Įkraunama...
Įkraunama...

Gražiausios laukimosi akimirkos

4u.gif

Sveikinimai Bijuneliui!

Mano manymu sioje nuotraukoje svarbiausia- nuotaika. Labai nedaugeliui pavyko ja perteikti. Tai turbut ir norejo parodyti autoriai ir jiems tai pavyko. Nuotrauka su ideja ir labai neblogu jos igyvendinimu.

Tikrai nedidele dalis nuotrauku gali pasigirti perteikta nuotaika ir ja pagauti tikrai nelengva tiek megejui, tiek profesionalui. Ir kaip tik del to daugelis ir prabalsavo uz sia foto.

Budamas sio trikotazo gamintoju, tikrai nepraeiciau pro sali ir sunku butu sugalvoti geresni siuzeta gaminiu reklamai.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
doh.gif diskusijos unsure.gif
Aš kai tik pamačiau tuos triusikėlisu iškart žinojau, kad už juos balsuosiu, nes labai originali ir faina nuotraukytė thumbup.gif , nors dalyvavo ir viena pažįstama, bet savo balsą atidaviau už nuotraukas o ne už pažintis rolleyes.gif Už kitas dvi kurias balsavau irgi aukštas vietas užėmė drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(daidora @ 2007 06 01, 13:47)
Nugis smagiai pasijutau ax.gif ... Ačiū balsavusioms. Sveikinu kitas laimėtojas.

Nuoširdžiai. Nebe pirmą konkursą paaiškėja, jog balsuoju už Daidoros nuotraukas - jos išskirtinės savo nuotaika, grožiu, jausmu ir pavadinimais. Net nenustebau, kai paaiškėjo, jog fėja - daidora smile.gif

Už subtilaus grožio skleidimą - ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu visas tris nugaletojas.
Saunuoles 4u.gif
Atsakyti
saunuoles mamos,kurios parode save,kurios laimejo ir saunuole moderatore,kuri istryne bereikalingas zinutes 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 06 01, 13:59)
Nuoširdžiai. Nebe pirmą konkursą paaiškėja, jog balsuoju už Daidoros nuotraukas - jos išskirtinės savo nuotaika, grožiu, jausmu ir pavadinimais. Net nenustebau, kai paaiškėjo, jog fėja - daidora smile.gif

Už subtilaus grožio skleidimą - ačiū  4u.gif

Tiesą sakant nė vienam konkurse nebūčiau dalyvavus. Ir nuotraukas parenka ir pavadinimus sugalvoja mano atžalų tėtis. Pavadinimus pati pamatau , kai fotkė būna jau įkelta. Net nustebina...
Atsakyti
Sveikinu nugalėtojas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Taip pat ačiū visoms, balsavusioms už mamą ir dukrytę šermukšniuose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pitija: 01 birželio 2007 - 20:15
QUOTE(Zuma @ 2007 06 01, 14:54)
doh.gif  diskusijos  unsure.gif
Aš kai tik pamačiau tuos triusikėlisu iškart žinojau, kad už juos balsuosiu, nes labai originali ir faina nuotraukytė  thumbup.gif , nors dalyvavo ir viena pažįstama, bet savo balsą atidaviau už nuotraukas o ne už pažintis  rolleyes.gif Už kitas dvi kurias balsavau irgi aukštas vietas užėmė  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif as irgi kai pamaciau tuos trusikus, tai abejones nebuvo uz ka balsuoti tongue.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
SVEIKINU!!! 4u.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Pitija @ 2007 06 01, 20:03)
Sveikinu nugalėtojas  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Taip pat ačiū visoms, balsavusioms už mamą ir dukrytę šermukšniuose  smile.gif

4u.gif wub.gif labai grazi foto..pamacius is kart zinojau, kad uz sia prabalsiuosiu drinks_cheers.gif
mirksiukas.gif Kaip ir mamyte "geltonam lauke" thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinimai nugaletojoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
koks dabar konkursas laukia g.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2007 06 02, 10:51)
koks dabar konkursas laukia g.gif

aha man ir toks klausimas"sukilo" biggrin.gif
Atsakyti