Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai (22)

nu moterai, eina sau kaip baisu čia blink.gif žodž., kad ir kaip banalu - sveikata - brangiausias turtas unsure.gif

tai kada meetas g.gif rytoj negaliu, o šiaip galiu bet kada biggrin.gif tik kitos savaitės vidury išskrendu į duseldorfą tongue.gif varysiu į timberlako koncertą kiolne ir šiaip dar po olandiją pasivalkioti tongue.gif pasitikrinti ar flamandų kalbos nepamiršau rolleyes.gif

Atsakyti
Linete aciu, kad parasei kaip kas,bet nenoriu ,nu nuskausminamuju,man ir juos kai leidzia skauda labai ir tu mesyciu pjaustymu smile.gif
o gal zinai kiek jai visa tai kainuos?ar kainavo?
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2007 05 30, 21:45)
Linete aciu, kad parasei kaip kas,bet nenoriu ,nu nuskausminamuju,man ir juos kai leidzia skauda labai ir tu mesyciu pjaustymu smile.gif
o gal zinai kiek jai visa tai kainuos?ar kainavo?

žinok dėl kainos tai nelabai galiu pasakyti ką, nes čia labai priklauso ir nuo klinikos kur darysi, nuo būklės dantenų ir t.t. Kažkaip mama neminėjo kiek kainuos, tai gal tu susiskambink su savo gyd. kurį viską darys ir pasiklausk, nes manau kad tokios operacijos mažai nekainuoja blush2.gif

Tai kada meet'as g.gif
Atsakyti
Olia bigsmile.gif
Fainas oras šiandien lotuliukas.gif čia biškelį pasisavinau mūsų sinoptikės ir latino mergaitės žodžius, bet jinai nepyks tongue.gif mirksiukas.gif

QUOTE(daivasta @ 2007 05 30, 18:20)
varysiu penktadieni i akva paska Rygoj,nes jau depresija juoda puola,zliumbt tik noris

daivasta, viskas bus gerai 4u.gif gydytoja aišku galėjo ir anksčiau užsižiūrėt, bet nieko, imsis priemonių ir padarys ką reik 4u.gif
O Rygoj labai faina, atsipūsi biškelį nuo blogų emocijų mirksiukas.gif
p.s. Rašau tau až mirksiukas.gif

QUOTE(Linetė @ 2007 05 30, 22:02)
man juk kaulą norėjo imt nuo kojos ir persodint į žandikaulį, bet pasisekė man kad aš dar gana jauna, tai nepersodino 

blink.gif dar tokių istorijų buvau negirdėjus unsure.gif

Šiandien į meet'ą niekaip negalėčiau, mano kavalierius ir mūsų kaimynas gina diplominius darbus, bus vakare balius ax.gif alus jau nupirktas lotuliukas.gif

Vakar kaip skaudėjo galvą doh.gif nedirbo skrandis, įkaliau Citramono (neturėjau Mezym) ir skrandis "užsiburzgino" - išsiderinau visiškai su bele kokiom tabletėm organizmą rolleyes.gif

Geros visoms dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
blink.gif tongue.gif pamačiau mūsų pokalbių potemę "čia burba gražiausių šypsenų savininkės" biggrin.gif kas pasisavino mano nicką ir žodžiuuuuus? tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbukas @ 2007 05 31, 07:11)
Olia bigsmile.gif
Fainas oras šiandien lotuliukas.gif čia biškelį pasisavinau mūsų sinoptikės ir latino mergaitės žodžius, bet jinai nepyks tongue.gif  mirksiukas.gif

oj gausi tu lotuliukas.gif lotuliukas.gif ok ok nepykstu, vis tiek dar ir nuo saves apie ora parasysiu - miegojau super, ryte vos atsikeliau, mielai dar krisciau atgal ir snausciau, atsidarius balkona thumbup.gif

tavo kavalierius yra tavo kaimynas? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura*: 31 gegužės 2007 - 09:58
QUOTE(Laura* @ 2007 05 31, 10:28)
rasau tau az  mirksiukas.gif jei nori pletku, aisku  mirksiukas.gif

