Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai (22)

QUOTE(Laura* @ 2007 05 31, 12:00)
neisduos tikrai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif bet galiu puse lupu uzsiminti - mmm, cia apie pasimatymus, berniukus ir t.t.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ne nu, kaip galima šitaip erzintis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2007 05 31, 11:05)
Ne nu, kaip galima šitaip erzintis... doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Enita paskutinę pavasario dieną kad pajautė pavasarį tongue.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Brbk, ir kaip gi tavo 'kaimynui' tam sekesi? gynesi jau ar dar ne?

daivasta jamk 4u.gif kaip man katik toks daktaras sake, netriesk i kelnes blink.gif lotuliukas.gif

as pradejau nemiegoti.. biggrin.gif ir sugalvok tu man taip.. ziauriai bijau kazkaip visko biggrin.gif negaliu miegoti, nes vis galva suku kas kaip kodel ir su kuom biggrin.gif paskutinem dienom jauciu isvis nemiegosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 05 31, 13:51)
Brbk, ir kaip gi tavo 'kaimynui' tam sekesi? gynesi jau ar dar ne?

oi nežinau nežinau, tyla prieš audrą doh.gif
jau neramu unsure.gif

Zuikuti, nemiegi gal dėl to, kad nerimas jama prieš diplominį rolleyes.gif plius dar pilnatis jautresnius žmones veikia, jamk balioną ir tu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(ex-s @ 2007 05 30, 09:10)
<...> priminkit man per meetą  biggrin.gif <...>

kada ir kur? (meet'as)

QUOTE(jurateka @ 2007 05 30, 11:04)
<...> galesim rashinetis bedantininkiu pokalbiuose  lotuliukas.gif
<>..>

thumbup.gif

QUOTE(ex-s @ 2007 05 30, 14:31)
<...> Tai va keramikiniai, palyginus su geležimis, tikras gėris  thumbup.gif

na va. nuo breketu - i filosofija. (Geris - tai breketai smile.gif )
Atsakyti
Man tai breketų dėjimą nukėlė gerokai, tik šiandien sakė Latkauskienė grįžo, paskambinio sakė dės paskutinę liepos dieną, siaubas kaip negerai man bus, nes tuo metu sunkus laikas pavaduosiu kelis žmones, reiks dirbt už kelis, dar skaudės ir valgyt negalėsiu doh.gif Ot bus, eina sau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbukas @ 2007 05 31, 14:24)
oi nežinau nežinau, tyla prieš audrą doh.gif
jau neramu unsure.gif

Zuikuti, nemiegi gal dėl to, kad nerimas jama prieš diplominį rolleyes.gif plius dar pilnatis jautresnius žmones veikia, jamk balioną ir tu 4u.gif

brbk, bet tai tavo dieds jaunesnis uz tave? ar kaip cia iseina? biggrin.gif

zinau kad del moklsu, del ju ir suku galva pastoviai.. vakare jau net isiskausta, nors man niekad galvos seip neskaudedavo.. krc baisu.. nieko, greit viskas baigsis.. isgyvensiu kaip nors smile.gif jamu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 05 31, 13:48)
brbk, bet tai tavo dieds jaunesnis uz tave? ar kaip cia iseina?  biggrin.gif

zinau kad del moklsu, del ju ir suku galva pastoviai.. vakare jau net isiskausta, nors man niekad galvos seip neskaudedavo.. krc baisu.. nieko, greit viskas baigsis.. isgyvensiu kaip nors smile.gif jamu  4u.gif  biggrin.gif

NMažiau suk galvą dėl mokslų, juk viskas bus gerai, ne koks bernas kuris nėjo į paskaitas ir visai nesimokė esi, viskas bus puikiai, pamatysi wub.gif
Oi, gerai kad tie baisumai man jau baigėsi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2007 05 31, 14:47)
dar skaudės ir valgyt negalėsiu  doh.gif Ot bus, eina sau. doh.gif

mano sesei neskaudėjo schmoll.gif gal tik šiek tiek. jinai sakė laukia skausmo, o jo nebuvo rolleyes.gif gal ir tau neskaudės 4u.gif

QUOTE(Zuiqtis @ 2007 05 31, 14:48)
brbk, bet tai tavo dieds jaunesnis uz tave? ar kaip cia iseina? 

lotuliukas.gif dar viena tiesa išaiškėjo biggrin.gif

QUOTE(Linetė @ 2007 05 31, 16:02)
Oi, gerai kad tie baisumai man jau baigėsi  blush2.gif

Aš kaip tik šiandien susižiūriu kokių dokumentų reikia ir vėl varysiu mokytis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2007 05 31, 16:02)
NMažiau suk galvą dėl mokslų, juk viskas bus gerai, ne koks bernas kuris nėjo į paskaitas ir visai nesimokė esi, viskas bus puikiai, pamatysi  wub.gif
Oi, gerai kad tie baisumai man jau baigėsi  blush2.gif

haha, gerai butu jei taip lengva butu.. biggrin.gif vien tik bijausi db kad nepaspesiu pasidaryti, o paskaitos tai isvis ne prie ko cia schmoll.gif jei jau prisiduosiu pirmadieni, tai paskui vel drebesiu, bijosiu gynimo.. atamenu praktika kai gyniausi, trys destytojai tebuvo, ale kad pradejau mykti biggrin.gif beee.. mmeeee.. krc.. geriau ir neprileistu lotuliukas.gif

QUOTE(Burbukas @ 2007 05 31, 16:23)
lotuliukas.gif dar viena tiesa išaiškėjo biggrin.gif
Aš kaip tik šiandien susižiūriu kokių dokumentų reikia ir vėl varysiu mokytis bigsmile.gif

ir pasiseke gi tau bigsmile.gif busi sena o vyras vis jaunas lotuliukas.gif
Atsakyti
aciu zuiqti uz baliona wink.gif
Atsakyti