuo svelniausiai, tikrai be jokiu blogu uzuominu ir minciu - ar teisingai leidau sau suprasti kad nuotraukos pavadinimas "Seimos portretas" nusako kad seima yra mamytes apatine dalis su maikute, pilvelyje tupintis leliukas ir tetuko "pimpaliukas" su kelnaitem?

Atsiprasau jei ka cia izeisiu, ir atsiprasau uz savo suvulgarinta sios nuotraukos interpretacija 4u.gif

Banalu, bet pasakysiu kad man PATIKO si nuotrauka, o dabar va emiau ir pradejau gilintis kur nereikia smile.gif

Geru visoms konkursu 4u.gif
Atsakyti
nugis baikit 4u.gif kas laimėjo-tas laimėjo biggrin.gif gal laimėtojos atsišaudymai ir nepatink kam nors,bet juk laimėjo foto,o ne forumo dalyvė biggrin.gif
Atsakyti
Nugis smagiai pasijutau ax.gif ... Ačiū balsavusioms. Sveikinu kitas laimėtojas.
Atsakyti

Na ir diskusijos čia užsivirė blink.gif

Aš irgi balsavau už Bijunelį. Balsavau už 2 meniškas foto, iš kurių labai patiko femme nuotrauka (tiesa, galvojau užims aukštesnę vietą) , bei už vieną labai smagią, nuotaikingą - Bijunelio.
ir pirma vieta jokių netikėtumų neatnešė, galbūt tik šiek tiek keistas kitų nuotraukų išsidėstymas, bet "на вкус и цвет товарища нет" mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Noriu visom, uz kurias nebalsavu, nes tik 3 galimi balai, dabar iteikti po taska 4u.gif Kadangi visos zavios ir mielos...

O bijunelio nuotrauka pirma karta kai pamaciasu, sakau vyrui, ziurek kokia juokinga foto bigsmile.gif Dziugu, kad laimejot (nors balsavau uz kitas). Taip pat nenustebino antra ir trecia vieta, taip ir tikejau, kad sios dvi foto bus favorites.

Na ka belieka atsisveikint iki kito konkurso mirksiukas.gif Gaudykit akimirkas mergytes wub.gif
Atsakyti