Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VIIId.

QUOTE(liepsnele @ 2007 05 24, 20:50)
Mes daug ka galim matyt kituose, o dazniausiai uzkliuna tai, ko savyje per daug turime. Kaip sako, sunkiausia mums kitus myleti del to, ko patys savyje nemegstame.

liepsniuk, gal man tai netinka? ax.gif Jei aš toleruoju mamos elgesį (ir tolerancija nėra pats blogiausias mano bruožas biggrin.gif ), tai norisi ir man tos tolerancijos sulaukti unsure.gif Tai kaip čia išeina, aš per daug tolerantiška? blink.gif O kad nemėgčiau šio savo bruožo, tai irgi nepastebėjau unsure.gif O visumoje, tai labai trokštu visiškos veikimo laisvės ir jokių suvaržymų savuose sprendimuose.
Labanakt mergytės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 24, 20:09)
liepsniuk, gal man tai netinka? ax.gif Jei aš toleruoju mamos elgesį (ir tolerancija nėra pats blogiausias mano bruožas biggrin.gif ), tai norisi ir man tos tolerancijos sulaukti unsure.gif Tai kaip čia išeina, aš per daug tolerantiška? blink.gif O kad nemėgčiau šio savo bruožo, tai irgi nepastebėjau unsure.gif O visumoje, tai labai trokštu visiškos veikimo laisvės ir jokių suvaržymų savuose sprendimuose.
Labanakt mergytės wub.gif

Na manau, kad netinka biggrin.gif Juk niekad nebuna, kad parasymas visiem tiktu 100proc. Tiesiog daznai buna gyvenime, kad mus zmones erzina tais budo bruozais, kuriu mes patys savyje nemegstame. Gali buti, kad net jau pakeitem savo buda, bet pvz. vaikystej labai nemegom to budo bruozo, ir vis tiek mum sunku toleruoti visa gyvenima kituose. kartais net gali pagalvot, jei as tai nugalejau, kodel tu negali pasikeist. doh.gif

Vijurka, netaikau to tau, tiesiog uzsivedziau, minti norejau pabaigt issakyt. Tu tikrai bent jau savo pasisakymais esi labai tolerantiska 4u.gif o gyvenime tai juk nepazistu

Labanaktukas, nors as dar niekur neinu, pas mus tik po 20 val. biggrin.gif

Ziuriu, atsiranda vis nemazai anoniminiu temos skaitytoju biggrin.gif Ar cia po kai kuriu komentaru, kvietimu pasisakyt, ne tik kybot apacioj ax.gif Kvieciu jungtis, juk visos turim idomiu minciu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele: 24 gegužės 2007 - 21:21
Rasiau rasiau apie relaksavimasi ir nuluzo... reikia dabar paciai relaksuotis, kad nervas neimtu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2007 05 24, 21:50)
Pamenat ta fraze - DABAR MINUTE NEGALVOKIT APIE DRAMBLI - ar bent viena galim taip palieptos to nedaryt???. Vat taip ir musu pasamone veikia, kai kazka labai norim PAMIRST, ATSIKRATYT.

Man labai patiko kitas to paties dalyko aiškinimas. Kad Visata nežino dalelytės NE. Taigi ko nors norėdami ar tiesiog kalbėdami, rašydami, kiek įmanoma bandykim išsisukti su teigiamą prasmę turinčiais žodžiais, be neigimo. tai netgi super tinka pavadinimui "konstruktyvus" mąstymas thumbup.gif Žodžiu, kai sakom/galvojam: "kad tik NElytų", Visata supranta "kad tik lytų" ir pan. mirksiukas.gif

Ai, tiesa, labryt biggrin.gif Biški anksčiau atsikėliau hihihi.gif Papildžiau puslapėlį, kad neklausinėčiau savęs, kodėl man miegas nebeima biggrin.gif
PPS'ai
Pasakojimai
4u.gif
Liepsnele, patiko mintis apie neišvengiamą susidūrimą thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Net keista nieko nera ! Noriu pasigirti: vakar man buvo fantastiskas vakaras thumbup.gif
Puiki kompanija, idomus bendravimas- net nenorejom skirtis tongue.gif Jauciuosi labai laiminga nors ir yra problemu problemeliu bet toks jausmas kad jura iki keliu viska sugebesiu viska lengvai sutvarkysiu ir padarysiu 4u.gif Net nugara pradejo nezti gal sparnai auga?
Geros jums dienos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
Vakar visą dieną skaičiau jūsų temą, ir pasikroviau tokios geros energijos, ( ypač iš pirmųjų puslapių atidarius temą), kad mano didelės ir bent man skaudžios problemos, kažkur pasitraukė ax.gif Labai smagu, kad Jūs čia tokios esate 4u.gif , o jei kam įdomu tai mano problemos, kad dar vis sunkiai išeina pozityviai mąstyti po skyrybų su MB, jaučiuosi kažkiek palūžusi, bet bandau stotis, bet atsiranda visokių bobolių kaip širyt, ateina ir pradeda pasakoti, kad žinanti su kuo buvęs MB dabar linksminasi it pan. Padėkit man išmokti pozityviai mastyti jei galit, jus tokios šaunuolės 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, mergytės gathering.gif

Žiūriu visos puikiai laikotės, šaunu!!! 4u.gif biggrin.gif

Visų pirma tai noriu Vijurkai keletą žodelių parašyti.

