Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai (22)

QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 13, 15:23)
o kazi galima diedo slipsa derinti prie bobos akiu?  biggrin.gif  biggrin.gif  gerai butu tas zydras tada  biggrin.gif
seip tai man diedas va ir minejo tuos 60lt. taip jis man iskart pasake: 'normalus slipsas kainuoja ~100lt, va sita pirkau ir tai pigiausia, uz 60lt.' taip kad nei as jam pirksiu uz tokia kaina  biggrin.gif  nei jis pirks vienam kartui  doh.gif  nes paskui kazi ar kur beuzsidetu rozini  doh.gif

lotuliukas.gif aišku galima, kodėl gi nea lotuliukas.gif
kodėl sakai, kad vienam kartui? gi paskui tą šlipsą panaudos kitokia proga mirksiukas.gif
Kokios spalvos tavo suknelė bus? jau išsinuomojai?
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2007 06 13, 15:30)
lotuliukas.gif aišku galima, kodėl gi nea lotuliukas.gif
kodėl sakai, kad vienam kartui? gi paskui tą šlipsą panaudos kitokia proga mirksiukas.gif
Kokios spalvos tavo suknelė bus? jau išsinuomojai?

todel kad spalva lieva ir kazi ar eitu i koki darba ar seip kur su roziniu slipsu biggrin.gif seip suknele sviesiai alyvine.. tai galima sakyt rozine.. tikrai netikiu kad dar kur jis eitu su tokios spalvos slipsu biggrin.gif jis pas mane vyriskas vyras.. ir sposu is saves tikrai nedarys schmoll.gif o kad prie sukneles daugiau nebereiks derinti tai faktas, nu nebent tu mane dar pasikviesi uz pamergaite pasibuti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 13 birželio 2007 - 14:40
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 13, 15:39)
todel kad spalva lieva ir kazi ar eitu i koki darba ar seip kur su roziniu slipsu  biggrin.gif 
o kad prie sukneles daugiau nebereiks derinti tai faktas, nu nebent tu mane dar pasikviesi uz pamergaite pasibuti  biggrin.gif

Rožinį šlipsą tu galėsi panaudoti teminiuose mergaičių vakarėliuose mirksiukas.gif nu bet jeigu gaila pinigiukų, tai nepirkit to naujo šlipso, nors vėl gi - jaunoji prašė, tu pažadėjai.................. rolleyes.gif

Va va kokia tu spartuolė, tik šast ir pakeitei savo postą lotuliukas.gif *****, Zuiki tau pravalas, pas mane pamergių nebus lotuliukas.gif o ir jeigu būtų, negu eitum su suknele, su kuria jau buvai kitose vestuvėse tongue.gif biggrin.gif
Mes rugsėjo 1 vėl varom ženyt draugės, tai aš jau dairausi kitų drabužėlių - gera proga atnaujinti garderobą šventiniais drabužiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 13, 15:23)
o kazi galima diedo slipsa derinti prie bobos akiu?  biggrin.gif  biggrin.gif  gerai butu tas zydras tada  biggrin.gif
seip tai man diedas va ir minejo tuos 60lt. taip jis man iskart pasake: 'normalus slipsas kainuoja ~100lt, va sita pirkau ir tai pigiausia, uz 60lt.' taip kad nei as jam pirksiu uz tokia kaina  biggrin.gif  nei jis pirks vienam kartui  doh.gif  nes paskui kazi ar kur beuzsidetu rozini  doh.gif

