Įkraunama...
Įkraunama...

Vardai pagal gimimo datą

Mano brolio gimtadienis ir vardadienis tą pačią dieną blush2.gif
Atsakyti
Cia gera tema, gaila kad tik dabar pastebejau.
Siaip girdejau toki dalyka, kad jeigu gimtadienis ir vardadienis sutampa, tokie zmones buna labai laimingi 4u.gif Grazus prietaras, noretusi tiketi smile.gif
Pati gimiau kovo 19 d., senelis pasake, kad turi buti Juzefa lotuliukas.gif Aciu tevams, apgavo seneli ir pasake, kad Julija tas pats kaip ir Juzefa lotuliukas.gif Tikrai nenoreciau buti Juzefa schmoll.gif
Savo dukrai varda sugalvojau, kai dar buvau nescia. Tik veliau suzinojau, kad gime per savo vardadieni. Sakyciau geras sutapimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julija4ever: 13 kovo 2009 - 15:48
Kad dabar tokiu vardu yra, kad nors nusisauk doh.gif mes irgi ziurejome kokie vardai buvo ta diena kai dukryte gime tai ojojoi, jeigu butume jai isrinke is tu, tai uzaugusi nezinia ka butu pasakiusi blink.gif
Atsakyti
Na jei tėvams labai sunku išrinkti, o gimimo dieną pasitaiko gražių/normalių vardų, tai labai puiku... smile.gif
Atsakyti
man grazu kai vardadienis ir gimtadienis sutampa,bet kai gime dukryte tai ta diena buvo tokie vardai kuriu as nenoreciau pavadinti savo dukrytes smile.gif
Atsakyti
Va turiu dabar pasidėjusi prieš save 3 kalendorius- ir visur vardai skirtingi g.gif Tai kuriuo reiktų tikėt jei pagal gimimo dieną norėčiau vardą išrinkt g.gif
Va 2001 m. kalendoriuje 12.21 d. nurodytas vardas Tomas- mums patiko, bet nesirinkom nes ir artimų giminaičių ir draugų tarpe tokių vardų jau yra. O štai šiųmetiniame kalendoriuje tokio vardo tą dieną nei su žiburiu neradau, tad kuo tikėt- nebent bažnytiniu kalendoriumi, bet ten pasirinkimas gan ribotas.
Atsakyti
na jei vardas gražus kodėl ne, smile.gif
Atsakyti
grazu, kai vardadienis ir gimtadienis sutampa. g.gif Bet gi neduosi vaikui kalendorinio vardo, kai paciai mamai ji istart liezuvis nesivercia? doh.gif Reik ziuret pagal situacija. ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Mano vardas, kaip sakoma, atsineštinis... Vardadienis per gimtadienį. Kai buvau vaikas, tas labai siutindavo, nes norėjosi turėti daugiau švenčių, pvz., sesė švęsdavo ir vardadienį, ir gimtadienį . Dabar jau nieko. Ir švenčių gana... Ir vardas geras... thumbup.gif
Atsakyti
Aš pati būčiau neprieštaravus jei mane būtų pavadinę vienu iš vardu pagal gimomo datą (Kotryna arba Ugnė). Bet savo vaikams tokio varianto nesvarsčiau, tik paskui pažiūrėjau kalendoriuje per kieno vardadienius gimė mažieji. Bet nelabai man tie vardai patiko...
Atsakyti
kazkuriais metais svenciau ir vardadieni ir gimtadieni kartu 4u.gif
Atsakyti
pati didžiausia nesąmonė smile.gif niekada nepasikliaučiau tokiu metodu, ypač jei vardai tą dieną vien baisūs yra doh.gif
Atsakyti