Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VIIId.

QUOTE(Vijurka @ 2007 05 18, 11:38)
Daivaa, mokytis vizualizuoti reikia kantriai, gal per greitai nori rezultatų? ax.gif Prisijunk prie mūsų, dūšioje (jaučiu) esi pozityvistė, tik kažkokios dabartinės negandos "trenkia" iš šono, blaško tave. Visų pirma pasistenk rasti ramybę, tada jau viskas klostysis, kaip ir savaime, aišku su tavo pačios nusistatymu 4u.gif

Tai ramybę bandau rasti su Zoloft'u blush2.gif
Jungiuosi prie jūsų, pažadu nezysti per daug.
Pirmiausia tai labai noriu sugebėti visiškai pasitikėti tuo, kas vyksta mano gyvenime.
Bet būna pusdienį pasitikiu, o paskui vėl panika.
Vakarais visad jaučiu nerimą, kuris fiziniais skausmai pasireiškia.
Labai noriu susitaikyti su esama situacija.

Svarbiausia, visada šventai žinojau ir tikėjau, kad viskas, kas vyksta gyvenime, yra tik į gerą, o dabar tokioj duobėj, kad nieko nematau, nesuprantu ir nesusitaikau:)

VISKAS BUS GERAI, VISKAS TIKRAI BUS GERAI. AŠ TURIU ANGELĄ SARGĄ, KURIS TIKRAI ŽINO, KOKIU KELIU MANE VESTI.
Atsakyti
QUOTE(Daivaa @ 2007 05 18, 11:44)

atleisk, kad kišuosi, bet Daivaa, pozityvaus mąstymo teorijos nepadės, kol esi depresijoj, nežinau kas padėtų, gal meditacija, gal malda, bet aklas sekimas to, kas parašyta ir susierzinimas, kad ne viskuo tiki, tavo situacijoj nepadės. Pabandyk su savo gydytoju, kuris išrašė tau vaistus išsiaiškinti, kas sukėlė tokią būklę.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 05 18, 11:53)
atleisk, kad kišuosi, bet Daivaa, pozityvaus mąstymo teorijos nepadės, kol esi depresijoj, nežinau kas padėtų, gal meditacija, gal malda, bet aklas sekimas to, kas parašyta ir susierzinimas, kad ne viskuo tiki, tavo situacijoj nepadės. Pabandyk su savo gydytoju, kuris išrašė tau vaistus išsiaiškinti, kas sukėlė tokią būklę.

Aš vaikštau į psichoterapiją po kelis kartus į savaitę ir žinau, kas man sukėlė tokią būklę.

Vaistai jau mane veikia, bet dabar turiu ieškoti prasmės, tikėjimo, nes vaistai suteikia tik jėgų gyventi, bet prasmę pačiai reik rasti.
Aklai niekad neseku, kas parašyta. Tiesiog skaitydavau, daug skaitydavau, ir kažkas savaime nusėsdavo.

Meditacijos man padėtų, bet aš nemoku to daryti. Perskaičiau keletą knygų, bet vis tiek aš neįsivaizduoju, kaip tai daryti.

Vakar pradėjau eiti į satori jogą.

Na atsiprašau, bet vis tiek noriu būti su pozityvistėmis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivaa: 18 gegužės 2007 - 10:58
QUOTE(suntea @ 2007 05 18, 11:53)

padeda pozityvus mastymas bet kokioj buklej. tik sunkiau laikytis to pozityvumo, bet padeda. ir pozityviai mastanciu zmoniu kompaniija ne pro sali
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 18, 10:34)
Mergytės, nepykim, jei ne su kiekviena asmeniškai pasisveikiname, ne kiekvienos postą išanalizuoja visos prisijungusios ir tuo metu eteryje nebuvusios.

Žodžio "labas" daug analizuoti nereikia mirksiukas.gif Mano išpuikusiam ego užtenka ir 3 pastebėjusių iš 10 esančių. Tik tiek... minimum biggrin.gif Kitu atveju, galima pagalvoti, kad užsukai ne ten... ax.gif

QUOTE(-ELI- @ 2007 05 18, 10:49)
Malonu,kad prisijungia tokių stiprių pozityvisčių,kaip Starburst thumbup.gif Tema iškart atgijo smile.gif

Bet jei buvai nusiritęs iki visiško pesimizmo,kaip yra sunku tai padaryt....

