[quote=Daivaa,2007 05 19, 12:22]
[quote=Beganti,2007 05 16, 19:31]
Keletas minčių:
[
Nepakanka tik žinoti, reikia dar ir naudoti; nepakanka tik norėti, reikia dar ir daryti. Johannas Wolfgangas von Goethe
Bėganti, pasiskolinau iš tavęs citatą parašui. Man kažkaip ji labai tinka šiuo metu
Bet kažkodėl nerodo man to parašo...na nieko, citata vis tiek man patinka ir tinka
[/quote]
Sveika! Jei nori, kad matytųsi parašas, kiekvieną kartą rašant atsakymą reikia spausti "Įjungti parašą"
Anksčiau į gyvenimą žiūrėjau kaip į priešą, kuris kažko nedavė ir pan. O dabar žiūriu kaip į rūpestingą tėvą. Tėvą, kuris leidžia savo vaikas savarankiškai gyventi, klysti ir mokytis iš klaidų. Tėvą, kuris atsidūsta ir išpildo kaprizingą savo vaikų norą, nors ir žino, kad tai klaida. Tėvą, kuris džiaugiasi ir vertiną kiekvieną savo vaiką kaip unikalų ir išskirtinį. Jis didžiuojasi visais savo vaikais. Tėvą, kuris ramina, kai būna ir liūdna, ir stengiasi parodyti šviesiasias puses, tik ne visada jas pamatome. Pagalvojau, kad žmonės dažnai į gyvenimą žiūri kaip paaugliai į savo tėvus - konfliktuoja, jaučiasi nemylimi, pyksta, ir tik vėliau subręsta ir suvokia, koks klaidingas buvo jų požiūris.
Gyvenimas man leido klysti (ir beveik visada žinojau, kad klystu, bet vistiek dariau klaidą!), bet dabar suvokiu, kad taip buvo tik dėl to, kad aš užsispyrusiai to norėjau. O dabar galiu pasakyti:
Gyvenime, aš myliu tave!