Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VIIId.

Labutis 4u.gif

Pepilota su gimtadieniu
birthday.gif birthday.gif birthday.gif oro_buckis.gif
Visu svajoniu issipildimo 4u.gif

Na va gyvenk ir mokykis doh.gif Radau savo klaida tongue.gif Pora metu atgal rasiau svajoniu plana bet busimu laiku fool.gif ir ka - o gi nieko verysad.gif
Parasysiu siandien esamu laiku thumbup.gif
Aciu visoms drinks_cheers.gif
Atsakyti
Su gimtadieniu pepilota ir nuo manęs 4u.gif

Linkiu vaikiško smalsumo ir žingeidumo,
Jaunatviškos energijos ir veržlumo,
Senolių išminties ir brandumo,
Gražių svajonių, na o tikėjimo jau tikrai turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaite @ 2007 05 17, 12:28)
Pepilota, su gimtadieniu! 4u.gif  4u.gif  4u.gif  lai si diena  buna startas i didziausiu ir slapciausiu tavo svajoniu issipildyma.

Aciukas 4u.gif Tikrai tikiu, kad taip ir bus!!! Jus apie mane dar isgirsit!!! tongue.gif
Papildyta:
Dujokauke, Doliver, Sermuksnele, Eris, laaaaabai jums aciu 4u.gif

Dar tiek sveikintoju gyvenime nesu turejus thumbup.gif Tegyvuoja SM thumbup.gif lotuliukas.gif

Del svajoniu rasymo esamuoju laiku. Tai cia mane Vijurka praeitoj temoj ant kelio uzvede. As anksciau zinojau, kad reikia svajoti es.l., bet tai dariau neteisingai. Pvz.: as esu liekna, mano oda sveika, as uzsiimu megstama veikla ir t.t. Jauciausi taip lyg sau meluociau doh.gif Visai kitaip veikia, kai apie ateiti rasai esamu laiku. Pvz. as siandien rasau apie kitus metus taip: siandien mano 27-asis gimtadienis. Ir rasau viska ka man pavyko pasiekti per praejusius metus. Kokia as esu uz tai dekinga ir t.t. I toki dalyka mano smegenys visai kitaip reaguoja. Tokiu budu tu save uzprogramuoji tokiai ateiciai apie kokia svajoji. As galiu buti jums gyvas eksperimentas lotuliukas.gif Tikiu, kad dar metus bendrausim. Galesim kitais metais pet mano 27-aji gimtadieni paziureti kaip man viskas pavyko ax.gif
Atsakyti
oi kas cia vyksta siandien bigsmile.gif

Pepilotai buckis su Gimtadieniu wub.gif wub.gif wub.gif birthday.gif
Atsakyti
Pepilota, su gimtadieniu rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, mergytės 4u.gif Nuostabios jum dienos ir būkit pačios žaviausios bigsmile.gif O mūsų jubiliatė tai net įsivaizduoti nereikia kokia visa spinduliuojanti happybday.gif Su gimtadieniu, pepilota
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kresida: 17 gegužės 2007 - 11:30
Naoko, Indijaa, Kresida, laaaabai aciu, metgytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pepilota sveikinu Tave su gimtadieniu 4u.gif Linkiu,kad visos svajonės bei norai kuo greičiau išsipildytų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pepilota, ilgiausiu metuuu ilgiausiuuuuuuu.. happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
o as ka tik Strauso muzikyte pasiklausiau per savo pertraukele... Kaip gera dirbt namuose! Nubegi sulciuku issispaudi, pavargo akys- muzikytes pasiklausai atsigulus.. Dar i SM parasai, o darbai vyksta, kazkoks trenktas sefas ant galvos nelipa!!! Kaifuoju!
Atsakyti
Visų pirma tai DiDžIaUsI sveikinimai Pepilotai!!!

Linkiu ir toliau taip šauniai žengti į priekį ir siekti SAVO tikslo. Aš tikiu, kad visos Tavo svajos taps realybe.... happybday.gif clap_1.gif
TU šaunuolė!!!!

Mergytės, pas mane dabar vienas debesiukas juodas užslinkęs, tai nelabai man pavyksta parašyti. smile.gif Bet aš pažadu artimiausiu metu pasitaisyti. 4u.gif

Visas sveikinu ir su nauja mūsų temele ir džiaugiuosi kiekviena nauja(u) dalyve(iu)!!!!Jūs visos šaunuolės!!!!

Apkabinu. wub.gif
Atsakyti

Mergytės, pas mane dabar vienas debesiukas juodas užslinkęs, tai nelabai man pavyksta parašyti. smile.gif Bet aš pažadu artimiausiu metu pasitaisyti. 4u.gif

123456, o tai kas cia per juodas debesiukas??? Greit pusk Tu ji salin nuo saves ir atsisuk i saulute biggrin.gif ir dar nusisypsok, va taip lotuliukas.gif
Atsakyti