Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai (22)

QUOTE(BrBk @ 2007 06 15, 09:11)
labai doh.gif ypač pirmas šios savaitės dienas kažkas buvo užplaukę biggrin.gif po to taip gražiai nuplaukė. ir aš dėl to labai džiaugiuosi, nes vakar ryškiai būčiau pasiutus lotuliukas.gif

ai, dar gydytojai pasakiau, kad aną kartą išėjus iš jos žliumbiau, tai jinai taip persigando unsure.gif

tai dabar nieko nedarys tau, kai nueisi, kad nezliumbtum lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2007 06 15, 10:11)
labai doh.gif ypač pirmas šios savaitės dienas kažkas buvo užplaukę biggrin.gif po to taip gražiai nuplaukė. ir aš dėl to labai džiaugiuosi, nes vakar ryškiai būčiau pasiutus lotuliukas.gif

ai, dar gydytojai pasakiau, kad aną kartą išėjus iš jos žliumbiau, tai jinai taip persigando unsure.gif

nu uz mane gal nelabiau lotuliukas.gif galim pasivarzyt lotuliukas.gif

o tai as ne vienas apsibliovelis cia pasirodo lotuliukas.gif gerai.. taip ir toliau.. daug bendro pradedu atrasti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura* @ 2007 06 15, 10:14)
tai dabar nieko nedarys tau, kai nueisi, kad nezliumbtum  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

blink.gif oi jau persigandau lotuliukas.gif tikrai persigandau doh.gif
nea, mano gydytoja šaltų nervų, jai bus dzin, darys ką reik, o aš galėsiu ašarot viena, kai niekas nemato lotuliukas.gif

QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 15, 10:15)
nu uz mane gal nelabiau  lotuliukas.gif  galim pasivarzyt  lotuliukas.gif

o tai as ne vienas apsibliovelis cia pasirodo  lotuliukas.gif  gerai.. taip ir toliau.. daug bendro pradedu atrasti  lotuliukas.gif

nu jo, aš buvau gal labiau panaši į spirgį su pasiutimo požymiais lotuliukas.gif

aš nežliumbikė tongue.gif žliumbiu nebent ką nors labai skauda arba šiaip prie progos lotuliukas.gif

Zuiki, varai į Alytaus šventę? g.gif
O latino mergaitė ką tu savaitgaliui planuoja?
Mes ryt vėl lekiam į Molėtus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2007 06 15, 09:22)

o ka moletuose veiksit?

as tai kol kas tokiu sakem ant vandens rasytu planu turiu, bet zinau, kad vis tiek kazka veiksiu, tai labai ir nesirupinu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura* @ 2007 06 15, 10:25)
o ka moletuose veiksit?

as tai kol kas tokiu sakem ant vandens rasytu planu turiu, bet zinau, kad vis tiek kazka veiksiu, tai labai ir nesirupinu  lotuliukas.gif

sąskrydis

pameni, kai kalbėjom apie pasivažinėjimus lenktynine mašina, pasidomėjau, kaina 300-400 lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2007 06 15, 10:22)
nu jo, aš buvau gal labiau panaši į spirgį su pasiutimo požymiais lotuliukas.gif

aš nežliumbikė tongue.gif žliumbiu nebent ką nors labai skauda arba šiaip prie progos lotuliukas.gif

Zuiki, varai į Alytaus šventę? g.gif

tai tave gal paskiepijo? g.gif kada kai miegojai biggrin.gif nuo pasiutliges biggrin.gif o as va db aciminiau, senakt sapnavau savo vaikystes drauge, nemacius seniausiai jos ir kai ji pasikele netycia maike savo, pamaciau kad ant pilvo vabaliukai vaiksto blink.gif tai po to galvojau kaip cia pasprukt greiciau is jos namu, bo bijojau uteliais apsiveisti lotuliukas.gif

tai tu saunuole, nes as tai ir ne prie progos zliumbiu lotuliukas.gif

kada ta svente? per viduri birzelio buna, tai si savaitgali kiba? g.gif nieko nezinau ir niekur nevaziuosiu schmoll.gif svesiu namie biggrin.gif radijatorius kabinsiu ant sienos biggrin.gif
Atsakyti
anciuke ne dar nieko nedare tik higiena,19d.darys.

