Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė 12 dalis

QUOTE(Mylia @ 2007 06 04, 08:50)
Ieskant nepustos sukneles, sita man labai grazi  wub.gif

as tokia matavausi, bet man ji nelabai ziurejosi smile.gif
Atsakyti
tai ka salonas "Prie Boksto" pradejo Pronovias sukneles nuomoti?? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti

user posted image bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 04, 09:03)
tai ka salonas "Prie Boksto" pradejo Pronovias sukneles nuomoti??  g.gif  bigsmile.gif

Bent taip jie sako. Ir tikrai matavausi ten Pronovias - Ladera. Ju net kazkurioj reklamoj (gal Vestuviu kataloge) ideta Pronovias suknele. Abejociau, kad ten kopija, kazkaip i etikete demesio neatkreipiau. Tik, kad labai jau brangiai nuoma ten. Gal kai maziau perka, brangesnes sukneles, na nzn kaip ten yra.
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 06 04, 08:50)
Ieskant nepustos sukneles, sita man labai grazi  wub.gif

sutapimas. Salone kur as siunuosi visai netycia pamaciau sasiuvinyje sia suknele. tame sasiuvynuje kiekviename puslapyje yra visi duomenys apie siunamas sukneles. tai pasicekavinau. sita suknele kazkam siuna uz 1200lt bet nuomai. ir ja maciau jau pasiuta ir net dave pasimatuot. bet man kakaip nuotraukoj gal geriau atrodo. bet siaip pasiuta tai beveik identiskai. sake jei noriu tai antram kartui uz 1000 man ja duotu. ir dar kaip tycia buvo ir Ladera. kazkas siunasi irgi tai pardavimo kaina 2500Lt. uz ja manau kad tikrai labai pigu
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 03, 22:59)
dabar visos prisiskaite, kad tu patenkinta visu 200 procentu kaip uzvers tavo siuveja darbais  lotuliukas.gif  jau reik dabar vieta uzsiimti  lotuliukas.gif

taip taip, tik kad sake, kad jiems klientu ir siaip netruksta tongue.gif aisku geri atsiliepimai nepamaisys bet kokiu atveju...
Atsakyti
QUOTE(jovii @ 2007 06 01, 15:49)
Man tai labai grazi wub.gif  wub.gif  Bet manu, tokia suknyte tiktu tik labai dailios figurytes mergaitems  mirksiukas.gif
Papildyta:
As irgi noreciau viena suknyte ikelt, bet dar per mazai zinuciu parasiusi verysad.gif Gal kuri padeti galit 4u.gif

ikeliu Jovii suknute
Atsakyti
QUOTE(Kitten @ 2007 06 04, 11:58)
ikeliu Jovii suknute

Nematau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitten @ 2007 06 04, 11:58)
ikeliu Jovii suknute

nesamone kazkokia, neprisisega failas
tuoj dar bandysiu
Atsakyti
QUOTE(Kitten @ 2007 06 04, 13:06)