Aš kažkaip nematau problemos nusipirkti kaklaraištį už 15 Lt kokiose bazėse, jei reikia tik tam vienam kartui - juk jis nespės nusideveti per tokį trumpą laiką ir bent tą vieną dieną atrodys gerai, o paskui jau nors ir į šiukšlyną jį galima išmest, jei daugiau nenorės nešiot tokio pigaus. Suprantu, kad gal jam "ne lygis" rištis tokį pigų kaklaraištį, bet jei brangus ne pagal kišenę, tai manau nėr jau čia ko "statyt" kažką iš savęs ir būt tokiam išrankiam. Tiesą sakant, nesuprantu aš tokių užsispyrėliškų principų. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2007 06 13, 16:52)
Aš kažkaip nematau problemos nusipirkti kaklaraištį už 15 Lt kokiose bazėse, jei reikia tik tam vienam kartui - juk jis nespės nusideveti per tokį trumpą laiką ir bent tą vieną dieną atrodys gerai, o paskui jau nors ir į šiukšlyną jį galima išmest, jei daugiau nenorės nešiot tokio pigaus. Suprantu, kad gal jam "ne lygis" rištis tokį pigų kaklaraištį, bet jei brangus ne pagal kišenę, tai manau nėr jau čia ko "statyt" kažką iš savęs ir būt tokiam išrankiam. Tiesą sakant, nesuprantu aš tokių užsispyrėliškų principų.  schmoll.gif

tai as irgi nematau problemos biggrin.gif o jis nori eiti su tuo normaliu, kuri turi.. taigi, geriausia iseitis butu man pakeisti sukneles spalva biggrin.gif
Atsakyti
labuka 4u.gif

aš irgi breketininkė, pusę metų dar tik biggrin.gif gyd. Gaidyttė, bet ketinu iš jos pabėgti. o ką jūs apie ją girdėjot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 13, 16:58)
tai as irgi nematau problemos  biggrin.gif  o jis nori eiti su tuo normaliu, kuri turi.. taigi, geriausia iseitis butu man pakeisti sukneles spalva  biggrin.gif

Nu bet siaubas, tie diedai tokie egocentrikai - kad dėl jų kažkokių neesminių smulkmenų, tu turėsi keist visą savo esminį apdarą. doh.gif Gal tu jam imk ir pasakyk, kad baigtų išsikalinėt ir jautis pasaulio bamba? Ir išvis nesitaikyk prie jo - sakyk, kad jei jo netenkina sąlygos, lai išvis tegul neina, susirasi kokį berniuką vestuvėms, kuriam pasirišt reikiamą kaklaraištį nebus problema lotuliukas.gif

Vaje, kokia aš karinga šiandien bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 13 birželio 2007 - 16:08
QUOTE(Enita @ 2007 06 13, 17:08)
Nu bet siaubas, tie diedai tokie egocentrikai - kad dėl jų kažkokių neesminių smulkmenų, tu turėsi keist visą savo esminį apdarą.  doh.gif Gal tu jam imk ir pasakyk, kad baigtų išsikalinėt ir jautis pasaulio bamba? Ir išvis nesitaikyk prie jo - sakyk, kad jei jo netenkina sąlygos, lai išvis tegul neina, susirasi kokį berniuką vestuvėms, kuriam pasirišt reikiamą kaklaraištį nebus problema lotuliukas.gif

Vaje, kokia aš karinga šiandien  bigsmile.gif

haha, man butu gerai jei galeciau dieda pakeisti biggrin.gif jau man del kaliosu beda.. gi abu vieno ugio, o be kablu atrasti kazka puosnaus 5 kart sunkiau kei kad su kablais biggrin.gif

kas del kaklaraiscio tai ieskosiu as jam pasiskolins gal, o jei ne tai tegu eina su tuo savo melynu, snekejo jis jau pac su jaunaja, su dar viena pora sake tokios pat bedos biggrin.gif ai pagyvensim pamatysim.. as suknele jau turiu alyvine ir nieko keist nesiruosiu schmoll.gif

beje, BrBk, sakei su tais pat apredais antra karta, seip eiciau, jeigu butu proga, nes suknele as pirkau, o vienam kartui pirkti, tai ka as zinau doh.gif neismandrejus dar tiek tongue.gif biggrin.gif akmuo i tavo darza lotuliukas.gif
Atsakyti
nenorit meeto - kaip norit schmoll.gif ir būkit tokios tinginės biggrin.gif

o vat aš šiandien prabangiai pasimokiau golfą žaisti tongue.gif
ir palaksčiau su sutuoktinio mašina tongue.gif anas naują mašiną iš pardos pirmadienį pasiėmo tongue.gif

QUOTE(BrBk @ 2007 06 13, 10:00)
įjungiam vakarais serialą "Nekviesta meilė" lotuliukas.gif jam įdomiausia ta vieta, kur šaudo, gaudo ir raudonu kečupu baltus marškinius išsiteplioja