BrBk tai kartu dabar nesiosim 3metus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2007 06 15, 09:31)
sąskrydis

pameni, kai kalbėjom apie pasivažinėjimus lenktynine mašina, pasidomėjau, kaina 300-400 lt doh.gif

nu ka cia ir dometis, gi as pati vazinejausi lotuliukas.gif reikia manes klaust mirksiukas.gif
beje, gal gavai su verslo ziniom leidinuka uzvakar ar vakar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura*: 15 birželio 2007 - 09:39
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 15, 10:32)
1. tai tave gal paskiepijo?  g.gif 
2. kada ta svente? per viduri birzelio buna, tai si savaitgali kiba? 

1. jo, vat būtent, kad mane paskiepijo lotuliukas.gif nea, juokauju, pati susitvarkiau. ai, dar gi pas psichoterapeutą profilaktiškai buvau, jis gal padėjo lotuliukas.gif reikėjo sveikatą pasitikrint, svėrė, matavo ūgį, nu nesąmones kažkokias darė, bele ką ir pas psichoterapeutą nuvedė rolleyes.gif
klausia "ar teko kada lankytis pas tokios srities gydytoją"
sakau "nea"
sako "tai niekada nesinorėjo daužyti lėkščių?"
sakau "ne tik lėkštes norėjosi"
sako "SVEIKA" lotuliukas.gif

2. šventė šį savaitgali mirksiukas.gif mano draugė dirba savivaldybėj, viską raportavo.

QUOTE(daivasta @ 2007 06 15, 10:32)
BrBk tai kartu dabar nesiosim 3metus biggrin.gif

Ok biggrin.gif dar vaidensiuosi šituose pokalbiuose iki kitų metų, nepyksit? biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Laura* @ 2007 06 15, 10:38)
nu ka cia ir dometis, gi as pati vazinejausi  lotuliukas.gif reikia manes klaust  mirksiukas.gif
beje, gal gavai su verslo ziniom leidinuka uzvakar ar vakar?

tai tu nemokamai važinėjai tongue.gif

gavau iš jų kažokį e-mail'ą, iškart ištryniau. leidinukas jaučiu bus pas sekretorę, ten yr kas įdomaus, eičiau pažiūrėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2007 06 15, 10:46)
1. jo, vat būtent, kad mane paskiepijo lotuliukas.gif nea, juokauju, pati susitvarkiau. ai, dar gi pas psichoterapeutą profilaktiškai buvau, jis gal padėjo lotuliukas.gif reikėjo sveikatą pasitikrint, svėrė, matavo ūgį, nu nesąmones kažkokias darė, bele ką ir pas psichoterapeutą nuvedė rolleyes.gif
klausia "ar teko kada lankytis pas tokios srities gydytoją"
sakau "nea"
sako "tai niekada nesinorėjo daužyti lėkščių?"
sakau "ne tik lėkštes norėjosi"
sako "SVEIKA" lotuliukas.gif

Ok biggrin.gif dar vaidensiuosi šituose pokalbiuose iki kitų metų, nepyksit? biggrin.gif

galima klausima? g.gif kada nors dauzei? ar tik norejai? g.gif

as tai jau papykau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2007 06 15, 09:46)

Papildyta:

tai tu nemokamai važinėjai tongue.gif

gavau iš jų kažokį e-mail'ą, iškart ištryniau. leidinukas jaučiu bus pas sekretorę, ten yr kas įdomaus, eičiau pažiūrėt g.gif

nemokamai, bet viska zinau apie kainas, kaip uzsisakyt ir t.t. Nu nueik, paziuresi, ka as dirbu, jei idomu. Euroracing laikrastukas ten turi buti.
Atsakyti

Labryt

QUOTE(BrBk @ 2007 06 14, 12:17)
nagi tai vagi - serialo herojai beveik pažįstami kiekvieną vakarą, tu jau beveik pažįstama keli mėnesiai <...>

Nu va, itariau kad kazkuri ir esi Tu, hi hi lotuliukas.gif

QUOTE(BrBk @ 2007 06 15, 07:26)
<...>breketais džiaugsiuosi apie 3 METUS - mušiu visus rekordus doh.gif žodžiu taip, tokia tiesa. <...>

blink.gif
Atsakyti