Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VIIId.

QUOTE(Vijurka @ 2007 05 24, 12:31)

vaižgante, kaip išmokyti visą šeimą pozityvumo? Mano mamai sunkiai sekasi pusvalandį tokiai išbūti, jai vis ne taip, viskas blogai  rolleyes.gif  Taip kad ir esantiems šalia tikrai nelengva išlaikyti gerą nuotaiką, nors ir stengiamės.

Mums neduodamos tobulos šeimos, tobuli tėvai,tobuli sutuoktiniai,tobuli vaikai...Neišmokysim jų pozityvumo. Galim tik išmokti juos priimti tokius, kokie jie yra.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 24, 11:02)
Į AŽ tokiom temom prašom  mirksiukas.gif

Aciu aciu aciu jau gavau ats biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 24, 13:16)
Rašiau postą ir jis dingo, matyt grybštelėjau netyčia kurį tai klavišą blink.gif  doh.gif
Tai štai, kažko antra diena pavargus jaučiuosi, pakako kelis vakarus panaktinėt prie knygų. Esu iš prigimties vyturys, tai patapt pelėda, oi kaip sunku!
LinetaBlue, šiandien užsukus į kavinukę, į rankas papuolė Novaturo 2007 m. kelionių katalogas. Nu, kokių viliojančių kelionių! Tik išsimokėtinai važiuojant reiktų su Sampo banku padraugaut kurį laiką, bet vis tiek, labai jau viliojančios kelionėsuser posted image Mane tai labai traukia Šveicarija ir Austrija, kažkokios keistos svajonių šalys rolleyes.gif O ir tavo mamos pamėgta Vokietija labai svetinga atrodo, mokėt tektų į mėn. po 29 Lt, na toliau tai maždaug po 49! Tai ar verta laukti aukso puodo? Man atrodo, kad visai apsimoka keliauti išsimokėtinaiuser posted image Na, aš čia prie temos mėginu pritempti, vėl gi .... į tą šviesiąją gyvenimo pusę!user posted image Nu gi sakau, svajonės ir taip galima pildyt blink.gif

Sveikutes pleputes mirksiukas.gif pritariu apie issimokejima ax.gif o pazvelgus i mano parasa svajones turetu pildytis mastau.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2007 05 24, 10:24)
Starburst nepik tu del tu geju  mirksiukas.gif man pasirode juokingas mano vaiko klausimas ir nenorejau taves izeisti doh.gif Na atleisk man jei taip atsitiko 4u.gif

Argi panašu, kad supykau? unsure.gif Kaip tik prajuokinai. Kada bus laiko su tokia nuostata peržiūrėsiu vėl tą filmuką lotuliukas.gif mirksiukas.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 24, 13:27)
Jei sugebėsit išbūti pozityviai nusiteikę 24 val per parą ir taip išauklėsit visą šeimyną,- namų valyti nereikės  lotuliukas.gif Bet grindis vis vien plausit.

thumbup.gif

Aš tai galėčiau papasakoti, kaip tik atsikrausčiusi pas vyrą, jo namus valiau lotuliukas.gif ... nuo daiktų, kurie man nepatiko ir erzindavo kiekvieną kartą biggrin.gif Bet iki visiško tobulumo (pagal mane, aišku) dar yra ką veikti biggrin.gif
Atsakyti
O čia žadėtasis pasakojimas Lingu Lingu 4u.gif Klausei, kaip gyvenu ČIA ir DABAR... ogi stebiu, kas vyksta aplinkui, ir kas manyje mirksiukas.gif
Labai ilgas, tai taip įdėjau Pasakojimas

O kiek dabar prisiklausau įdomių gyvenimiškų istorijų kol šildausi rankytę, mankštinuosi ir esu masažuojama bigsmile.gif thumbup.gif Kiekvienas žmogus įdomus... Esu dėkinga už lūžusią ranką, nes kitaip nebūčiau sužinojusi tiek istorijų ir nebūčiau prisidariusi tiek papuošalų lotuliukas.gif Kaip smagu matyti pasidažiusią, susitvarkiusią moteriškę, kuri dar vakar atrodė užguita pelytė; arba vyriškį, besišypsantį pergalinga šypsena, nes pavyko dviem centimetrais aukščiau iškelti ranką wub.gif
Atsakyti
[quote=Starburst,2007 05 24, 14:26]
O čia žadėtasis pasakojimas Lingu Lingu 4u.gif Klausei, kaip gyvenu ČIA ir DABAR... ogi stebiu, kas vyksta aplinkui, ir kas manyje mirksiukas.gif
Labai ilgas, tai taip įdėjau Pasakojimas

Gal jai dabar linkėjimus perduoti? Mudvi gmailu plepam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 24, 15:44)
Gal jai dabar linkėjimus perduoti? Mudvi gmailu plepam smile.gif

Tai žinoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 24, 12:38)
Mums neduodamos tobulos šeimos, tobuli tėvai,tobuli sutuoktiniai,tobuli vaikai...Neišmokysim jų pozityvumo. Galim tik išmokti juos priimti tokius, kokie jie yra.

O po to išmokyti juos priimti mus , tokius, kokie esame mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(So Lucky @ 2007 05 24, 15:04)
O po to išmokyti juos priimti mus , tokius, kokie esame  mirksiukas.gif  rolleyes.gif

Arba taip nebūna, arba aš nežinau...
Atsakyti
Starburst, labai teisingas tavo Pasakojimas, tik matydamas ir jausdamas viską aplinkui jausiesi tikrai laimingas 4u.gif

QUOTE(So Lucky @ 2007 05 24, 15:04)
O po to išmokyti juos priimti mus , tokius, kokie esame  mirksiukas.gif  rolleyes.gif

Mano nuomonė panaši į vaižgantės rolleyes.gif Aš labai stengiuosi primt savo mamą tokią, kokia ji yra. Viduje savęs labai noriu, kad ji pasikeistų ir taptų bent kiek tolerantiškesne. Ji labai gera, mylinti, atsidavusi šeimai. Bet labiau galėtų mylėti save, nes visa jos meilė atiduodama tėčiui, dukroms, anūkams... wub.gif

Paskaitykit, gal rasit įdomių minčių ir pritaikysit sau mirksiukas.gif čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 24 gegužės 2007 - 15:27
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 24, 17:11)
Arba taip nebūna, arba aš nežinau...

Gal tik tam tikrose operose ir būtų, kur pagrindinis veikėjas dainuoja ne taip garsiai, kaip kiti veikėjai. Tačiau tokiu atveju pagrindinis veikėjas užmirštamas ir kiekvienas stengiasi dainuoti kuo garsiau už kitus. Bet jau geriau pagrindiniam veikėjui dainuoti garsiai - bus kas žavėsis ir bus kas neapkęs. Juk visiems neįtiksi. O jei kas ir nesupras ir nepriims tokio, koks jis yra - tai čia aplinkinių bėda. Matyt, visgi tokių operų nebūna...
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 24, 15:19)

Mano nuomonė panaši į vaižgantės rolleyes.gif Aš labai stengiuosi primt savo mamą tokią, kokia ji yra. Viduje savęs labai noriu, kad ji pasikeistų ir taptų bent kiek tolerantiškesne. Ji labai gera, mylinti, atsidavusi šeimai. Bet labiau galėtų mylėti save, nes visa jos meilė atiduodama tėčiui, dukroms, anūkams... wub.gif

Bet mes kituose visuomet matom tai, ko mums trūksta...(Aš čia apie save.)
Atsakyti