Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė 12 dalis

[quote=welkom1,2007 06 15, 17:59]
user posted image

cia sitas kazkuo i mano panasus, bet tik tie papai cia kazkokie...biski nezinau...mano grazesne man...pas mane su svarovskiukais siuvinetas gelytes vidus...
Atsakyti
as tai eilini karta isitikinau kad sukneles kataloge atrodo visiskai kitaip negu gyvai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ezaite @ 2007 06 15, 10:44)
As tai svajojau apie sia suknele. bet jos neturesiu, nes ji man per brangi verysad.gif . net ir siutis  uz ja per daug paprase. tai mano svajoniu suknele, kurios neturesiu.

labai grazi suknyte, ir man ji visai netamsios spalvos, as kaip tik maciau jaunajam lygia tokios pat spalvos liemene ir kaklaskare, manau puikiai galima suderinti jaunuosius ax.gif Nu bet man tos su nerinaukais as negaliu wub.gif superinis variantas wub.gif
Atsakyti
[quote=remisita,2007 06 15, 18:41]
[quote=welkom1,2007 06 15, 17:59]
user posted image
cia sitas kazkuo i mano panasus, bet tik tie papai cia kazkokie...biski nezinau...mano grazesne man...pas mane su svarovskiukais siuvinetas gelytes vidus...
[/quote]

tavo daug grazesne mirksiukas.gif
Atsakyti
Kurigi dingo musu istekejusios?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 15, 22:51)
tavo daug grazesne  mirksiukas.gif

nu kaip fajnai zuiki kad toki pagyrima gavau...juk suknele is planavimo dalyku bene svarbiausias nuotakai dalykas rolleyes.gif biggrin.gif aciu aciu aciu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 16, 01:51)
nu kaip fajnai zuiki kad toki pagyrima gavau...juk suknele is planavimo dalyku bene svarbiausias nuotakai dalykas rolleyes.gif  biggrin.gif  aciu aciu aciu blush2.gif  4u.gif

nors kaip sakoma: graziam zmogui ir snargliukas po nosim tinka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 16, 14:23)
nors kaip sakoma: graziam zmogui ir snargliukas po nosim tinka  tongue.gif

niu negedink cia manes blush2.gif blush2.gif blush2.gif bet labai fajna ax.gif biggrin.gif asiu
Atsakyti
as jau maciau Joa suknele, laukiu kol ji cia ikels 4u.gif
superine 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 06 16, 16:33)
as jau maciau Joa suknele, laukiu kol ji cia ikels  4u.gif
superine 4u.gif  wub.gif

Visos cia laukiam graziu sukneliu mirksiukas.gif O ypac tu mergaiciu, kurios ka tik istekejusios. Tik, kad jos nelabai skuba pasidziaugti savo Didziaja svente schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ezaite @ 2007 06 15, 10:54)
kad rankpinigius padaviau. be to ir laiko jau nera ir kitur gali tiek pat paprasyti. kur siusiuos tai ji irgi man grazi. tik sita svajoniu

zinok nenoriu gasdinti, bet turbut turesi problemu doh.gif
geriau jau reikejo riikuot ir siustis is Ebay ar kitur, beje kamyne mano parsisiunte is ebay suknia, super, ir grazi, ir jai tiko ir nebrangi tik nezinau tixliai kiek.
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 06 16, 15:33)
as jau maciau Joa suknele, laukiu kol ji cia ikels  4u.gif
superine 4u.gif  wub.gif

Laukiam ir mes 4u.gif
Atsakyti