ojoj
ypač keistai man
suntea pozicija. "pagerėjimas laikinas, šukuosenos pakeitimas negarantuoja pokyčių viduje.." alio?

jei jau žmogui geriau, gal kartu pasidžiaukim?
objektyviai sakau - taip, jūsų problemų nesuprantu, nes su depresija, laimei, susidūrus nesu. tai gal čia ką pasakysiu bus paviršutiniška jūsų atžvilgiu, bet pasisakyti galim visi.
visų pirma - labai sveikinu
Daivaą su pagerėjimu. ir atėjus čia. pati čia beveik vien tik skaitau, pasisakau labai retai, bet tema ojoj kaip įkvėpė (kažkur prieš kelis puslapius paskutinis mano pasisakymas). iki tol nežinojau nei kas tas pozityvus mąstymas, nei kas per velnias yra vizualizacijos nei kad galima pasąmonei kažką siuntinėt. knygų neskaičiau (vis dar. šiuo metu ne Lt, o ir laiko trūksta), kažkokių pratimų nedariau, taigi ir nusivilt neteko. bet jau vien teigiamos emocijos iš pasisakymų sklindančios, entuziazmas, pasitikėjimas savim, optimizmas - mane labai uždega. tai gal ir Tu pabandyk šioj temoj pasidžiaugt

savo pagerėjimu, nauja šukuosena (tai jau irpadarei

), pagaliau -- net jei šiandiena nieko gero neatnešė - bent pavasariu. gi būna, įlenda kokia mamytė čia iš pat ryto ir pasako - oi kaip gražiai saulutė šviečia, lekiam su vaiku į parką, geros dienos visoms. paprasta? paprasta.
skamba nenatūrliai, tai ką siūlau? gal truputį. bet čia jau kelis kartus buvo minėta strategija 'elkis taip. lyg'. bijai, o lyg nebijotum. neatsisakai savo baimės, bet kas turėjo būti padaryta (ir ko bijojai) -- padaryta. kažkodėl tikiu, kad ir tokie pasidžiaugimai su laiku taptų tikrai nuoširdūs.
pasisakiau kaip visiškai nesuprantanti? labai gali būti (beje, aš iš tų, kurios čia už aktyvumą pasisako.. kiekvienas turim savo požiūrį). bet man atrodo, kad pabandyti galima. juk to ir nori, jei čia užsukai

prašai pozityvumu užkrėst. tai ir atsiverk jam.
ir gal nepradėkim dar diskusijos, kaip aš nieko nesuprantu. bus diiidelis offtopicas.