QUOTE(saasa @ 2008 01 25, 18:45)
Na jei sutampa gimimo diena su labai graziu vardu, tai gal, bet specialiai del to deti, manau, nesamone
As tai tada turejau buti Indraja arba Kotryna, nors Kotryna ir yra mano antras vardas 
Man Indraja pavyzdžiui gražu, čia senovės indų deivė, o lietuviškai reiškia nendrę.. Mano atveju, turėčiau būti Bitė!
sveikos mamytės
o kaip jums vardai : ENRIKA ir KLAIDAS man jie visai nieko, niekaip neapsisprendžiam koki varda duoti savo perliukui
QUOTE(simona0405 @ 2008 03 19, 11:45)
sveikos mamytės
o kaip jums vardai : ENRIKA ir KLAIDAS man jie visai nieko, niekaip neapsisprendžiam koki varda duoti savo perliukui

enrika - negražus, nors iš bėdos būtų pusė velnio, klaidas - klaikus
jau Klaidas tai
o Enrika labai net grazus
QUOTE(simona0405 @ 2008 03 19, 11:45)
sveikos mamytės

abu gražūs
Pagal savo gimimo dieną turėčiau būti Ema, Kamilė arba Vaidilutė
Nei vienas iš jų nėra labai baisus
Vardą sugalvojom jau nėštumo pradžioje, o mažasis gimė keliomis dienomis vėliau - per savo vardadienį
kiek zmoniu tiek nuomoniu,as nenoreciau kad mano vardadienis butu per gimtadieni
Aš pagal savo gimimo datą turėjau būti Ieva, bet tėtis nuėjo manęs užrašyti, kol mama gulėjo ligoninėje, ir......kaip mama sako parnešė Giedrę
Kartais pamąstau ar kas būtų pasikeitę, jai būčiau buvusi Ieva
Manau nelabai ir dabar esu patenkinta savo gyvenimėliu, o be to mano krikšto vardas yra Ieva
o man atrodo, kad jokio skirtumo ar vardadienis ir gimtadienis sutampa ar ne, as nerinkciau
QUOTE(Giedryte77 @ 2008 04 08, 13:19)
Aš pagal savo gimimo datą turėjau būti Ieva, bet tėtis nuėjo manęs užrašyti, kol mama gulėjo ligoninėje, ir......kaip mama sako parnešė Giedrę
Manau nelabai ir dabar esu patenkinta savo gyvenimėliu, o be to mano krikšto vardas yra Ieva