Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VIIId.

QUOTE(O_N_O @ 2007 05 18, 23:11)
Nebemaloni "Konstruktyvus(pozityvus) mastymas" tema. Erzelyne. "Yra tik viena tiesa"

Na taip as nepasakyciau tema gera daug reikalingos informacijos radau , gal tiesiog esu per jautri ...
Atsakyti
QUOTE(O_N_O @ 2007 05 19, 00:11)
Nebemaloni "Konstruktyvus(pozityvus) mastymas" tema. Erzelyne. "Yra tik viena tiesa"

Man visa laika atrode(o), kad didzioji dauguma merginu yra tikrai labai tolerantiskos. Tiesa sakant as nezinau ar apie tokius dalykus is viso galima diskutuoti g.gif Diskutuoti apie vieni kitu vertybes g.gif Niekada nerasi tiesos net ir ar 8psl. prikalbeje doh.gif Ir galu gale turbut padarysim isvada, kad esam skirtingos ir tai yra gerai. Tai gal taip nusprendziam is karto ir grizkim i iprastas vezias?

O siaip tai grieztesnis tonas atsirado po eilinio nugrybavimo ne i tema. Ir tai, tik po daugybes graziu ir tolerantisku pasissakymu tarp eiluciu.
Bet kai tai kartojasi ir kartojasi ir uzima po kelis psl., tai pradeda erzinti doh.gif
Atsakyti
Raminames 000189.gif , nes pasidarysiu moderatore tada protest.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 05 19, 00:18)
Raminames 000189.gif  , nes pasidarysiu moderatore tada  protest.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Pagaliau isgirdom ir Lauros grieztesni tona thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 18, 23:50)

Meilė yra viduje, o ne išorėje, todėl ji negali pareikalauti daug energijos...

"saugodamas savo vidine busena nuo tersalu "- įdomu, o kas tie teršalai, tavo nuomone? Va, šiandien juos valiau savyje vidiniu matymu. (Ačiū Dievui, kad jis davė tokią galimybę žmogui- išsivalyti.)Mano supratimu, tai mūsų neigiamos emocijos. O neigiamos emocijos= nemeilė

Mano manymu, butent del to, kad ji yra viduje, ji reikalauja daug tavo energijos, lygiai taip pat kaip ir neapykanta. Atleisk, gal as per daug primityviame lygmenyje randuosi, bet man meile - jei myliu, tai visa sirdimi.
Tersalai, tai neigiamos emocijos, kurios ateina is aplinkos. Nemeile? Susimasciau, niekada apie neigiamas emocijas taip nemasciau...o tai taip paprasta!
Tada, man reikia dar daug mokytis...

P.S.:
Vaizgante, prisipazink, ka padarei... blink.gif
Atsakyti
Stai jums nuomone is salies:
mano MB uzmete aki ka as cia diskutuoju ir pareiske:
atsidarot pozityve tema, i kuria ateje geriau pasijaustumet, o gaunat doze negatyvumo, kurio ir taip visur aplink pilna. Juk jei tau siandien blogai, tai tu i tokia tema ateini pozityvo pasisemt, o ne kitus savo negatyvu uzkrest.

Negaliu nesutikt g.gif
Is tikro pavargau skaitydama paskutinius puslapius..... Tikrai ne to cia ateinu.
MB nuomone padejo paziureti i viska is salies ir suvokti kokie cia absurdai darosi.
Geriau jau savo energija nukreipsiu naudinga linkme.

Labanakt
Atsakyti
Pepilota, nepalik sios svetaines 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietus @ 2007 05 19, 00:48)
Pepilota, nepalik sios svetaines  4u.gif

Nieko as kol kas niekas nepalieka mirksiukas.gif Tik norisi nuo visko pailset doh.gif

Buckis wub.gif
Papildyta:
Paziurejau kiek klaidu pridariau doh.gif
Gausiu velniu nuo Dujokaukes blush2.gif
Viskas, einu miegot, nes kai miegodama rasau tai makaluojuosi doh.gif doh.gif

Rytoj diena bus dar geresne thumbup.gif
Atsakyti
Visoms saldžių teigiamų sapnų 4u.gif Rytoj viskas bus geriau,aš tuo tikiu,patikėkit....viskas paprasta.........kartais reikia priverstinai nusimesti nuo savęs svetimas mintis(įvairias citatas)........kokie mes ištikro....nuogi......laimingi......ne....taip..............................
Atsakyti
Labas rytas!
Tik nedaugelis esame patenkinti tuo, kas mumyse ir kituose yra netobula. Gal kalta santvarka, kurioje dauguma mūsų gimė, todėl tiek daug neigimo, nusistatymo, priešiškumo teigiamiems proveržiams? Net mylėti (pasirodo) nemokame teisingai.
Tikrovė mus moko, jei ko nors norime, turime eiti ir prašyti. Taigi, šiandien prašysiu ir kreipsiuos į tą, kuris iš tiesų gali padėti ir taip bus nuo šiandien. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(O_N_O @ 2007 05 18, 22:11)

Čia gal aš tą negatyvumą atnešu? Jei taip, vykit mane lauk.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
labai gražus rytas ........nors pažadinta buvau anksto 8 valandą ir pikta kaip širšė buvau (negalima manęs žadinti) dabar viskas thumbup.gif nesuoprantu, gal šukuosenos pakeitimas tiek laimės atnešė? ..... bet kažko labai gera širdy... lyg atneštas saulės spindulys įstrigo smile.gif norisi šypsotis bigsmile.gif šypsotis biggrin.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif reiks gal jum įmest foto savęs susigarbanavusios biggrin.gif gal ir jums linksma pasidarys, nes man tia labai biggrin.gif

tik liūdna truputį, labai pasiilgau savo draugo, o šį savaitgalį negalėjo atvažiuoti, nes dėdė mirė, keik surpatau labai artimi buvo, dėl to labai sunkiai sekėsi šianakt užmigti...ne dėl dėdės, nes nei aš pažinojau nei ką...kažkaip neliečia jausmų tai...tiesiog nemalonu ir tiek....bet dėl pačio draugo, jam labai skaudu....ir nežinau kaip paguosti, ką pasakyt, nes telefonu neapkabinsi, rankos nepalaikysi....ko aš abai norėčiau..... tai svarbu.....bet lai būna nesvarbu šioj temoj.......
Atsakyti