Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai (22)

QUOTE(BrBk @ 2007 06 14, 08:50)
Tik jau iš bazės už 15 Lt tai aš ir nepirkčiau. ne lygis lotuliukas.gif ir suknelės spalvos nekeisčiau. irgi ne lygis nusileisti bernui lotuliukas.gif juolab suknelė kainuoja daugiau nei šlipsas.

nu tai matai, kai negali moket 100 litu, tai reiskia turi moket tiek, gali sau leisti, lygis ar ne lygis lotuliukas.gif man tai is viso, slipso problema tokia minimali, kad apie ja net jaunosios nereikia informuot, o paprasciausiai padaryt taip, kaip jinai praso - nezinau, pirkti uz 100 litu, uz 15, skolintis ir t.t.
o siaip tai jei ka, tai suknele dar viena nepamaisys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jei berniukui mat per brangu slipsa pirkt uz 60 litu, tai gal suknele uz kokius 300 pasirodys siek tiek pigesne? mirksiukas.gif zuiki, naudokis proga lotuliukas.gif

o siaip tai jo, sutinku su slapux - kai neturi del ko ir is ko keltis, tai suoliuoji i maxima ir perki ta slipsa, o ne Armani drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura*: 14 birželio 2007 - 09:21
Sveikos, na va atidejo man breketu nuemima, nes per daug darbo turi tie, kurie plokstele turi padaryt, o kita savaite gydytoja atostogauja...tai dar paprasiau, kad truputuka iltinius patemtu, tai kazkokia bjauria guma uzdejo, na tokia zigzago forma, kalbet tai sunkiai sekasi doh.gif
Atsakyti
Slapukėli, aš kulniuoju pas gydytoją po darbo, po 17 val. mirksiukas.gif alia tu savosios dar gal neremk prie sienos, dar pasidžiauk kokius metus breketukais tongue.gif lotuliukas.gif

Laura, griežtai tu čia - į Maximą, į Maximą biggrin.gif
Zuiki, vykdai jau? lotuliukas.gif

ex-s, kur mokeisi žaist golfą? Vln? g.gif

Blogyte, kiek laiko tu nešioji breketus?

Gal man persivadint į kodėlčių? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2007 06 14, 10:37)

Laura, griežtai tu čia - į Maximą, į Maximą biggrin.gif

ne grieztai, paprasciausiai blaiviai (realiai) ziuriu i situacija lotuliukas.gif

aha, gali buti kodelciukas thumbup.gif

varysiu pietaut, nooooriu valgyt smile.gif
Atsakyti
labas
nu BrBk kaip sekasi ?
Zuiqti as tai ta tavo dieda prikalciau prie sienos uz issikalinejimus.dar ne tokie zmones vaikso su roziniais kaklaraiscias...(ir jei butu kazkokio zydrumo isikunijimas tai gal tokios spalvos negamintu biggrin.gif)
vesk man ji cia as jam isaiskinsiu kas kaip.
Atsakyti
QUOTE(Laura* @ 2007 06 14, 11:40)
ne grieztai, paprasciausiai blaiviai (realiai) ziuriu i situacija  lotuliukas.gif

Blaivus požiūris - labai naudingas, reikalingas ir veiksmingas lotuliukas.gif
Zuiki, prijunk savo draugą prie SM lotuliukas.gif išdėstys mergaičių batalionas jam visas tiesas apie kaklaraištį lotuliukas.gif

QUOTE(daivasta @ 2007 06 14, 11:41)
nu BrBk kaip sekasi ?

Kaip tau daivasta? g.gif kaip tavo dantai?
Man tai gerai mirksiukas.gif labai ir labai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=BrBk,2007 06 14, 10:37]

Blogyte, kiek laiko tu nešioji breketus?

1metus ir beveik 4men. ax.gif
Atsakyti
PASIŪLYMAS DĖL BŪSIMO MEET'O thumbup.gif

Kitą kartą meet'o vieta bus čia bigsmile.gif

Šokolado degustacija
Atsakyti
QUOTE(Laura* @ 2007 06 14, 08:17)
a ne? turbut neatspesim, kurios  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif duodu kokius 80 procentu, kad Amberlady, <..>

hi hi. buvo tikriausiai labai sunku atspeti tongue.gif

QUOTE(BrBk @ 2007 06 14, 08:50)
<...>susireikšminau, gi beveik ir aš pažįstu biggrin.gif
<...>

nagi?

QUOTE(Slapux @ 2007 06 14, 09:13)
<..>Tai sakot sužvaiždėjusių <>..>

na va jau ir "suzvaigzdejimas" atsirado lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(BrBk @ 2007 06 14, 11:34)
PASIŪLYMAS DĖL BŪSIMO MEET'O thumbup.gif
Kitą kartą meet'o vieta bus čia  bigsmile.gif
<...>

neblogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amberlady @ 2007 06 14, 12:49)
hi hi. buvo tikriausiai labai sunku atspeti  tongue.gif
nagi?
na va jau ir "suzvaigzdejimas" atsirado  lotuliukas.gif

Tai dabar jau, Amberlady, klok kuris ten taviškis, jei tai ne valstybinė paslaptis (o ir šiaip ar taip ex-s jau pusę jos paviešino lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2007 06 14, 11:37)
ex-s, kur mokeisi žaist golfą? Vln? g.gif

aha biggrin.gif nu geras tas vipų gyvenimas tongue.gif prabangiai vakar pasitūsinom tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Enita @ 2007 06 14, 12:57)
Tai dabar jau, Amberlady, klok kuris ten taviškis, jei tai ne valstybinė paslaptis (o ir šiaip ar taip ex-s jau pusę jos paviešino  lotuliukas.gif )

kas daugiau, jei ne Saulius Balandis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
seip tai man visai visvien, valstybine ar ne valstybine ta paslaptis, bet as kai reguleri ziurove tai privalau zinoti kuris ten diedas musu yra biggrin.gif

QUOTE(Laura* @ 2007 06 14, 09:17)
zuiki, kiek suprantu, jus visus pinigus isleidziat ant taviskio rubu, a ne?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif prabangiai cia jis, nenueis viena karta su pigesniu slipsu  doh.gif nesuprantu as tokiu bajeriu, teisybe pasakius. ir dar teisybe pasakius, jei buciau jaunoji, ir paprasyciau tokios smulkmenos, kad poroj berniukas nusipirktu sukneles spalvos slipsa, o jam cia pasirodytu tooooookia problema, tai tikrai supykciau. nu *****, gi ne masina praso nusipirkt, as tai net nenoreciau tokiu pasiaaiskinimu klausyt  doh.gif  doh.gif  doh.gif nu va pamoralizavau  mirksiukas.gif

nieko mes neleidziam.. turi jis kelis firminius rubelius biggrin.gif ta firma adidas lotuliukas.gif ir kol nesunesios tol nepirksim nauju lotuliukas.gif o jei rimtai tai vyras marskiniu net neturejo trumpom rankovem doh.gif is tevo turejau atimti kad tas per gynima nekaistu doh.gif prasom nesijuokti!!!

QUOTE(BrBk @ 2007 06 14, 11:37)
Zuiki, vykdai jau? lotuliukas.gif

as ne tokia kaip tu tongue.gif nedarau ka pasako man biggrin.gif
Atsakyti