Mano brolio gimtadienis ir vardadienis tą pačią dieną

Cia gera tema, gaila kad tik dabar pastebejau.
Siaip girdejau toki dalyka, kad jeigu gimtadienis ir vardadienis sutampa, tokie zmones buna labai laimingi
Grazus prietaras, noretusi tiketi
Pati gimiau kovo 19 d., senelis pasake, kad turi buti Juzefa
Aciu tevams, apgavo seneli ir pasake, kad Julija tas pats kaip ir Juzefa
Tikrai nenoreciau buti Juzefa 
Savo dukrai varda sugalvojau, kai dar buvau nescia. Tik veliau suzinojau, kad gime per savo vardadieni. Sakyciau geras sutapimas
Siaip girdejau toki dalyka, kad jeigu gimtadienis ir vardadienis sutampa, tokie zmones buna labai laimingi

Pati gimiau kovo 19 d., senelis pasake, kad turi buti Juzefa

Savo dukrai varda sugalvojau, kai dar buvau nescia. Tik veliau suzinojau, kad gime per savo vardadieni. Sakyciau geras sutapimas

Kad dabar tokiu vardu yra, kad nors nusisauk
mes irgi ziurejome kokie vardai buvo ta diena kai dukryte gime tai ojojoi, jeigu butume jai isrinke is tu, tai uzaugusi nezinia ka butu pasakiusi

Na jei tėvams labai sunku išrinkti, o gimimo dieną pasitaiko gražių/normalių vardų, tai labai puiku...

man grazu kai vardadienis ir gimtadienis sutampa,bet kai gime dukryte tai ta diena buvo tokie vardai kuriu as nenoreciau pavadinti savo dukrytes

Va turiu dabar pasidėjusi prieš save 3 kalendorius- ir visur vardai skirtingi
Tai kuriuo reiktų tikėt jei pagal gimimo dieną norėčiau vardą išrinkt
Va 2001 m. kalendoriuje 12.21 d. nurodytas vardas Tomas- mums patiko, bet nesirinkom nes ir artimų giminaičių ir draugų tarpe tokių vardų jau yra. O štai šiųmetiniame kalendoriuje tokio vardo tą dieną nei su žiburiu neradau, tad kuo tikėt- nebent bažnytiniu kalendoriumi, bet ten pasirinkimas gan ribotas.

Va 2001 m. kalendoriuje 12.21 d. nurodytas vardas Tomas- mums patiko, bet nesirinkom nes ir artimų giminaičių ir draugų tarpe tokių vardų jau yra. O štai šiųmetiniame kalendoriuje tokio vardo tą dieną nei su žiburiu neradau, tad kuo tikėt- nebent bažnytiniu kalendoriumi, bet ten pasirinkimas gan ribotas.
na jei vardas gražus kodėl ne,

grazu, kai vardadienis ir gimtadienis sutampa.
Bet gi neduosi vaikui kalendorinio vardo, kai paciai mamai ji istart liezuvis nesivercia?
Reik ziuret pagal situacija.

Sveikos. Mano vardas, kaip sakoma, atsineštinis... Vardadienis per gimtadienį. Kai buvau vaikas, tas labai siutindavo, nes norėjosi turėti daugiau švenčių, pvz., sesė švęsdavo ir vardadienį, ir gimtadienį . Dabar jau nieko. Ir švenčių gana... Ir vardas geras...

Aš pati būčiau neprieštaravus jei mane būtų pavadinę vienu iš vardu pagal gimomo datą (Kotryna arba Ugnė). Bet savo vaikams tokio varianto nesvarsčiau, tik paskui pažiūrėjau kalendoriuje per kieno vardadienius gimė mažieji. Bet nelabai man tie vardai patiko...
kazkuriais metais svenciau ir vardadieni ir gimtadieni kartu

pati didžiausia nesąmonė
niekada nepasikliaučiau tokiu metodu, ypač jei vardai tą dieną vien baisūs yra