QUOTE(Bagdoncikas @ 2007 06 01, 23:33)
Taip, visiskai skirtingos, bet kartu ir panasios. As turejau omenyje, kad abi be raukinuku, be kvarbatkeliu, giupiuro ir t.t. 
Papildyta:
As mergaites isilieju i jusu gretas, nes mano veselia...liepos 7

Papildyta:
As mergaites isilieju i jusu gretas, nes mano veselia...liepos 7

Prasom prasom,mes visas priimam

kuo daugiau, tuo smagiau

QUOTE(Shindila @ 2007 06 02, 15:34)

tikiuosi nesigailesiu tokia uzsidejus, nors artejant TAI dienai vis pergalvoju ar tikrai gera issirinkau, ar gerai atrodysiu ir pan

bet cia turbut daugumai busimu nuotaku taip yra

sveikutes busimos nuotakos
as kaip nauja
, tai truputi nesusigaudau kaip cia galima ideti nuoroga ar nuotrauka? Toki nebloga tinklapiuka radau, gal kas kokiu ideju suknytems pasisems? 
Papildyta:
a savo suknyte tai siuvuosi, ir manau bus liuksiska
siaip siuveja nebpga, nes jis daro viska kaip as noriu, o kitos tai tik savo idejas kisa. Noreciau fotke ikelt kaip ji turetu atrodyt bet kazkur praganiau internetini adresa
tai turiu tik maza jos kopija atsiprintinus ant lapo.

Papildyta:
a savo suknyte tai siuvuosi, ir manau bus liuksiska

QUOTE(kearen @ 2007 06 03, 07:29)

tikiuosi nesigailesiu tokia uzsidejus, nors artejant TAI dienai vis pergalvoju ar tikrai gera issirinkau, ar gerai atrodysiu ir pan

bet cia turbut daugumai busimu nuotaku taip yra

oi, ir nesakyk! tikrai buna!

tai va o as prasiejau salonus.matavau specialiai absoliuciai visokias,nuo paprasciausiu be jokiu pasijoniu,iki zuvyciu,tortu ir pan.
kosmaras.gyvenime daugiau nesivilksiu tokio rubo kaip vestuvine suknia.visos iki vienos baisios,sunkios,nepatogios ir as su dzinsais jauciuosi grazesne nei su tom sukniom
ieskosiu ne vestuvines,o siaip puosnesnes,sviesios sukneles piekautaites salone, karen milen gal paziuresiu ir pan. parduotuvese. o jei nerasiu - siusiuos.
kosmaras.gyvenime daugiau nesivilksiu tokio rubo kaip vestuvine suknia.visos iki vienos baisios,sunkios,nepatogios ir as su dzinsais jauciuosi grazesne nei su tom sukniom

ieskosiu ne vestuvines,o siaip puosnesnes,sviesios sukneles piekautaites salone, karen milen gal paziuresiu ir pan. parduotuvese. o jei nerasiu - siusiuos.
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 06 03, 14:30)
tai va o as prasiejau salonus.matavau specialiai absoliuciai visokias,nuo paprasciausiu be jokiu pasijoniu,iki zuvyciu,tortu ir pan.

na nejaugi taip niekas ir netiko?

QUOTE(gala @ 2007 06 03, 18:40)
padariau isvada kad man kaip rubas is esmes vestuvine suknele yra baisu. tikrai gyvenime man nieks to siaubo neuzvilks.jau nekalbu kad net ir paprasciausios sveria siaubingai, plius grauzia oda, plius privaryta klaikiu karoliuku,gipiuru ir pan. o dar tie siaubingi pasijoniai. matavaus kelias ir be pasijoniu bet jos is esmes negrazios.ir dar visos man du kart per dideles, kai kuriu net nesiaurintu sake nes puse sukneles nukirpt reiktu.
mva.tai atkrito man beda,vis dar galvojau kazka rasiu salonuose.dabar ieskosiu paprastose parduotuvese,lengvutes,sviesios suknutes ir tiek.
o siaip jau geriau tikrai su dzinsais tekeciau nei su tom sukniom saloninem

nu as isivaizduoju kiek jos sveria, bet as tai noriu tokios

QUOTE(B.Brigitte @ 2007 06 03, 17:24)
irgi variantas, tai ir tekek su dzinsais, nors originali busi! As savo vestuvem issirinkau pakankamai princesiska suknele, bet kitas man nerealus variantas, kuris mane laaaaabai suzavejo - tai baltos kelnes (na gali buti ir dzinsai) ir ant ju baltas sijonas su prakirptu priekiu (nzn kaip pasakyt) ir su ilgiausiu plevesuojanciu sleifu. Kazka panasaus maciau naujoje Papilio kolekcijoje

QUOTE(Joa @ 2007 06 03, 21:18)
irgi variantas, tai ir tekek su dzinsais, nors originali busi! As savo vestuvem issirinkau pakankamai princesiska suknele, bet kitas man nerealus variantas, kuris mane laaaaabai suzavejo - tai baltos kelnes (na gali buti ir dzinsai) ir ant ju baltas sijonas su prakirptu priekiu (nzn kaip pasakyt) ir su ilgiausiu plevesuojanciu sleifu. Kazka panasaus maciau naujoje Papilio kolekcijoje 

na dzinsai jei tetureciau du variantus

o dabar turiu ir kitu, kaip jau rasiau vienas is ju kazkokia ne vestuvine bet lengvute ilga(o gal ir nebutinai ilga) suknele is brangios, kokybiskos medziagos
stilium:

butu ideali jei balta arba kremine butu