Įkraunama...
Įkraunama...

Vardai pagal gimimo datą

Na jei sutampa gimimo diena su labai graziu vardu, tai gal, bet specialiai del to deti, manau, nesamone schmoll.gif As tai tada turejau buti Indraja arba Kotryna, nors Kotryna ir yra mano antras vardas g.gif
Atsakyti
QUOTE(saasa @ 2008 01 25, 18:45)
Na jei sutampa gimimo diena su labai graziu vardu, tai gal, bet specialiai del to deti, manau, nesamone schmoll.gif  As tai tada turejau buti Indraja arba Kotryna, nors Kotryna ir yra mano antras vardas g.gif

Man Indraja pavyzdžiui gražu, čia senovės indų deivė, o lietuviškai reiškia nendrę.. Mano atveju, turėčiau būti Bitė! lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytės smile.gif o kaip jums vardai : ENRIKA ir KLAIDAS man jie visai nieko, niekaip neapsisprendžiam koki varda duoti savo perliukui g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(simona0405 @ 2008 03 19, 11:45)
sveikos mamytės  smile.gif  o kaip jums vardai : ENRIKA ir KLAIDAS  man jie visai nieko, niekaip neapsisprendžiam koki varda duoti savo perliukui  g.gif  g.gif

enrika - negražus, nors iš bėdos būtų pusė velnio, klaidas - klaikus schmoll.gif
Atsakyti
jau Klaidas tai schmoll.gif tongue.gif o Enrika labai net grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(simona0405 @ 2008 03 19, 11:45)
sveikos mamytės  smile.gif  o kaip jums vardai : ENRIKA ir KLAIDAS  man jie visai nieko, niekaip neapsisprendžiam koki varda duoti savo perliukui  g.gif  g.gif

abu gražūs 4u.gif
Atsakyti
Pagal savo gimimo dieną turėčiau būti Ema, Kamilė arba Vaidilutė smile.gif Nei vienas iš jų nėra labai baisus mastau.gif
Atsakyti
Vardą sugalvojom jau nėštumo pradžioje, o mažasis gimė keliomis dienomis vėliau - per savo vardadienį clap_1.gif
Atsakyti
kiek zmoniu tiek nuomoniu,as nenoreciau kad mano vardadienis butu per gimtadieni
Atsakyti
Aš pagal savo gimimo datą turėjau būti Ieva, bet tėtis nuėjo manęs užrašyti, kol mama gulėjo ligoninėje, ir......kaip mama sako parnešė Giedrę lotuliukas.gif
Kartais pamąstau ar kas būtų pasikeitę, jai būčiau buvusi Ieva g.gif Manau nelabai ir dabar esu patenkinta savo gyvenimėliu, o be to mano krikšto vardas yra Ieva lotuliukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
o man atrodo, kad jokio skirtumo ar vardadienis ir gimtadienis sutampa ar ne, as nerinkciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedryte77 @ 2008 04 08, 13:19)
Aš pagal savo gimimo datą turėjau būti Ieva, bet tėtis nuėjo manęs užrašyti, kol mama gulėjo ligoninėje, ir......kaip mama sako parnešė Giedrę lotuliukas.gif
Kartais pamąstau ar kas būtų pasikeitę, jai būčiau buvusi Ieva g.gif Manau nelabai ir dabar esu patenkinta savo gyvenimėliu, o be to mano krikšto vardas yra Ieva lotuliukas.gif  nestuke.gif

thumbup.gif tetis mirksiukas.gif
Atsakyti