Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VIIId.

POZITYVUS MĄSTYMAS!!
DAR KART! PAKARTOJAM-
MINTIS-TADA ŽODIS

Nereikia norėti visų būti suprastam ir visus suprasti. Tačiau jei mąstom pozityviai , tai pozityviai. Ir į visas nelaimes ir negandas galime pažvelgti kitaip juk, tai sutariam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2007 05 19, 10:14)

Nereikia norėti visų būti suprastam ir visus suprasti.

tiesa mirksiukas.gif
gerai, man tikria gera, lyg ir neapsiuosčiau nieko nei ką biggrin.gif kažin kiek tas gerumas tęsis šiand......
Atsakyti
[quote=Beganti,2007 05 16, 19:31]

Keletas minčių:

[

Nepakanka tik žinoti, reikia dar ir naudoti; nepakanka tik norėti, reikia dar ir daryti. Johannas Wolfgangas von Goethe

Bėganti, pasiskolinau iš tavęs citatą parašui. Man kažkaip ji labai tinka šiuo metu 4u.gif

Bet kažkodėl nerodo man to parašo...na nieko, citata vis tiek man patinka ir tinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivaa: 19 gegužės 2007 - 11:23
[quote=Daivaa,2007 05 19, 12:22]
[quote=Beganti,2007 05 16, 19:31]

Keletas minčių:

[

Nepakanka tik žinoti, reikia dar ir naudoti; nepakanka tik norėti, reikia dar ir daryti. Johannas Wolfgangas von Goethe

Bėganti, pasiskolinau iš tavęs citatą parašui. Man kažkaip ji labai tinka šiuo metu 4u.gif

Bet kažkodėl nerodo man to parašo...na nieko, citata vis tiek man patinka ir tinka 4u.gif
[/quote]

Sveika! Jei nori, kad matytųsi parašas, kiekvieną kartą rašant atsakymą reikia spausti "Įjungti parašą" smile.gif

Anksčiau į gyvenimą žiūrėjau kaip į priešą, kuris kažko nedavė ir pan. O dabar žiūriu kaip į rūpestingą tėvą. Tėvą, kuris leidžia savo vaikas savarankiškai gyventi, klysti ir mokytis iš klaidų. Tėvą, kuris atsidūsta ir išpildo kaprizingą savo vaikų norą, nors ir žino, kad tai klaida. Tėvą, kuris džiaugiasi ir vertiną kiekvieną savo vaiką kaip unikalų ir išskirtinį. Jis didžiuojasi visais savo vaikais. Tėvą, kuris ramina, kai būna ir liūdna, ir stengiasi parodyti šviesiasias puses, tik ne visada jas pamatome. Pagalvojau, kad žmonės dažnai į gyvenimą žiūri kaip paaugliai į savo tėvus - konfliktuoja, jaučiasi nemylimi, pyksta, ir tik vėliau subręsta ir suvokia, koks klaidingas buvo jų požiūris.
Gyvenimas man leido klysti (ir beveik visada žinojau, kad klystu, bet vistiek dariau klaidą!), bet dabar suvokiu, kad taip buvo tik dėl to, kad aš užsispyrusiai to norėjau. O dabar galiu pasakyti:
Gyvenime, aš myliu tave!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beganti: 19 gegužės 2007 - 12:01
Beganti, labai tau aciu uz nuostabu posta thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano požiūris į gyvenimą ir pasikeitė taip kaip bėgančios 4u.gif
Labai tiksliai apibūdinta bigsmile.gif
O pas mane merginos tik geros naujienos! Ir viskas tik mano pozityvaus mąstymo dėka, neskaičiau aš tų knygų, nekūriau vizualizacijų, neturiu svajonių žurnalo, neakrtojau mantrų, bet visa tai buvo mano mintyse, prieš užmiegant, dirbant, valgant, sėdint, visur. Požiūris į aplinką nepasikeičia per dieną, tai jau supratau, tai sudėtingas darbas, suvokimas ateina neiškart. Todėl pozityvumas gyvenimiškose smulkmenose labai svarbu, tai jau supratau bigsmile.gif Kaip man patinka kaip jūs rašot...echh.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plato: 19 gegužės 2007 - 12:47
BEGANTI thumbup.gif
clap_1.gif
Atsakyti
O aš kaip tik į gyvenimą seniau žiūrėjau kaip į tėvąsmile.gif Visad buvau tikra, kad jis neapvils, pasirūpins, yra visad teisus, kad ir kas vyktųsmile.gif