Tik vakar sužinojau, kad iš viso tokia sąvoka egzistuoja blush2.gif kad yra tokia tema ir netgi turite literatūros, filmų sąrašiuką bigsmile.gif
Tarp kitko, dabar žiūriu super gerą filmą per TV3. Vadinasi "Jei tik". Gera Spenserio minties vizualizacija. Kaip baimė įtakoja žmonių poelgius.

O dėl visiško pesimizmo taip pat turiu nuomonę, kad jis irgi labai reikalingas biggrin.gif

QUOTE(suntea @ 2007 05 18, 11:25)
... Pamažu pradedi suvokti savo paslaptį ir kerus. Supranti esąs ne bejėgis apmirusio gyvenimo šeimininkas, o laikinas svečias, apdovanotas gėrybėmis ir galimybėmis, kokių negalėtum nei sugalvoti, nei nusipelnyti"

suntea, netgi labai į temą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Starburst: 18 gegužės 2007 - 11:14
QUOTE(Naoko @ 2007 05 18, 11:56)
padeda pozityvus mastymas bet kokioj buklej. tik sunkiau laikytis to pozityvumo, bet padeda. ir pozityviai mastanciu zmoniu kompaniija ne pro sali

Manau jai reikia pirmiau pašalinti priežastis, sukėlusias depresyvumą. kai žmogus tokioj būsenoj, perskaityta literatūra gali erzinti, susierzinimas pasireiškia nemaloniais fiziniais pojūčiais panašiais kaip nerimo ir panikos, tai gali būti dusulys, oro trūkumas, rankų drebulys, burnos džiūvimas, padažnėjęs širdies plakimas ir taip toliau. Kuo daugiau susierzinimo, tuo ilgiau reiks vaistų. Ratas užsidaro. Jiji perskaitytas mintis gali dažniau atmesti, nei priimti, nes sergant gali erzinti kitų žmonių optimizmas ir džiaugsmas, kurio šiuo metu ji nemato. Pasikartosiu, gal malda, gal meditacija, gal... Jei būt gerai perskaityti ką nors apie dvasingumą ir sielą, nes depresija yra sielos liga, kurios požymiai aiškiai išreikšti fiziškai. Bandyti taikyti kardinaliai galinčius pakeisti gyvenimą teiginius neturėtų, kol siela neapsivalys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suntea: 18 gegužės 2007 - 11:09
QUOTE(suntea @ 2007 05 18, 12:07)
Manau jai reikia pirmiau pašalinti priežastis, sukėlusias depresyvumą. kai žmogus tokioj būsenoj, perskaityta literatūra gali erzinti, susierzinimas pasireiškia nemaloniais fiziniais pojūčiais panašiais kaip nerimo ir panikos, tai gali būti dusulys, oro trūkumas, rankų drebulys, burnos džiūvimas, padažnėjęs širdies plakimas ir taip toliau. Kuo daugiau susierzinimo, tuo ilgiau reiks vaistų. Ratas užsidaro. Jiji perskaitytas mintis gali dažniau atmesti, nei priimti, nes sergant gali erzinti kitų žmonių optimizmas ir džiaugsmas, kurio šiuo metu ji nemato. Pasikartosiu, gal malda, gal meditacija, gal... Jei būt gerai perskaityti ką nors apie dvasingumą ir sielą, nes depresija yra sielos liga, kurios požyšmiai aiškiai išreikšti fiziškai. Bandyti taikyti kardinaliai galinčius pakeisti gyvenimą teiginius neturėtų, kol siela neapsivalys.

Depresiją sukėlė mylimo žmogaus ir artimiausio draugo netekimas ir didžiulis didžiulis ilgesys.
Tai yra vienintelė priežastis.

Nežinau kaip ją pašalinti, kaip tik susitaikyti su viskuo, pasveikti nuo to ilgesio.
O visus tuos fizinius pojūčius tai jaučiu, nors jau gerokai silpniau.

Gal man ir tikrai per anksti į šitą temą, reikia turbūt grįžti į depresijos temą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivaa: 18 gegužės 2007 - 11:12
QUOTE(Daivaa @ 2007 05 18, 12:12)
Depresiją sukėlė mylimo žmogaus ir artimiausio draugo netekimas ir didžiulis didžiulis ilgesys.
Tai yra vienintelė priežastis.

