Sveikos merginos, o renkates sukneles su pasijoniu ar lanku? Idomu kas praktiskiau?

QUOTE(vichy @ 2007 06 16, 16:24)
Sveikos merginos, o renkates sukneles su pasijoniu ar lanku? Idomu kas praktiskiau? 

As kike matavausi sukneliu visos buvo su pasijoniu, su lankais man turbut net nebutu uzdeje

QUOTE(erikkute @ 2007 06 16, 16:39)
As kike matavausi sukneliu visos buvo su pasijoniu, su lankais man turbut net nebutu uzdeje 

manau su lankais jau atgyvenes reikalas

QUOTE(gala @ 2007 06 16, 17:04)
atgyvena, bet kai kuriom sukniom tai grazu biskiuka pustumas..

Sako su lanku ne taip karsta kaip su pasijoniu, o pastarieji buna tarp koju dar susigaranksciuoja...
bet pasijonis tai taip graziai ta pustuma duoda, o jau su lanku tai kai atsisesti reikia, tai jauciu visa suknele ir pakyla

QUOTE(gala @ 2007 06 16, 19:50)
bet pasijonis tai taip graziai ta pustuma duoda, o jau su lanku tai kai atsisesti reikia, tai jauciu visa suknele ir pakyla 

Man tau su pasijoniais irgi graziau zinokit...

maniske su lankais...ir tai nera atgyvenes dalykas, priklauso la ai nuo lanku...jeigu pacios kiek suprantat apie juos tai jokia nuomininke neisiulys plastmasiniu lanku...kauliukas geriausiai..zodziu man pasijonis tai buvo tragedija jau nuo pasimatavimo...nezinau,maskatuojas tarp koju ir labai man nepatinka...dar jis toks siurkstus jei busi nuogomis kojomis...fuuuu..o jei su petkelnemis tai limpa..ir dar jei ne vienas pasijonis tai taaaaip sunku,kad atrodo i zeme sulysiu
as tai uz lankus pasisakau...du pacioje apacioje pats tas

nu gal tu ir teisi, as dabar net nezinau kaip tie lankai progresave
bet kai atsimenu pries 5 metus kai budavo sukneles su tais lankais, tai tragedija

su lanku nea
jaunoji pasisuka i sona, o suknele su lanku kol isibegeja tai ir kelios minutes praeina, paskui dar reikai palaukt kol ji issilingavusi sustos. be to maciau tikrai negraziu nuotrauku kur jaunoji apsupta zmoniu stovi o jos suknute su lanku pakilusi i prieki arba i sona , nes lankui ner kur dingt, kai ji prsipaudzia is visu pusiu
o as manau desiu pasijoni su kietuoju tiuliu, kuris palaikys mano suknutes pustuma
Be to jau ejau i porininkes su suknutem kur tiulis puikiausiai palaike suknutes forma ir aplink kojas niekas nekibo ir nesimakalavo

QUOTE(gala @ 2007 06 16, 23:33)
nu gal tu ir teisi, as dabar net nezinau kaip tie lankai progresave
bet kai atsimenu pries 5 metus kai budavo sukneles su tais lankais, tai tragedija

aha man sake MB sesuo kad neimciau tik sukneles su lankais ne jos buvo..ir ji vargo labai...bet as kai matavausi su pasijoniais nu tikrai norejau nusimaut ta suknele greiciau...mane nervuoja kai rubas beprotiskai nepatogus...as isterikuoti ir verkt galiu pradeti jeigu man begalo nepatogu

velnias apversta nuotrauka
dabar cia persikreipus ziuriu
galetu biski didesne nuotrauka buti, tai geriau suknele istyrineciau

dabar cia persikreipus ziuriu

galetu biski didesne nuotrauka buti, tai geriau suknele istyrineciau