Žinai, Tavo mamoje aš įžvelgiu savąją. Žinai, mano Mama kai kuriomis savybėmis tokia pat kaip ir Tavo. Ji vis kartoja, kad viską darau dėl Tavęs, bet tuo pačiu man neleidžia būti savim ir gyventi taip, kaip man atrodo teisinga. Ji myli visus aplink, bet tik ne save unsure.gif kas mane l.l. liūdina. verysad.gif Jau n metų ji neturėjo normalių atostogų ir vien tik todėl, kad visada prisigalvoja daugybę priežąsčių dėl kurių ji jų negali turėti doh.gif Aš būčiau toookia laiminga, jeigu ji mestų viską aplink ir tiesiog išvažiuotų kažkur, kur jai širdžiai miela būtų. vacation1.gif Be to, ji visiška pesimistė ir visame kame vis sugeba įžvelgti, o kas ''jeigu bus taip ar taip'', aišku kalba eina apie blogus, o ne apie gerus dalykus. doh.gif Aš dabar turiu didžiausią svajonę, turėti SAVO namučius, nuosavą namą, na jį kaip ir turiu su MB, bet gi mano mamyčiukas vis pergyvena, kad va dar tą ir tą reikia remontuoti, va, dar ten ir ten reikės tiek ir tiek pinigėlių, jūs čia įsiskolinate bankui, o ''kas bus jei..'' Ir dainelė iš naujo. doh.gif verysad.gif Kartai būnant šalia tikrai laaaabai sunku išlikti pozityviste. rolleyes.gif

Taigis, o Lineta dėl kelionės, tai tas variantas dėl išsimokėjimo tikrai neblogas. Aš pernai taip irgi keliavau, o po to pinigėlius pavyko atiduoti greičiau, taigi beveik nieko nepermokėjau. Ech, kelionės yra nuostabus dalykas. vacation4.gif

Labai smagu, man čia užsukus, tik kažkaip pastaruoju metu, mano pilviukas nestuke.gif visas mano mintis ir laiką ''suvalgo'' taigis jaučiuosi tikrai keistai wub.gif Bet šiaip gera wub.gif

Tiesa, perskaičiau dėl darželio, na reiks pasižiūrėti dėl tokios info. Ačiū!!!

Myliu Jus visas.
Bučkis. wub.gif
Atsakyti
Labas rytas!!!!

Vel nuostabi diena. As dabar taip daznai neuzsuku kaip seniau. Matyt labai uzimta pasidariau lotuliukas.gif Vakar buvom prie juros, galvojom bus apsiniauke, o grizom idomiai nudege lotuliukas.gif Gi net maudymkiu neemem, nes nenusimate tokios silumos doh.gif Pasijutau kaip po atostogu. Man juros osimas thumbup.gif Ypac kai uzmerki akis thumbup.gif

Siandien eisiu pirkt zemes ir geliu, noriu pasipuosti iejima i namus ax.gif

Aciu visoms uz idomias diskusijas thumbup.gif
Aciu Vijurkai uz anksciau ideta straipsni apie meile sau. Iki siol mane stipriai veikia. Suvokiau, kad stipriai reikia grizti prie atleidimo meditaciju (kas skaite Svijasa supras) ir pradeti pirmiausiai nuo saves. Jau vakar po penkiu minuciu meditavimo daug geriau pasijutau. O esu numacius 2val. is viso padirbet.

Aciu Liepsnelei uz idomia info ir, kad is aktyvios skaitytojos dalyve tapo mirksiukas.gif

Nuostabios visoms dienos!!!

Dar uzsuksiu, nes siandien gal niekur neisvaziuosiu tongue.gif
Atsakyti
Labukas Visoms 4u.gif

man si diena irgi nuostabi, o ypac po vakaryksciu stebuklu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Zinau, kad savaitgalis dar nuostabesnis bus, nors gal ir neturesiu daug veiklos, bet uztai labai daug knyguciu noriu perskaityti.
O del to darbo, kur gavau vakare kvietima i pokalbi...tai siandien sukaupiau visa drasa ir paskambinau, kad galeciau is karto susitarti laika kitai savaitei. Taciau issiaiskinau, kad pats darbas bus Vilniuje (o skelbime buvo nurodytas ir Kaunas). Tai va, na ji man pasake, kad kita savaite tikrai paskambins ir mes susitarsim laika. Bet va dabar galvoju, as juk gyvenu ir mokausi Kaune. Na aisku, per toli as jau planuoju... taciau jauciu, kad viskas bus super ar sitam ar kitam busimam darbelyje... thumbup.gif
Del keliones issimoketinai, tai mane kiekviena diena vis labiau intriguoja tas pasiulymas, reikia pradet konkreciai irskoti drinks_cheers.gif

Visas myyyyyyyyyyyyyyyyliu, karstai buciuoju ir siunciu savo nuostabios nuotaikos biskuciuka wub.gif

