QUOTE(Naoko @ 2007 05 18, 12:25)
Zinau. man paciai taip yra, bet as stengiuosi dirbti su savim. mane buna erzina parasymai, kad reikia ne laukti, o veikti paciai (nes nera jegu ir zinai, kad niekas to nesupranta), net apsizliumbiu prie kompo buna...
bet vistiek manau, kad geriau bendrauti su linksmais zmonem, nei eiti i depresiju tema. nes skaitant tik apie tai, galvojant tik apie tai buna dar blogiau.
man paciai sita tema kaip vaistai
Matai Naoko, tas skatinimas veikti daug priklauso nuo tavęs ir tavo vidaus, kai pradėjau skaityt knygas apie šią teoriją, jos lietuvių kalba dar buvo mažai, bet būdavo kartais kad perskaityti dalykai labiau baugino, nei džiugino. Šiaip visi metodai yra daug veiksmingesni, jei pradedi įsiklausyti į save ir pažinti savo prigimtį. Aš žinau, ką reiškia pasiekti protu nesuvokiamus dalykus naudojant įtaiga ir pozytivius teiginius, bet žinau ir kokia tuščia jaučiausi nepažinusi savęs, gal tai tikėjimo trūkumas, gal nežinojimas iš kur visa tai pareina, kurį laiką labiau patiko knygos apie sielą, jausmus, tikėjimą. Dabar net nežinau ko noriu, tai ir šių metodų netaikau. Tik gerai žinau kaip jie veikia.