Labas rytas, mielosios!!!
Koks grazus rytas pas mus

Man kvepia vasara... Kad jus zinotumet, kaip as svajoju kita vasara gyventi savo namuose su sodu, kur galesiu pusryciauti, migdyti savo maziuka, skaityti, tiesiog megautis!!! Tokiu oru man be galo truksta sodo!!! Todel as stengiuosi i parkeli istrukt ir ten pasedet. Zinau, kad kita vasara bus taip kaip noriu!!
Mergytes, kokia idomi man musu tema pasidare

Kaip gera kiekviena karta uzsukus atrasti naudingu ir idomiu dalyku.
Taigi ir as nusprendziau neatsilikt ir, maza dali iseigines dienos paskirti spausdinimui. Cituoju knyga "Proto galios 21a.". Man be galo padeda, kai pradedu galvoti, kodel cia tos svajones nesipildo, kad viskas per letai ir, kad gal tai net neimanoma. Tikiuosi pravers ir jums:
"Kai pradedam keisti savo mintis, nauja tikrove atsiranda ne is karto. Visada turi praeiti tam tikras laiko tarpas, per kuri ugdysim nauja samone, vis dar gyvendami senoje tikroveje.
Sitas "laukimo kol ivyks" laikotarpis yra labai svarbus, nes musu elgesys siuo metu arba suletins, arba pagreitins naujos musu kuriamos tikroves atsiradima. Mes galim nusivilti ir manyti, kad veltui gaistam. Protas megins mus apgauti teigdamas, kad nieko neivyks, kad mums nepasiseks. Naturalu, kad mums kils tokiu minciu. Jos aplanko visus. I jas nekreipkim demesio, bet kruopsciai teskim pratimus ir nepraraskim kantrybes.Tai mums pades nepamirsti, kad tikrove yra procesas, testinis veiksmas, o ne kazkas, kas sustabareje ir nekintama.
Egzistencija - tai nuolatinis virsmo procesas. Aplinkybes taip pat nuolat kinta, tampa kitokios.Taigi ir musu naujos mintys, jeigu jos nenutrukstamos, negali nekeisti tikroves. Pagalvokim apie tai.
Nusiraminkime ir megaukimes savo pratybomis nekreipdami demesio i negatyvias mintis. Laikui begant musu gyvenimas savaime ir be jokiu pastangu pasikeis. Tik nereikia nieko skubinti.
KEITIMAS YRA KAUPIAMASIS PROCESAS
isivaizdukim, kad turim pipete su raudonais dazais ir kasdien po viena lasa ilasinam i dideli dubeni vandens. Is pradziu nepastebim nieko, nes dazai greit vandenyje issisklaido. Taciau jeigu kasdien vis lasinsim po lasa, vanduo po truputi virs vos rausvu, rausvu ir pagaliau ryskiai raudonu.
Kai kuriam savo tikrove, musu "pipete" yra tas kasdienis kurimo laikotarpis, kada atsiribojam nuo visu rupesciu, sunkumu ir nuo "dabartines" tikroves. Tas laiko tarpas gali trukti nuo 5min. iki pusvalandzio, bet butinas kasdien. Jeigu nuolat stropiai taikysim si metoda, pajusim ryskejant rezultata. Tie, kurie dirba ne is visos sirdies, netrukus iskris is zaidimo. Taciau nera nieko nepasiekiamo tiems, kurie turi vizija, suvokia ja ir pasiaukojamai siekia tikslo.
Ar isdrisim savo vizijoje patiketi, kad esame stipresni ir galingesni?
Ar norime mintimis apie trokstama tikrove save ikvepti kasdien?
Ar nepalusim, ar tikesim savo kasdieninemis pradybomis ir nepasiduosm negatyvioms mintims net tada, kai akivaizdziai niekas nesikeis?
Jeigu taip, tada turesim viska, ko trokstam. Mes narsiai zengsim i prieki, ir pasaulis mums duos tai, ko prasysim.
Geros jums dienos!!!
As einu megautis savo iseiginemis, per kurias ir siekiu savo uzsireztu tikslu, nes darbo dienomis nieko nesiseina....
Buckiai