žodž., jūs nežinot ax.gif o aš žinau, kad vienos iš mūsų sutuoktinis vaidina tenai tongue.gif mirksiukas.gif

QUOTE(egliushka @ 2007 06 13, 17:03)
aš irgi breketininkė, pusę metų dar tik  biggrin.gif  gyd. Gaidyttė, bet ketinu iš jos pabėgti. o ką jūs apie ją girdėjot?

o ar ne iš gaidytės fliquiti pabėgo? g.gif jei bėgsi - užjaučiu tave, nes man irgi teko bėgti nuo vienos gydytojos pas kitą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ex-s @ 2007 06 13, 22:48)
žodž., jūs nežinot  ax.gif o aš žinau, kad vienos iš mūsų sutuoktinis vaidina tenai  tongue.gif  mirksiukas.gif

a ne? turbut neatspesim, kurios lotuliukas.gif lotuliukas.gif duodu kokius 80 procentu, kad Amberlady, nes jus su ja draugaujat, o apie kitas nelabai ka ir zinai mirksiukas.gif

rytas labas.

zuiki, kiek suprantu, jus visus pinigus isleidziat ant taviskio rubu, a ne? lotuliukas.gif lotuliukas.gif prabangiai cia jis, nenueis viena karta su pigesniu slipsu doh.gif nesuprantu as tokiu bajeriu, teisybe pasakius. ir dar teisybe pasakius, jei buciau jaunoji, ir paprasyciau tokios smulkmenos, kad poroj berniukas nusipirktu sukneles spalvos slipsa, o jam cia pasirodytu tooooookia problema, tai tikrai supykciau. nu *****, gi ne masina praso nusipirkt, as tai net nenoreciau tokiu pasiaaiskinimu klausyt doh.gif doh.gif doh.gif nu va pamoralizavau mirksiukas.gif

JOLCE, nepabek nepapasakojus, kaip tau sekasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura*: 14 birželio 2007 - 08:28
Hello bigsmile.gif
O tai čia pas mus ir pusiau žvaigždžių iš Nekviestos meilės yra thumbup.gif susireikšminau, gi beveik ir aš pažįstu biggrin.gif
sorry, man šiandien tokia crazy nuotaika, taip viskas linksma ir smagu, einu gal padirbėt, biškelį atvėsiu lotuliukas.gif

Kiek supratau, Zuikis vakar kaklaraisčio ir suknelės derinimo klausimų taip ir neišsprendė biggrin.gif
Tik jau iš bazės už 15 Lt tai aš ir nepirkčiau. ne lygis lotuliukas.gif ir suknelės spalvos nekeisčiau. irgi ne lygis nusileisti bernui lotuliukas.gif juolab suknelė kainuoja daugiau nei šlipsas.
Ai, dėl to akmens į mano daržą lotuliukas.gif nu neisiu antrą kartą su tais pačiais drabužiais, nors tu ką tongue.gif nes perkuosi ne tas puošnias sukienkas, o tokius kitokius puošnius "skudurėlius", tinkamus bet kokioms progoms tongue.gif

Kas čia dar g.gif einu šiandien pas gydytoją, remsiu ją prie sienos, kiek dar man liko to vargelio su breketais doh.gif gal jau laikas? cool.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos mirksiukas.gif

Tai sakot sužvaiždėjusių antrų pusių turim tongue.gif Meilių nežiūriu irnesakyk.gif , o vat zuikio brangusis tai pasikėlęs toks biški cool.gif Ale uždirbtų padoriai, tai tylėčiau, o dabar schmoll.gif gėda turėtų būt lotuliukas.gif vargšas, turėjo jm ausys nukrist nuo perkaitimo lotuliukas.gif Pačioj Maximoj prie vyriškų marškinių yra nebrangių kaklaraiščių, gal padoresni nei bazėj ax.gif

Burbuk, aš irgi šian žygiuoju mirksiukas.gif Kaži remt man jau prie sienos ar luktert dar lotuliukas.gif Vakar buvo jau 11 mėn blink.gif Kelintą eini?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Slapux: 14 birželio 2007 - 09:15