QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 24, 05:48)
Kokią energiją, ar galėtum plačiau?
Vidine savo energija, kuria kiekvienas turim, tik skirtingai naudojam.
QUOTE(Enija @ 2007 05 24, 06:13)
Kaip manote ar galima savo valia pakeisti vaikystėje užduotas programas, kad ir geranoriškų, bet griežtų tėvų.
Man atrodo, kad žmogus gali su savimi dirbti ir pats sau atrodyti sėkmingesniu, bet ekstremaliose situacijose įsijungs giluminės sanklodos ir visas įdirbis nueis niekais.
Viskas yra imanoma, tik daugiau idirbio reikia su isisaknijusiais dalykais. Duosiu pvz. kaip kalbos mokytoja - jei ateina zmogus mokytis su blogais pagrindais - neteisingai ismokta gramatika, blogu tarimu, tai daug sunkiau nei mokyt nuo nulio, bet imanoma per daug daug kartojimu.
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 24, 14:27)
Bet mes kituose visuomet matom tai, ko mums trūksta...(Aš čia apie save.)
Mes daug ka galim matyt kituose, o dazniausiai uzkliuna tai, ko savyje per daug turime. Kaip sako, sunkiausia mums kitus myleti del to, ko patys savyje nemegstame.
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 24, 18:07)
liepsnele, man labai įdomu, aktualiausia tai atsipalaiduoti
Labai ačiū, kad išverti, nes man anglų k. sunkoka, suprantu esmę, bet viską sunkoka. Mokykloje prancūzų k. mokiausi.

Tuoj idesiu, nesunku gi, vakar net siek tiek uzrasus dariaus rasydama, neverciu, o savom mintim perpasakoju perskaicius
Laura, sveika! Kas pas tave pozityvesnio? Ar jau sugijo kojyte?
Papildyta:
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 05 24, 19:04)
Taigi, kai kurie musu prasymai isgirstami, o kai kurie ne - man kyla klausimas, KODEL?
Jau vakar rasiau apie tai, kodel nesuveikia pozityvios mintys, neissipildo.
Dar patarima duociau, ypac jei norai surasyti rastu, laiks nuo laikas perzvelgt juos, galbut noresis kazka pakeist, kitaip suformuluot. Pasamone labai tiesiogiai supranta viska, todel reikia kaip imanoma aiskiau isdestyt savo nora. Neigiamu dalyku isvis negalima minet.
Pamenat ta fraze - DABAR MINUTE NEGALVOKIT APIE DRAMBLI - ar bent viena galim taip palieptos to nedaryt???. Vat taip ir musu pasamone veikia, kai kazka labai norim PAMIRST, ATSIKRATYT.
Ir jei nemokam atsipalaiduot, nevystyt nerimo pries atsiveriant naujoms galimybems, vis galvojam apie tai, kas gali atsitikt, jeigu... - darom toki darba - isivaizduokim, kai kuriam naujus norus ir juos auginam galvodami apie juos kasdien, tai tarsi seklytes i dirva pasejam ir priziurim tuos gleznus daigelius, ir jei leidziam savo mintim isiselti del imanomu pasekmiu, jei kazkas ivyks, tai darom vienu metu toki darba - viena ranka sejam seklas ir jas glostom, o kita atzagariai trenkiam per jas ir naikinam. Tai ar kyla dar klausimu, kodel nesipildo tai, ko taip norim?
Papildyta:
Pats paprasciausias atsipalaidavimo pratimukas
Prisiminkite situacija, kurioje buvote laiminga. Prisiminkit viska viska iki paciu menkiausiu smulkmenu, isijauskit i buvusia atmosfera, i tai, kaip nuostabiai tada jautetes, atsiminkit kartu buvusiu zmoniu veidus/supusia aplinka, ora, daiktus ir tt. Kuo detaliau, tuo geriau, svarbu, vel isgyvent ta jausma is naujo, isijaust. Dabar atkreipkite demesi, kaip pasikeite kuno pokuciai, kaip viskas atsipalaidavo. Pasimegaukit sia busena dar kuri laika.
Rekomenduoja taip atsipalaiduot kuo imanoma dazniau per diena.