Įkraunama...
Įkraunama...

Vardai pagal gimimo datą

Mano gimtadienis sutampa su vardadieniu, ir tai man visai netrukdo. O vaikų gimimo dienų vardai buvo klaikūs, todėl nei vieno nesutampa thumbup.gif
Atsakyti
Vaikui rinkdama varda tikrai i tai neatsizvelgciau, nebent vardas pagal gimimo data sutaptu arba man labai patiktu smile.gif
Atsakyti
na taip...mano gimtadienis ir vardadienis sutampa...neteikiu tam jokios reiksmes, tuo labiau, kad kiti vardai is kuriu teveliai rinkosi, man tikrai nepatinka, taip kad dziaugiuosi savo vardu ir tiek biggrin.gif
tiesa, kazkada draugem prisakiau i man skirtas gimtadienio atvirutes prirasyt, kad sveikina ir su vardadieniu lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano abiejų nesutampa, o ir gerai, nes mūsų parinkti vardai, mums labai gražūs ir išskirtiniai 4u.gif
Atsakyti
Esu labai patenkinta savo vardu, o pagal gimimo datą turėčiau būti Gaudrė, irgi visai nieko ax.gif
Atsakyti
Jau nėštumo pradžioje sugalvojom vardą, o jis ėmė ir gimė per savo vardadienį bigsmile.gif
Atsakyti
Jeigu vardas tikrai patinka tevams, tai puiku. Gimtadienis ir vardadienis sutampa. ax.gif
Atsakyti
Oho ... Vardų tai yra bele kiek kalendoriui, o man iš viso patinka ne daugiau kaip 20 ... biggrin.gif
Atsakyti
Jei vardadienis ir gimtadienis sutampa su patinkanciu vardu, tai kodel gi ne smile.gif Bet as dziaugiuos, kad mano gimtadienis su vardadieniu nesutampa, nes buciau kokia Skolastika biggrin.gif
Atsakyti
loterija
Atsakyti
Specialiai patikrinau, ir blink.gif blink.gif Mama pasakojo, kad labai norėjo mane pavadinti Justina, arba Juste, bet neatsimenu dabar, kodėl nepavadino, gal kas perkalbėjo g.gif Ir ką jūs galvojat, Justės vardadienis yra mano gimimo dieną unsure.gif
Atsakyti
Visai grazu pavadinti pagal tos dienos vardines, bet kai pasiziuri kokie vardai vardu kalendoriui irasyti.. doh.gif liezuvi gali nusilauzt, pvz siandien:
Fausta Kolumba Vainoras Tautgirdė Eustachijus Vainora pasirinkimo kaip ir nelabai yra...
Atsakyti