Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai (22)

QUOTE(anciuke @ 2007 06 14, 22:30)
4u.gif
zinai, man visai i nauda buvo pertrauka po bakalauro - pati tvirtai zinjau, kad jau NORIU mokytis, o ne kad reikia.
Klausyk, bet su tavo diedu reikia kazka daryt, kaip tai jis ant taves rekia?  blink.gif  kazkada vienam seminare aiskino, kad kai kudikis ismoksta ko nors reikalauti rekimu tai paskui ir buna reksnys visa gyvenima.... Gal tu duok jam per ausi  mirksiukas.gif
ir sekmes ryt  mirksiukas.gif

o as kazkaip nenoriu pertraukos daryti schmoll.gif man atrodo kad po to bus dar sunkiau.. nes atprasiu nuo mokslu.. seip jau zinau kur noriu bigsmile.gif ir ten tik diedinis yra.. ir vilnius.. tai zodziu.. bet vistiek noriu bigsmile.gif vaziuosiu laikyt vistiek stojamaji.. nors abejoju kad mane prijamtu doh.gif

o diedas smarkiau uz mane nerekia schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Hello bigsmile.gif

QUOTE(anciuke @ 2007 06 14, 22:30)
Gal tu duok jam per ausi  mirksiukas.gif

BrBk, nebuk KdLc, neskamba  bigsmile.gif

Moteriškaite lotuliukas.gif kas čia per patarimai tokie? tongue.gif taip negalima mirksiukas.gif

anciuke, taigi mane žinot kaip vadinti, vardas pakeistas dėl kitokių priežasčių tongue.gif
ir man visai gerai jis skamba mirksiukas.gif

QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 14, 23:39)
o as kazkaip nenoriu pertraukos daryti  schmoll.gif  man atrodo kad po to bus dar sunkiau..

Aga, tu teisi. aš pavirtau į tinginiuką rolleyes.gif
Zuki, kur stosi mokytis?

Tai va, mergaitės, gydytoja mane vakar labai nudžiugino lotuliukas.gif nu rimtai, gerai, kad aš paskutiniu metu nervus išsioperavau, nes man viskas taip dzin biggrin.gif žodžiu, istorija tokia, kad visos mano koležankės ir kolegos, su kuriais panašiu metu mums užklijavo breketukus, jau džiaugiasi savo gražiaja šypsena. o aš breketais džiaugsiuosi apie 3 METUS - mušiu visus rekordus doh.gif žodžiu taip, tokia tiesa.
Tai va, aš jau pamislinau, kad kai pabūsiu su breketais 3 metus, tai galėsiu jau ir kitus 3 vaikščiot geležiuota, kaip ta Mangė, koks jau bus skirtumas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2007 06 15, 08:26)
Tai va, mergaitės, gydytoja mane vakar labai nudžiugino lotuliukas.gif nu rimtai, gerai, kad aš paskutiniu metu nervus išsioperavau, nes man viskas taip dzin biggrin.gif žodžiu, istorija tokia, kad visos mano koležankės ir kolegos, su kuriais panašiu metu mums užklijavo breketukus, jau džiaugiasi savo gražiaja šypsena. o aš breketais džiaugsiuosi apie 3 METUS - mušiu visus rekordus doh.gif žodžiu taip, tokia tiesa.
Tai va, aš jau pamislinau, kad kai pabūsiu su breketais 3 metus, tai galėsiu jau ir kitus 3 vaikščiot geležiuota, kaip ta Mangė, koks jau bus skirtumas cool.gif

BrBk console.gif , o dėl ko tau taip prasitęsė nešiojimas net metus laiko? g.gif Kaip paaiškino gydytoja? Ką sakė? Prašom atpasakot viską smulkiai.
Atsakyti
rytas labas, noriu miego, namo ir silto megztinio lotuliukas.gif lotuliukas.gif

brbk, tai kada planuoja nuimt gelezus tau? data bent apytiksle pasake? g.gif

zuiki, stok stok siemet, as ve nestojau ir jau trecius metus stumdau ta magistra, vis nestoju niekaip - tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiingiu, garbes zodis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura* @ 2007 06 15, 09:06)
rytas labas, noriu miego, namo ir silto megztinio  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

brbk, tai kada planuoja nuimt gelezus tau? data bent apytiksle pasake?  g.gif

zuiki, stok stok siemet, as ve nestojau ir jau trecius metus stumdau ta magistra, vis nestoju niekaip - tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiingiu, garbes zodis  doh.gif