O paskui pamiršau ir dabar supratau, kad su juo jaučiuosi kaip su priešu...ačiū, Bėganti, kad priminei man tai, ką aš visu vidumi žinojau seniau.

Atsakyti
Daivute, labai smagu skaityti tavo optimistini posta thumbup.gif Taip ir toliau laikyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz nuostabias mintis, postos ir tai, kad Jus esate va TOKIOS thumbup.gif

As galiu noriu pasigirti savo pozityviu poziuriu i gyvenima paskutinemis dienomis.

Taigi, turejau labai daug mokintis ir visokiausiu darbu rasyti, tai as taip inikau i visa tai su tokiu susidomejimu ir uzsispyrimu, nors dar prie6 kokius 2 men buciau sakius: oi ne as nenoriu, as nepadarysiu, man per sunku, Ir rezultatas - visi laiku pristatyti darbai ir ivertinti puikiai thumbup.gif
Vakar susitikau su mama, pries einant nupirkau jai labai graziu banguotu tulpiu, ta kai pamate, tai apsiverke wub.gif , perejom per parduotuves, isrinkom mamytei reikalingu daiktu, as dar pardavejom aki mirktelejau, kad biskiuka pasokinetu aplink mano mamyte, nes ji tokia kukli, tai ejom namo, o mano mamyte svytejo.
Siandien, atsikeliau, issivaliau langus ir eisiu savo CV siuntineti del naujo darbo, nes sugalvojau, kad noriu jau SAVO busto, todel reiktu didesniu pajamu paskolai. Jei vakare atsiras su kuo nueiti i KaunoDienas, tai nueisiu, o jei ne tai skaitysiu knyga.
Gal Jums ir atrodo keista, taciau, anksciau as del visu siu dalyku buciau sielojusis ir pergyvenus be galo, o dabar i viska ziuriu su sypsena ir priimu gyvenima, kuri, taip pat labai myyyyyyyyyyliu wub.gif

Geros Dieneles 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinetaBlue: 19 gegužės 2007 - 13:08
Lineta, tu nuostabi!!!!

Mergytes, kokios jus saunuoles!!!!
Man siandien tokiu postu ypatingai reikia. Pati nesuprantu kodel tokia keista nuotaika. Gal reiks eit nuverkt posma blush2.gif

Aciu, kad jus siandien visos tokios saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 05 19, 15:14)
Lineta, tu nuostabi!!!!

Mergytes, kokios jus saunuoles!!!!
Man siandien tokiu postu ypatingai reikia. Pati nesuprantu kodel tokia keista nuotaika. Gal reiks eit nuverkt posma blush2.gif

Aciu, kad jus siandien visos tokios saunuoles thumbup.gif

Ka Tu nori padaryti??? Nuverkt? As Tau kai nuverksiu, tai zinosi Tu man begede! Dziaukis ilgakojine lotuliukas.gif juk pasaulis nuostabus! Isijunk muzika ir pasistaipaliok pries veidrodi geriau, man padeda, as kvailai visaip soku ir geriau palieka thumbup.gif

Nori bajeri papasakosiu - sapnuoju sianakt, kad as nescia, kad pilvas padidejas ir jau kietas kietas, galvoju, nu kiba man sia sventa dvasia ipute ta leliuka... O tik pramerkiau akytes ir neriau i tualeta, nes vakar labai daug skysciuku prigeriau pries miega, o po to da Jusu pasiskaitau apie leleiukus, tai ir sapnuoju tokius sapnus thumbup.gif
Nagi, aukstyn nosi!
Atsakyti