Atsakyti
Sveikos mergytės!
Ačiū visoms, pasidalinusioms mintimis apie Mamas. Kaip ten bebūtų, jos ne visada moka vaikus psichologiškai paleisti, duoti visišką veikimo laisvę, gyventi sau. Suprantu, kad jų meilė besąlygiška. Mama toks žmogus, mes vaikais joms būsime tol, kol jos bus šalia mūsų. Labai myliu savo Mamytę (manau kitaip ir būti negali), keičiu mintimis save, kad Mama žmogus su savo silpnybėmis, savo nusistatymais, tobula (pagal savo supratimą) aš jos nepadarysiu, galiu tik mokytis gyventi su ja ramybėje, santarvėje. Juk net geometrija moko, kad apskritimas ir jis nėra tobulai apskritas, o čia gyvas žmogus mirksiukas.gif

QUOTE(eris @ 2007 05 25, 08:58)
...vakar man buvo fantastiskas vakaras thumbup.gif

eris, džiaugiuosi už tave, kad sparnai "auga"-geras jausmas, gyveni pakilime, šaunu!user posted image

QUOTE(smiltutė @ 2007 05 25, 09:50)
...o jei kam įdomu tai mano problemos, kad dar vis sunkiai išeina pozityviai mąstyti po skyrybų su MB, jaučiuosi kažkiek palūžusi, bet bandau stoti

smiltute, sveika prisijungusi!user posted image Šypsojausi skaitydama, kaip džiaugiesi radusi mūsų temą bigsmile.gif O tu perskaitei visas dalis? Jų jau VIII baiginėjameuser posted imagePasilik su mumis ir matysi, kaip didelės problemos mažėja, traukiasi. Turi tikėti, kad esi būtent ten, kur turi būti, būtent tuo laiku, kuris tau skirtas, ruošiesi ir išgyveni ką turi išgyventi ČIA ir DABAR. Labai džiaugsimės su tavimi, jei tavo dienos prisipildys šypsena ir tikėjimu, kad esi reikalinga, kad esi verta laimės. Juk viskas yra tavo rankose!

QUOTE(LinetaBlue @ 2007 05 25, 10:41)
Taciau issiaiskinau, kad pats darbas bus Vilniuje (o skelbime buvo nurodytas ir Kaunas). Bet va dabar galvoju, as juk gyvenu ir mokausi Kaune.

LinetaBlue, tu su didele viltimi žiūrėk į tą darbą, gal tai tavo didysis gyvenimo pasikeitimas? O ką, jei tai proga pakeist darbą į įdomesnį, mielesnį širdžiai, nešantį geresnį uždarbį? Ar neverta pakeist gyvenamos vietos? Į studijas važinėtum, čia ne bėda:irnesakyk: Butą Vilniuje išsinuomuotum, aplinkos pakeitimas LABAI naudingas! Kiekvieną siunčiamą šansą reikia griebt už ragų. O mes žavimės tavo drąsa, kad vis dėlto paskambinai jiems dar kartą mirksiukas.gif user posted image

123456, tuoj tuoj tavo savijauta pagerės, antrame trimestre skrajosi!user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 25 gegužės 2007 - 12:43
Man patiko šios mintys, perrašysiu ir Jumsuser posted image

"Kiekvienas tikslas, suteikiantis mums pasitenkinimą, duoda ir skausmo. Retai kada pamokos, kurias turime išmokti, būna labai paprastos. Tačiau, nežiūrint to, mūsų vystymasis priklauso nuo to, kaip sėkmingai mes jas išmoksime.
Įprasta norėti lengvesnio gyvenimo be skausmo ir maišaties. Tačiau turime žinoti, kad gyvenime, kuriame nėra sunkumų, nepasieksime savo troškimų. Taip yra. Norėdami tobulinti savp sugebėjimus, privalome kovoti. Reikia patirti liūdesį, kad galėtume įvertinti džiaugsmą; reikia patirti nuobodulį, kad atrastume pasitenkinimą net mažuose dalykuose.
Kiekviena vertinga pamoka skirta tam, kad nurodytų naujas plotmes."/"Ką žada ateinanti diena"/user posted image
Atsakyti
Vijurka 4u.gif

aciu Tau ir kitoms mergaiciukems uz padrasinimus. Siaip po biskiuka viska apgalvoju ir tikrai visai noreciau dirbti Vilniuje, pradzioj, gal tik vazineciau, o po to ir persikelciau...Niu bet as labai toli pradedu ziureti, gal tai svajones, nieko blogo...? Tikiu, kad issipildys wub.gif
Vijurka, zinai, as noreciau Tau kazka patarti del mamytes, bet mano santykiai su manaja yra puikusm ji mano geriausia drauge ir su tokiom situacijom kaip Tavo neesu susidurus... blush2.gif tai sorriukas, kad nesulauki is manes patarimo wub.gif
Del keliones ... ziurineju dabar pasiulymus, visko tiek daug...

Po gelyte kiekvienai wub.gif

Vijurka, labai grazios mintys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinetaBlue: 25 gegužės 2007 - 13:51