Aš ir dabar galvoju, kad gerai, jog vienu ypu baigiau, o tai dabar jau taaaiiip tingėčiau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2007 06 15, 08:26)

aik tu sau blink.gif kaip ji tai paaiskijo? blink.gif kodel sitep? tai dabar ir zenytis nenoresi? g.gif ar dzin tau? g.gif o atameni kai as su gelezais buvau, ir sakiau man dzin, o tu juokeisi biggrin.gif sakei kad man ne visi namie biggrin.gif

QUOTE(Laura* @ 2007 06 15, 09:06)
rytas labas, noriu miego, namo ir silto megztinio  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

zuiki, stok stok siemet, as ve nestojau ir jau trecius metus stumdau ta magistra, vis nestoju niekaip - tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiingiu, garbes zodis  doh.gif

tipo salta? g.gif ar tau irgi ne visi namie? lotuliukas.gif

del to stojimo tai dar toks dalykas, del ko pertrauka nelabai imanoma, kad as noriu i dienini, ne noriu, o tos specialybes i kurias noriu yra tik dienines bigsmile.gif tai va.. paskui jeigu tureciau koki geresni darba, kazi ar prisiversciau stoti g.gif + mokslas brangsta nuo 2008 rugsejo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 15, 08:18)

tipo salta?  g.gif  ar tau irgi ne visi namie?  lotuliukas.gif

o lauke buvai? ten ziema, geriau ir neik lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu tikrai lotuliukas.gif islekiau su sortais ir maikute, pirma mintis isejus buvo : nu naaaafik, reikia eit persirengt. antra mintis buvo: diena bus karsciau, pakentesiu dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura* @ 2007 06 15, 09:21)
o lauke buvai? ten ziema, geriau ir neik  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu tikrai  lotuliukas.gif  islekiau su sortais ir maikute, pirma mintis isejus buvo : nu naaaafik, reikia eit persirengt. antra mintis buvo: diena bus karsciau, pakentesiu dabar  lotuliukas.gif

tai sedek ir kentek lotuliukas.gif o jei rimtai tai ka as galiu ttau pasakyti.. nugi guliu sau laiminga po kaldra apsikabinus laptopa ir net nesiruosiu kist nosies i lauka schmoll.gif paguodziau gal biski? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 15, 08:26)
tai sedek ir kentek  lotuliukas.gif  o jei rimtai tai ka as galiu ttau pasakyti.. nugi guliu sau laiminga po kaldra apsikabinus laptopa ir net nesiruosiu kist nosies i lauka  schmoll.gif  paguodziau gal biski?  g.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tingine tu tingine lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi mergaičiai, manęs nereikia užjausti tongue.gif rimtai man dzin ir aš nesinervuoju, Zuiki, suprantu tave tik dabar mirksiukas.gif
Vestuvės šiaip ar taip bus, tad koks skirtumas kiek laiko tuos breketus nešiot lotuliukas.gif dar bus geriau, kai ilgiau nešiosiu, gal dantai neišsikreivins, nes spėju, man visko gali būt. (bet jei rimtai, tai mane breketai biškelį užkniso, jau nusibodo tiesiog).

Gydytoja nieko neaiškino per daug, ta prasme kažkokių baisų priežasčių, ir taip aišku, kad sąkandis tik po trupučiuką taisosi. Jį aš matuoju labai paprastai - pamenat kai pasakojau su priekinių dantų tarpeliais, ar jie lygūs ar nea, tai va aš į tai žiūriu ir galiu netgi pati nuspręst biggrin.gif profė lotuliukas.gif
O jei rimtai, tai aną kartą gi buvo baisus balaganas mano dantuose, dabar sakė jau ryškiai gerėja rolleyes.gif
Biškelį liūdna, nes jinai buvo minėjusi, kad nuims vasarą, po to rugsėjį rolleyes.gif o dabar jau sakė, kad gydymas užsitęs iki 3 metų ai, nu ką dabar darysi, negi verksi, kai savaitgalis ant nosies mirksiukas.gif be to, mano dantai jau tiesūs, taip kad gyvenimas gražus.

p.s. kaip minėjau, man kažkas išoperavo nervukus lotuliukas.gif jaučiat?
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2007 06 15, 09:34)
p.s. kaip minėjau, man kažkas išoperavo nervukus lotuliukas.gif jaučiat?

o seip nervuota buvai? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 15, 10:01)
o seip nervuota buvai?  lotuliukas.gif

labai doh.gif ypač pirmas šios savaitės dienas kažkas buvo užplaukę biggrin.gif po to taip gražiai nuplaukė. ir aš dėl to labai džiaugiuosi, nes vakar ryškiai būčiau pasiutus lotuliukas.gif

ai, dar gydytojai pasakiau, kad aną kartą išėjus iš jos žliumbiau, tai jinai taip persigando unsure.gif
Atsakyti