Nežinau kaip ją pašalinti, kaip tik susitaikyti su viskuo, pasveikti nuo to ilgesio.

Vaistai slopina, norisi tikėti kad ir gydo, bet taip nėra. Nu sunkus atvejis, nes man juokingai atrodo pasvaičiojimai kitam, kai pačiam to nėra, bet buvo... Tai ką padaryt? Priimti savo vienatvę kaip didžiulią likimo dovaną, dažnai mus aplankančios emocijos yra neišvengiama mūsų kūno dalis. Liūdesys gilus ir tave paralyžiuojantis. Neslopink šito jausmo, pripažink, kad šios emocijos priklauso tavo kūnui o ne protui, jų suvaldyti negali. Sakyk sau: MANO LIŪDESYS KELIAUJA KITUR.

Atsakyti
Gal man ir tikrai per anksti į šitą temą, reikia turbūt grįžti į depresijos temą blush2.gif

Tai galbūt depresija jau sklaidosi ir neverta grįžti į tą temą mirksiukas.gif Bet šį jausmą turi išgyventi iki galo, pilnai.
Dėl pozityvinių minčių "kalimo" kol dar nejauti to iš vidaus, 100 proc. pritariu suntea 4u.gif
Ką labiausiai mėgsti? Kada jautiesi laisvai? Man pvz. padeda patinkanti muzika, tam tikras atsiskyrimas nuo visų, sakykim, pasivaikščiojimas palei upę ir pan. (jei gyvenčiau prie jūros, tai eičiau ten biggrin.gif ). Daryk, tai kas tau patinka 4u.gif be prievartos...
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 05 18, 12:07)
Manau jai reikia pirmiau pašalinti priežastis, sukėlusias depresyvumą. kai žmogus tokioj būsenoj, perskaityta literatūra gali erzinti, susierzinimas pasireiškia nemaloniais fiziniais pojūčiais panašiais kaip nerimo ir panikos, tai gali būti dusulys, oro trūkumas, rankų drebulys, burnos džiūvimas, padažnėjęs širdies plakimas ir taip toliau. Kuo daugiau susierzinimo, tuo ilgiau reiks vaistų. Ratas užsidaro. Jiji perskaitytas mintis gali dažniau atmesti, nei priimti, nes sergant gali erzinti kitų žmonių optimizmas ir džiaugsmas, kurio šiuo metu ji nemato. Pasikartosiu, gal malda, gal meditacija, gal... Jei būt gerai perskaityti ką nors apie dvasingumą ir sielą, nes depresija yra sielos liga, kurios požymiai aiškiai išreikšti fiziškai. Bandyti taikyti kardinaliai galinčius pakeisti gyvenimą teiginius neturėtų, kol siela neapsivalys.

Zinau. man paciai taip yra, bet as stengiuosi dirbti su savim. mane buna erzina parasymai, kad reikia ne laukti, o veikti paciai (nes nera jegu ir zinai, kad niekas to nesupranta), net apsizliumbiu prie kompo buna...
bet vistiek manau, kad geriau bendrauti su linksmais zmonem, nei eiti i depresiju tema. nes skaitant tik apie tai, galvojant tik apie tai buna dar blogiau.
man paciai sita tema kaip vaistai
Atsakyti

Tavo būklė permaininga, nežinau ar gerai jungtis po vienu juodu debesiu? Ten tave supranta geriau nei čia, nes pačios tai jaučia, čia tave skatina imtis priemonių, jei sugebėsi būdama čia nesigraušt savęs, kad kažkas nelenda į galvą ir nepavyksta, būk čia, ir gydyk savo sielą, nepamiršdama kūno, kuris yra sielos veidrodis. Padėsim kiek galėsim, negaliu kalbėt už kitas, tik šiandien pirmą kart inlindau, jei neišvys, kalbėsimės.
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif 4u.gif

Dabar nuolat perku sau frezijas, tai man pačios gražiausios gėlės:)
Praėjusį sekmadienį sutvarkiau namus, prabudus atėjo iš vidaus kažkoks pajautimas, kad kol aplinkoj jovalas, tol ir viduj nieko gero nebus:) Tai buvo pirma diena po ilgo laiko, kai norėjosi išlipti iš lovos blush2.gif
Dar nusikirpau ir nusidažiau plaukus, čia irgi buvo žingsnis iš to liūno.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivaa: 18 gegužės 2007 - 11:32