Argi gražu taip viešai paskelbti, kad paslapčia pletkinate? a? (skaityti grėsmingai griežtu gėdinančiu tonu įsivaizduojant piktą tetulę surauktais antakiais grūmojančią pirštu lotuliukas.gif ) Gal aš pvz. irgi noriu sužinot tuos pletkus?! Jei jau paslapčia, tai visai paslapčia, o ne pusiau, prašome, arba jei jau pusiau viešai, tai paviešinkit ir iki galo! biggrin.gif Negalima gi taip erzintis... (moralą baigiau blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2007 05 31, 09:52)
Argi gražu taip viešai paskelbti, kad paslapčia pletkinate? a? (skaityti grėsmingai griežtu gėdinančiu tonu įsivaizduojant piktą tetulę surauktais antakiais grūmojančią pirštu  lotuliukas.gif ) Gal aš pvz. irgi noriu sužinot tuos pletkus?! Jei jau paslapčia, tai visai paslapčia, o ne pusiau, prašome, arba jei jau pusiau viešai, tai paviešinkit ir iki galo!  biggrin.gif  Negalima gi taip erzintis... (moralą baigiau blush2.gif )

neisivaizduoju, apie ka tamsta kalbate lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif be to, esu isitikinus, kad nenori suzinot ir tau nebutu idomu, mes cia asmeniniais klausimais diskutuojame ir niekas nesuprastu, apie ka cia as. morala irgi baigiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2007 05 31, 07:06)
žinok dėl kainos tai nelabai galiu pasakyti ką, nes čia labai priklauso ir nuo klinikos kur darysi, nuo būklės dantenų ir t.t. Kažkaip mama neminėjo kiek kainuos, tai gal tu susiskambink su savo gyd. kurį viską darys ir pasiklausk, nes manau kad tokios operacijos mažai nekainuoja  blush2.gif

Tai kada meet'as  g.gif

tai jo zinau ,kad nemazai kainuos.

meetas turbut tik kita savaite bus doh.gif mirksiukas.gif

kur musu baisa dingo?kaip pas tave su vietom 070707?
Atsakyti
Atsakingai pareiškiu, kad Enita užkerėjo SM doh.gif taip sunkiai internas veikia, kad až perskaityt neįmanoma, nes neatsidaro biggrin.gif nieko, tuoj nulaušiu tongue.gif
Enita, besarmate, pasirinkai panašų į mano avatarą tongue.gif

Laura, aga atspėjai thumbup.gif pagaliau thumbup.gif mano kavalierius TIKRAI yra mano kaimynas thumbup.gif niekas iki šiol šios mįslės neįminė mirksiukas.gif šaunuolė thumbup.gif

daivasta, Baisa yra, buvo jau pasirodžiusi ir pas mus, taip kad skambink jai ir tarkis mirksiukas.gif jinai tikra šaunuolė - mane taip gražiai išfifyrino, ujujujuj, kiek man buvo laimės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbukas @ 2007 05 31, 11:40)
Atsakingai pareiškiu, kad Enita užkerėjo SM doh.gif taip sunkiai internas veikia, kad až perskaityt neįmanoma, nes neatsidaro biggrin.gif nieko, tuoj nulaušiu tongue.gif
Enita, besarmate, pasirinkai panašų į mano avatarą tongue.gif

Aga, besarmatė aš (net neraudonuoju) - čia specialiai taip iš keršto už paslaptis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Paskui Laurą kopijuosiu, jei paslapčių neišduos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2007 05 31, 10:53)
Aga, besarmatė aš (net neraudonuoju) - čia specialiai taip iš keršto už paslaptis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Paskui Laurą kopijuosiu, jei paslapčių neišduos  tongue.gif

neisduos tikrai lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet galiu puse lupu uzsiminti - mmm, cia apie pasimatymus, berniukus ir t.t. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti