Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė 12 dalis

QUOTE(B.Brigitte @ 2007 06 03, 21:25)
na dzinsai jei tetureciau du variantus biggrin.gif arba suknele arba dzinsai.
o dabar turiu ir kitu, kaip jau rasiau vienas is ju kazkokia ne vestuvine bet lengvute ilga(o gal ir nebutinai ilga) suknele is brangios, kokybiskos medziagos
stilium:

Kažkaip abejoju, kad rasi ką nors tokio LT pardėse pirkti. turbūt teks siūti.

Atsakyti
QUOTE(Kitten @ 2007 06 01, 18:14)
gali man permesti i kittenokk@yahoo.com, butinai ikelsiu

Kitten, ar gavai nuotraukyte 4u.gif laukiu bet tu kazkaip neikeli vis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 06 03, 19:25)
na dzinsai jei tetureciau du variantus biggrin.gif arba suknele arba dzinsai.
o dabar turiu ir kitu, kaip jau rasiau vienas is ju kazkokia ne vestuvine bet lengvute ilga(o gal ir nebutinai ilga) suknele is brangios, kokybiskos medziagos
stilium:
user posted imageuser posted image
user posted image
butu ideali jei balta arba kremine butu
user posted image

pardese vargu ar rasi, bet turbut ne visuose salonuose buvai jei nematei panasiu paprastu sukneliu. o as maciau, ir labai panasias, o be to kodel butinai is brangios medziagos???? brangios, dizaineriu - cia panaseja labiau i tai, kad vertini labiau etiketes, gal klystu, tik mano nuomone tongue.gif
user posted image
user posted image
sios yra elesnoj, ir be to kaip parasei kad jau tokiso visos didziules suknios, na vargu dazniausia 34-36 dydzio
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 06 03, 22:19)
pardese vargu ar rasi, bet turbut ne visuose salonuose buvai jei nematei panasiu paprastu sukneliu. o as maciau, ir labai panasias, o be to kodel butinai is brangios medziagos???? brangios, dizaineriu - cia panaseja labiau i tai, kad vertini labiau etiketes, gal klystu, tik mano nuomone tongue.gif

sios yra elesnoj, ir be to kaip parasei kad jau tokiso visos didziules suknios, na vargu dazniausia 34-36 dydzio

klysti siaubingai.vertinu kokybe, o ne etiketes.kalbejau apie brangias medziagas(noriu kad suknele atrodytu puosniai ne del pustumu ir karoliuku,o del kokybiskos medziagos,brangi - nebutinai,gal ne visai tiksliai issireiskiau.jei kokybiska ir pigi-dar geriau) bet kokybiska pigia rasti sutik sunkoka.

parasiau taip kaip buvo.visos iki vienos buvo man per dideles ir jas reiktu siaurinti.kai kuriu net nesiaurintu nes per daug butu.

sitos tavo idetos man nepatinka.pirma - per daug neriniu.antra nu tiesiog nepatinka.ypac ta uodega.tarp kitko be uodegu beveik nebuvo sukneliu.
buvau visuose isskyrus 'tavo diena' ir santa
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 06 03, 21:36)
klysti siaubingai.vertinu kokybe, o ne etiketes.kalbejau apie brangias medziagas(noriu kad suknele atrodytu puosniai ne del pustumu ir karoliuku,o del kokybiskos medziagos,brangi - nebutinai,gal ne visai tiksliai issireiskiau.jei kokybiska ir pigi-dar geriau) bet kokybiska pigia rasti sutik sunkoka.

parasiau taip kaip buvo.visos iki vienos buvo man per dideles ir jas reiktu siaurinti.kai kuriu net nesiaurintu nes per daug butu.

sitos tavo idetos man nepatinka.pirma - per daug neriniu.antra nu tiesiog nepatinka.ypac ta uodega.tarp kitko be uodegu beveik nebuvo sukneliu.
buvau visuose isskyrus 'tavo diena' ir santa

tai siukis, pasisiusi, kokia noresi mirksiukas.gif
Atsakyti
na tada tik linkeciau rasti savaja, ir manau verta siutis - ir nesunkus, jokio ypatingo darbo nereikalaujantys modeliai 4u.gif
Atsakyti
as tai irgi siuciausi, jei jau nuomose nieko nerasciau
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 03, 22:03)
as tai irgi siuciausi, jei jau nuomose nieko nerasciau

As irgi siuciausi jei gera siuveje zinociau kuria pasitikeciau 100% ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 03, 21:11)
As irgi siuciausi jei gera siuveje zinociau kuria pasitikeciau 100% ax.gif

tai as tau galiu gi rekomenduoti savo tongue.gif Apskelbiau cia visom, kokia patenkinta savo suknele esu...Pateisino mano pasitikejima 200%
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 06 03, 22:35)
tai as tau galiu gi rekomenduoti  savo tongue.gif Apskelbiau cia visom, kokia patenkinta savo suknele esu...Pateisino mano pasitikejima 200%

dabar visos prisiskaite, kad tu patenkinta visu 200 procentu kaip uzvers tavo siuveja darbais lotuliukas.gif jau reik dabar vieta uzsiimti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2007 06 02, 00:20)
O kur tu ta suknele matei Kaune uz 3000? Man sake viename salone Kaune, kad ji 1000 su virsum...

As maciau "Prie Boksto". Bet kazin ar daugiau kas Kaune turi Pronovias sukneliu. Gal as klystu. Isduok man kur tu matei! Begsiu ir as paziureti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 06 03, 20:19)

Ieskant nepustos sukneles, sita man labai grazi wub.gif
Atsakyti